50PlusBeurs | Swiss Sense

Swiss Sense staat op de 50PlusBeurs 2017

Van 19 tot en met 23 september is Swiss Sense aanwezig op de Silver Edition van de 50PlusBeurs in de Jaarbeurs Utrecht. Bezoek ons in Hal 08 Stand C04 en ontdek prominente boxspringmodellen met dé perfecte eigenschappen om je te voorzien van een nachtrust vol gemak en comfort. Swiss Sense kent als geen ander het belang van een goede nachtrust voor een vitale en actieve dag.

Ontdek comfort en gemak voor in je slaapkamer

In de stand van Swiss Sense maak je kennis met boxsprings uit diverse collecties. De verschillende boxsprings bieden unieke eigenschappen voor gemak en comfort in je slaapkamer. Wat dacht je bijvoorbeeld van een sublieme ondersteuning voor je rug, extra gemak dankzij een hoge in- en uitstap of een optimaal comfort dankzij een draadloos elektrisch verstelbaar systeem? Ontdek wat jouw nachtrust compleet maakt, zodat je overdag alle energie hebt om álles uit je dag te halen.

Silver Surprise

Ook Swiss Sense is het niet ontgaan dat de beurs dit jaar haar zilveren jubileum viert. Voor deze Silver Edition biedt Swiss Sense een leuke goodiebag aan, gevuld met leuke verrassingen. Om kans te maken op deze goodiebag óf een andere prijs, bezoek je tijdens de beursdagen de Silver Surprise Stand in hal 11. Vergeet niet je entreebewijs!

Als je SwissSense.nl gebruikt ga je akkoord met ons cookiebeleid. - Lees meer - Verberg dit bericht