Aroma diffuser olie

6 producten

Filter
  1. Type Aroma diffuser olie
  2. Type Interieurparfum

6

per pagina

Beter slapen dankzij aroma diffuser olie

Met een druk en actief leven is het soms moeilijk om de rust te vinden die nodig is om ‘s avonds in slaap te vallen. Een heerlijk matras, comfortabel beddengoed en een kussen dat past bij je favoriete slaaphouding helpen er zeker bij. Maar daarmee staan je gedachten nog niet stil. Je nachtrust bepaalt echter hoe fit je de volgende ochtend weer opstaat. Volledig tot rust komen tijdens je slaap is dus onmisbaar als je een productieve volgende dag wilt hebben. Om behalve het lichaam ook de geest te ontspannen, is een aroma verstuiver of olie diffuser in je slaapkamer een uitstekend hulpmiddel. Je zet deze op je nachtkastje en de geur van de essentiële olie zorgt voor de ultieme geestelijke ontspanning. Swiss Sense heeft verschillende geuren om beter te slapen.

Aroma diffuser olie: de geur van puur slaapgenot

Een aroma diffuser is een verdamper en luchtbevochtiger in één. Het apparaatje bestaat uit een waterreservoir en een vernevelaar. Je voegt enkele druppels geurolie aan het water toe en zet de diffuser aan. Vervolgens zorgen hoogfrequente trillingen ervoor dat het water omgezet wordt in damp. Doordat een diffuser gebruikmaakt van zogeheten koude verneveling, blijft de reuk van de essentiële olie tijdens dit proces behouden. De vernevelaar verspreidt in je slaapkamer dus een heerlijk geurende damp, die ook nog eens voor een rustgevende sfeer zorgt. Je merkt dit vaak al binnen een half uur. Uiteraard is aan een aroma diffuser ook olie met een andere uitwerking toe te voegen en kan je deze tevens buiten de slaapkamer gebruiken. Zo zorg je in alle ruimtes voor een frisse en aangename geur in huis.

Diverse geuren om beter te slapen

Je kunt een aroma verstuiver dus op meerdere manieren inzetten. Maar Swiss Sense is in de eerste plaats natuurlijk dé specialist voor slaapcomfort. Daarom vind je in onze Moments collectie vooral essentiële en etherische oliën die de nachtrust bevorderen. Een aroma diffuser olie die bekendstaat om zijn ontspannende en kalmerende werking is lavendelolie. Lavendel is een plant uit het Middellandse Zeegebied, die al eeuwen wordt gebruikt voor het verminderen van stress en slaapstoornissen. Het heeft daarnaast genezende eigenschappen en helpt bij verkoudheid en hooikoorts.

Heerlijke geur in je huis

Bij Swiss Sense staat het bieden van slaapgenot voorop. Desondanks hebben wij aroma diffuser olie voor uiteenlopende doeleinden. Behalve voor het creëren van een slaapverhogende sfeer in de slaapkamer zijn er bijvoorbeeld ook oliën die de geur in huis verbeteren. Welke olie je voorkeur heeft, ligt vooral aan je eigen smaak. Maar er is voor elke ruimte van je woning wel een geurolie met specifieke eigenschappen te vinden in de Moments collectie. Voor de woonkamer zijn wat sterkere geuren als cederhout of bergamot de beste keuze. Cederhout leent zich trouwens ook goed voor de badkamer. In een studeer- of werkkamer heb je veel baat bij activerende en stimulerende geuren. Onder andere citroen en sinaasappel komen daarvoor in aanmerking. Koop snel en eenvoudig online jouw favoriete arroma diffuser olie. Je bent natuurlijk ook van harte welkom in een van onze vele winkels, waar je alle geuren goed kunt beoordelen. Neem hier gerust de tijd voor en laat je inspireren tot nieuwe woonideeën.

Op zoek naar meer interieurparfums? Bekijk ook onze interieur sprays, geurkaarsen, geurstokjes en aroma diffuser.