WIJ FELICITEREN DE WINNAARS:

Bojoura Blokpoel
Berna Candan
Linda Verhart

Wij nemen z.s.m contact met jullie op via een privébericht op facebook!Win een unieke setvisit bij ‘Huisvrouwen Bestaan Niet‘!

Wij zijn trotse partner van dé nieuwe Nederlandse komedie ‘Huisvrouwen Bestaan Niet‘. Deze film komt op 21 december uit in de Nederlandse bioscopen en op 24 april starten de opnames. Wij hebben hier héél veel zin in!

Ook jíj kan deze film van wel héél dichtbij gaan beleven. Zo dicht bij alle acteurs van de cast ben je nog nooit geweest! Ervaar hoe scènes worden opgenomen en wat hier allemaal bij komt kijken. Hoe? Door mee te doen met onze ‘Huisvrouwen Bestaan Niet actie‘ waarbij je kans maakt op 3x een geheel verzorgd dagdeel op de originele filmset tijdens de opnames ofwel een: SETVISIT VOOR 2 PERSONEN!!

Winactie ‘Huisvrouwen Bestaan Niet‘?

Huisvrouwen bestaan niet. Of wel…? Dát is de vraag! Graag komen we hier samen met jou achter. Een essentieel onderdeel van het huishouden is natuurlijk ook je slaapkamer.
Waar bij de een de slaapkamer één grote bende is en de deur zo snel mogelijk wordt dichtgetrokken, is bij de ander de slaapkamer een rustgevende ruimte waar alles spik en span op orde is. Hoe zit dit bij jou?

Hoe maak ik kans?
Aan jou de vraag hoe jij als huisvrouw of huisman anno nu je slaapkamer op orde houdt en dit met ons te delen!
Dit delen doe je door te reageren op onze Facebookpost met de hashtag #SwissSenseHBN. Dit kan op meerdere manieren. Deel bijvoorbeeld een foto waarop jouw prachtig geordende slaapkamer staat, of een ultieme tip voor het snel opmaken van je bed of misschien heb jij een te gekke ‘lifehacking’ schoonmaaktip waar we allemaal blij van worden? Niets is te gek!

Onder de meest creatieve reacties verloten wij 3x een unieke setvisit voor 2 personen, de winnaars maken wij in week 18 bekend.

Wacht dus niet langer en deel nu onder onze post hoe jij jouw slaapkamer op orde houdt! Wie weet zien we jou terug bij de setvisits.

Over de film

In de komedie Huisvrouwen Bestaan Niet worden twee zussen en hun moeder gedwongen om hun verschillen aan de kant te schuiven en na te denken over het leven en huishouden dat ze voeren. Gijsje (Eva van de Wijdeven) is een jonge, ambitieuze control freak die niks liever wil dan zwanger worden én carrière maken op het reclamebureau waar ze werkt. Haar oudere zus Marjolein (Jelka van Houten) is getrouwd, heeft drie kinderen en is net haar baan als journalist kwijt. Haar nieuwe ambitie: schoolpleinmoeder worden. Hun bohemienne moeder Loes (Loes Luca) heeft zich met te veel hypotheken op het prachtige familiehuis waar ze woont enorm in de nesten gewerkt. Gijsje en Marjolein vinden het idee dat ze hun familiehuis verliezen onverteerbaar en zoeken naar mogelijkheden om het te behouden. Alleen de bonus die Gijsje kan verdienen met een gouden idee voor een reclamecampagne kan hen uit de financiële problemen helpen. Hiervoor moet zij zich met haar aantrekkelijke collega Dominique (Jim Bakkum) verdiepen in ‘de huisvrouw anno nu’; een opdracht die meer teweegbrengt dan de drie dames ooit hadden gedacht.

Huisvrouwen Bestaan Niet wordt geproduceerd door Rick Engelkes Producties (REP Film) in coproductie met CTM Films en is gebaseerd op het succesvolle theaterstuk ‘De Huisvrouwmonologen’.

Regie: Aniëlle Webster (MEES KEES LANGS DE LIJN, ‘Celblok H’)
Scenario: Richard Kemper
Cast: Eva van de Wijdeven, Jelka van Houten, Loes Luca, Jim Bakkum, Leo Alkemade, Kay Greidanus, Victoria Koblenko

https://www.facebook.com/huisvrouwenbestaanniet

https://www.instagram.com/huisvrouwenbestaanniet

Actievoorwaarden Winactie: ‘Huisvrouwen Bestaan Niet‘

I. Algemeen

 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op de door Swiss Sense (verder te benoemen: ‘de organisator‘) georganiseerde Winactie: ‘Huisvrouwen Bestaan Niet - Win 3x een complete setvisit (verder te noemen ‘actie‘)
 2. Deze actie is alleen geldig in Nederland
 3. Deze actie heeft als doel 3x een complete setvisit aan te bieden bij de opnames van de film ‘Huisvrouwen Bestaan Niet‘. Deze setvisit bestaat in zijn geheel uit:
  • • Een dagdeel lang de unieke mogelijkheid bij opnames van de nieuwe Nederlandse romcom 'Huisvrouwen Bestaan Niet' aanwezig te zijn
  • • Een door ons verzorgde lunch
  • Deze actie loopt van vrijdag 21 april tot en met zondag 30 april 2017
 4. De organisator behoudt zich het recht voor te allen tijden zonder opgaaf van redenen de actie stop te zetten of de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen. Een eventuele herziende versie van de actievoorwaarden zal op de website worden geplaatst voorzien van een datum.
 5. Wij nemen na de bekendmaking van de winnaars contact met ze op voor het afstemmen van een datum, tijdstip en locatie
 6. Onder de meest creatieve reacties verloten wij 3x een unieke setvisit voor 2 personen

II. Deelname

 1. Deelname aan deze actie is gratis en staat open voor een ieder, uitgezonderd voor medewerkers van Swiss Sense BV, alsmede een ieder die op enigerlei wijze direct of indirect in organisatorische zin betrokken is bij deze actie
 2. Deelname is uitgesloten voor deelnemers onder de achttien jaar evenals voor personen zonder geldige woon- of verblijfplaats in Nederland 
 3. De gegevens die nodig zijn voor deelname worden eigendom van Swiss Sense en worden niet verkocht of aan derden verstrekt
 4. Met je deelname ben je automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief van Swiss Sense
 5. De uiterste datum van deelname is 30 april 2017
 6. De winnaar van de actie zal meewerken aan eventuele communicatie uitingen waarbij mogelijk een foto gepubliceerd wordt. Door deelname stelt de deelnemer zich beschikbaar voor een blogartikel over de actie, geschreven door Swiss Sense

III. Prijzen

 1. In totaal is er 3x een uniek setvisit te winnen zoals omschreven bij I.1 en I.2
 2. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 3. De prijs kan niet worden ingewisseld voor geld of andere prijzen
 4. De prijswinnaars worden uiterlijk week 18 bekendgemaakt via de Swiss Sense themapagina, Facebookpagina en krijgen persoonlijk bericht


LblTaxExcludeText