Nachtkastjes

46 producten

Filter
  1. Type Nachtkastjes
  1. Nachtkast Dansk Antraciet
    Nachtkast Dansk Antraciet
    Special Price 229,-
  2. Nachtkast Dansk Wit
    Nachtkast Dansk Wit
    Special Price 229,-
    100%
  3. Nachtkast Cube Antraciet
    Nachtkast Cube Antraciet
    Special Price 249,-
  4. Nachtkast Cube Zwart
    Nachtkast Cube Zwart
    Special Price 249,-
  5. Nachtkast Astoria Antraciet
    Nachtkast Astoria Antraciet
    Special Price 269,-
  6. Nachtkast Astoria Zwart
    Nachtkast Astoria Zwart
    Special Price 269,-
  7. Nachtkast Balance Curve met uni-houten handvat
    Nachtkast Balance Curve met uni-houten handvat
    vanaf Special Price 290,-
  8. Nachttafel Balance Clear ll
    Nachttafel Balance Clear ll
    vanaf Special Price 120,-
  9. Nachttafel Balance Arch zonder lade
    Nachttafel Balance Arch zonder lade
    vanaf Special Price 150,-
  10. Nachttafel Balance Arch met 1 lade
    Nachttafel Balance Arch met 1 lade
    vanaf Special Price 250,-
  11. Nachttafel Balance Clear l
    Nachttafel Balance Clear l
    vanaf Special Price 120,-
  12. Nachtkast Balance Curve met zwart-houten handvat
    Nachtkast Balance Curve met zwart-houten handvat
    vanaf Special Price 300,-
  13. Nachtkast Balance Charm Wood
    Nachtkast Balance Charm Wood
    vanaf Special Price 220,-
  14. Nachtkast Balance Charm Metal
    Nachtkast Balance Charm Metal
    vanaf Special Price 220,-
  15. Nachtkast Balance Curve met zwart-metalen handvat
    Nachtkast Balance Curve met zwart-metalen handvat
    vanaf Special Price 290,-

46

per pagina

Nachtkastjes bij Swiss Sense

Een nachtkastje is een onmisbaar meubelstuk in je slaapkamer. Ben je op zoek naar een mooi en handig nachtkastje voor naast je bed of boxspring? Bij Swiss Sense vind je een uitgebreid aanbod. Onze collectie bestaat uit nachtkastjes van verschillende formaten en in diverse designs. Is het interieur van je slaapkamer modern en strak of net heel kleurrijk of romantisch? Je vindt zeker een nachtkastje dat past bij jouw stijl. Onze nachtkastjes zijn voorzien van opbergruimte, zodat je er makkelijk kleine spullen in kunt bewaren.

Een nachtkastje voor elk interieur

Bij Swiss Sense vind je tijdloze nachtkastjes in alle kleuren en maten. Met een wit nachtkastje of een zwart nachtkastje kies je voor een sobere optie die in veel interieurs past. Met een nachtkastje in een opvallende kleur of design zorg je voor extra karakter. Een houten nachtkastje geeft je slaapkamer dan weer een gezellige, warme look. Kies je voor een houten nachtkastje? Dan is het belangrijk dat je het goed onderhoudt, zodat het langer als nieuw blijft. Met het juiste verzorgingsproduct kan je je houten meubel reinigen, verzorgen en beschermen. Naast houten nachtkastjes, vind je bij Swiss Sense ook gestoffeerde nachtkastjes. Superzacht en uitstekend te combineren met leuke accessoires. 

Multifunctioneel nachtkastje

Een nachtkastje is een mooi accessoire in je slaapkamer en is tegelijk een multifunctioneel meubelstuk. Met een nachtkastje naast je bed heb je telefoon, je bril of een glas water ‘s nachts altijd binnen handbereik en je plaatst er makkelijk een nachtlampje op voor sfeerverlichting. Heb je nood aan extra opbergruimte voor kleine benodigdheden zoals boeken en tijdschriften? Dan komt een nachtkastje met lades goed van pas. Door je spullen op te bergen in je nachtkastje, voorkom je bovendien dat ze stof vergaren en hou je je slaapkamer ordelijk. Sommige van onze nachtkasten kan je zelfs gebruiken om op te zitten. Een ideaal multifunctioneel meubelstuk voor in een kleine slaapkamer. 

Een passend nachtkastje bij je boxspring

Heb je je boxspring zorgvuldig samengesteld? Dan wil je graag een nachtkastje dat daar bij past. De nachtkastjes bij Swiss Sense kan je perfect combineren met boxsprings. De gestoffeerde nachtkastjes kunnen geleverd worden in alle kleuren, waardoor ze helemaal matchen met de stof en de kleur van jouw boxspring. Bij een boxspring met een gecapitonneerd hoofdbord, past een nachtkastje met capitonnering. Bij een moderne boxspring met strakke afwerking komt een modern nachtkastje het best tot z’n recht. Stem je nachtkastje zorgvuldig af op je boxspring om een harmonieus geheel te creëren en je slaapkamer een extra luxueuze uitstraling te geven.

Combineer met andere woonaccessoires

Bij Swiss Sense vind je alles om je slaapkamer van kop tot teen in te richten. Het nachtkastje gevonden dat past bij jouw slaapkamer? Daar hoort een nachtlampje bij voor het juiste sfeerlicht en een digitale wekker die je elke dag op tijd doet ontwaken. Maak het geheel af met een passende bedbank of poef en zorg voor extra sfeer met een interieurparfum, sierkussens of een gezellige bedsprei. Zo creëer je een slaapkamer waar je tot rust komt en elke dag met plezier onder de wol kruipt.