Bedbodem Perzona vlak

Special Price  699,00 Regular Price  1.199,00
Levertijd: de levertijd wordt opgehaald

Kies voor Swiss Sense

  • Gratis verzending
  • Betaal pas bij levering
  • Gratis deskundig advies
  • Ruim 90 eigen winkels
  • Advies nodig? Bel gratis 0800-8077
Afbeelding vergroten
Details

Perzona het meest persoonlijke bed, jouw matras verdient een perfecte basis. De Perzona bedbodems zijn allemaal gebaseerd op een metalen frame met daarop een 7 zone Pocketvering basis. Een optimale afstemming voor jouw matras. 

Design

Perzona topdesign en subliem comfort door de slim-line uitwerking. De bedbodem is slank van vorm en wordt gedragen door twee elegante stalen design benen met aluminium voeten.

Om het design van jouw bed niet in de weg te zitten is er geen matrassen rem aangebracht. Met de Perzona anti-slip blijft jouw matras gewoon altijd op zijn plaats liggen. Een goed ventilerende bedbodem zonder onhandige naad tussen de matrassen door de anti slip laag.

Iedereen zijn eigen bed

Jouw persoonlijk, op maat gemaakte boxspring moet natuurlijk geweldig slapen. Maar de look is ook belangrijk. De Perzona bedbodem wordt standaard geleverd in de antraciet stofkleur en chroom poten. Mocht er interesse zijn in één van de andere Perzona kleuren dan kun je contact opnemen via sales@swisssense.nl of telefonisch via 0800 8077. Maak een keuze uit één van de luxe stoffen en kies jouw eigen kleur.

Specificaties
  • Type
    Geveerde bodems
Reviews over
Write Your Own Review