loading
Filters wissen

Zuiver Meubels en Accessoires

Alles
Alles
Alles

Zuiver, puur Nederlands design bij Swiss Sense

Ook opzoek naar een design meubels van het merk Zuiver voor in je interieur? Dan ben je bij Swiss Sense aan het juiste adres. Het Nederlandse merk Zuiver heeft een diverse collectie van puur en eigentijdse design. De collectie van zuiver bestaat uit verlichting, meubels en woonaccessoires. Je kunt wel zeggen dat het merk een inspirerend en krachtig merk is met de nadruk op speels, abstract en modern design. De gehele assortiment van Zuiver bestaat uit Zuiver bijzettafels, lampen, stoelen, vloerkleden, klokken, kasten, nachttafels en fauteuils.


Zuiver verlichting

Zuiver heeft een adembenemend mooie collectie verlichting voor in je slaapkamer of eigenlijk iedere kamer van jouw woning staat een Design Lamp goed. De uitgebreide collectie bestaat uit tafellamppen, hanglamppen, bedlamppen en vloerlamppen. De Zuiver lampen passen in iedere interieur stijl thuis en zijn een meerwaarde voor in je slaapkamer. De Zuiver verlichting heeft een unieke vormgeving die in iedere slaapkamer thuis past. De prachtige lampen zijn zowel functioneel als sfeervol in je woning.

Zuiver bijzettafels en nachttafels

Ook opzoek naar een Zuiver bijzettafeltje, neem dan eens een kijkje bij de Zuiver tafels. Zuiver heeft een prachtige collectie bijzettafels en nachttafels die zowel stijlvol zijn als functioneel. De collectie heeft een ruime keuze uit modellen, vormen en kleurcombinaties. In combinatie met leuke woonaccessoires van Zuiver zoals een zuiver lamp kleed je je slaapkamer stijlvol aan.

Zuiver accessoires

De Zuiver woonaccessoires zijn een extra toevoeging in je interieur, en zeker van meerwaarde voor het creëren van sfeer. Naast de bijzettafeltjes, verlichting en kasten heeft zuiver ook een ruime collectie accessoires. Denk bijvoorbeeld aan klokken en Zuiver vloerkleden.

Zuiver stoelen en kasten

Zuiver heeft een uitgebreide collectie van kleurrijke en design volle meubels. De collectie bestaat niet alleen uit Zuiver stoelen maar ook kasten komen terug in de collectie. De collectie is een verrijking in je woningen en past thuis in ieder interieur. De collectie is comfortabel en prachtig om te zien. Je combineert de zuiver kasten makkelijk met andere merken.

LblTaxExcludeText