Swiss Sense Leeuwarden
Koopzondag
Swiss Sense Leeuwarden Winkelpark de Centrale 30A
8924 CZ Leeuwarden
Nederland
T: (058) 216 85 75
leeuwarden@swisssense.nl
www.swisssense.nl
Maak een afspraak
Openingstijden Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: 12:00 - 17:00

Koopavond: Donderdag


Koopzondagen
2 augustus 12:00 - 17:00
Swiss Sense Leeuwarden
Koopzondag 2 augustus - 12:00 - 17:00
Swiss Sense Leeuwarden

Ben je op zoek naar jouw gedroomde boxspring, of heb je plannen om je slaapkamer opnieuw in te richten, kom dan naar Swiss Sense. Loop gerust even binnen waar een deskundig team voor je klaar staat om je te helpen en jouw slaapkamerdroom te realiseren. Familie Diks heeft met ruim 100 jaar ervaring en 60 winkels verspreid over Nederland, België en Duitsland alles in huis om jou te laten slagen.

Ervaar het zelf
Kom sfeer proeven in onze beddenzaak, maak kennis met de collectie bij Swiss Sense en doe inspiratie op voor jouw interieur. Ervaar het sfeervolle filiaal en ontdek jouw persoonlijke stijl door te proefliggen op jouw favoriete boxspring. Familie Diks presenteert een ruime collectie vlak en elektrische boxsprings, pocketvering of traagschuim matrassen, koudschuim of natuurlatex topmatrassen, beddengoed, nachtkastjes en nog veel meer. Uiteraard is er altijd nog de mogelijkheid om de collectie nog eens rustig online te bekijken.

Swiss Sense Leeuwarden
Swiss Sense heet je van harte welkom in onze beddenspeciaalzaak te Leeuwarden. Laat je inspireren door de slaapkamer inspiratie en de boxspring beleving in de ruim opgezette beddenwinkel. Woonboulevard Leeuwarden is vanuit alle windstreken snel en gemakkelijk te bereiken, vanaf de snelweg ben je er binnen 3 minuten. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is de woonboulevard goed bereikbaar. Zo kun je gratis parkeren en dus op je gemak een bezoek brengen aan de Swiss Sense winkel te Leeuwarden. Swiss Sense Leeuwarden is elke zondag geopend!
Een afspraak maken

Neem contact op met deze vestiging. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in om een afspraak bij deze vestiging te maken

Aanhef: *
Naam: *
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
Telefoonnummer: *
E-mail: *
Gewenste datum: *
Gewenste tijd: *
Filiaal: *
Opmerking:
Vergelijk de producten
Vergelijk producten

Vul uw e-mailadres in en ontvang:

10% korting Bij uw eerste bestelling in onze webshop!
Nee bedankt