Vier de winter in bed

Gratis Luxe Cadeaupakket

Koop tijdens onze Swiss Sense Wintersale een Royal boxspring in één van onze winkels en ontvang een luxe cadeaupakket! Dit cadeaupakket maakt het wel héél aantrekkelijk om tijdens de koude winterdagen fijn in en rondom je bed te blijven. Zo vier jij de winter heerlijk in bed!

Maak de sfeer in je slaapkamer extra warm en gezellig met het prachtige winterkaarsje en geniet in een handomdraai van echte chocolademelk uit de fijne mok. Duik lekker weg in de zachte en fijne badjas en ervaar pure weldaad! Aan je voeten zitten aangename, warme sloffen van ons beddengoed label Dixxius. Koude voeten, omdat jij toch even je bed uitstapt, zijn er vanaf nu dus niet meer bij!

Kortom de artikelen uit dit luxe cadeaupakket maken het wel heel aantrekkelijk om gezellig, samen warm in bed te blijven!

Inhoud luxe cadeaupakket

1x badjas

2 paar sloffen

1x luxe kaars

1x wintermok

2x chocoladesticks

Flyer

1x een verrassing..

Algemene actievoorwaarden

I. Algemeen

  1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op de door Swiss Sense (verder te benoemen: ‘de organisator) georganiseerde actie: ‘Wintersale 2016 Luxe Cadeaupakket (verder te noemen ‘actie’).
  2. Deze actie heeft als doel een luxe cadeaupakket en aan te bieden bij aankoop van een boxspring uit de Royal collectie in één van de Swiss Sense winkels.
  3. De actie is van toepassing op een ieder die een aanbetaling van ten minste 100 euro voldoet.
  4. Deze actie loopt van 24 december 2016 tot en met 31 januari 2017 en geldt zolang de voorraad strekt.
  5. De organisator behoudt zich het recht voor te allen tijde zonder opgaaf van redenen de actie stop te zetten of de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen. Een eventuele herziende versie van de actievoorwaarden zal op de website worden geplaatst voorzien van een datum.
  6. Door deelname verklaart de deelnemer akkoord te gaan met de inhoud van deze actievoorwaarden.
LblTaxExcludeText