• Gratis bezorging
 • Geschikt voor alle matrassen
 • Advies nodig? Bel 085 0687 500
Gratis bezorging
Geschikt voor alle matrassen
Advies nodig? Bel gratis 085 0687 500

Elektrisch verstelbare lattenbodem 90x200

7 producten

Filter sluit filters
Filters
Lengte
 1. 190
 2. 200
 3. 210
 4. 220
Breedte
Verstelbaar
Type
oplopend
Filter
 1. Lengte 200
 2. Breedte 90
 3. Verstelbaar Elektrisch
 1. Technoflex 1000 Lattenbodem Elektrisch
  50% voordeel*
  Technoflex 1000 Lattenbodem Elektrisch
  vanaf Special Price  438,-
 2. Technoflex 2000 Lattenbodem Elektrisch
  50% voordeel*
  Technoflex 2000 Lattenbodem Elektrisch
  vanaf Special Price  698,-
 3. Technoflex 3000 Lattenbodem Elektrisch
  50% voordeel*
  Technoflex 3000 Lattenbodem Elektrisch
  vanaf Special Price  758,-
  100%
 4. Technoflex 4000 Lattenbodem Elektrisch
  50% voordeel*
  Technoflex 4000 Lattenbodem Elektrisch
  vanaf Special Price  858,-
 5. Technoflex 5000 Lattenbodem Elektrisch
  50% voordeel*
  Technoflex 5000 Lattenbodem Elektrisch
  vanaf Special Price  1.258,-
 6. Technoflex 6000 Schotelbodem Elektrisch
  50% voordeel*
  Technoflex 6000 Schotelbodem Elektrisch
  vanaf Special Price  1.438,-
 7. Technoflex 7000 Lattenbodem Elektrisch
  50% voordeel*
  Technoflex 7000 Lattenbodem Elektrisch
  vanaf Special Price  2.058,-

7

per pagina

Een elektrische bedbodem 90x200 voor optimaal slaapcomfort

Op zoek naar een bedbodem die een goede nachtrust garandeert? De juiste bedbodem voor jou is een heel persoonlijke keuze en hangt af van jouw lichaam en je persoonlijke voorkeuren. Bij Swiss Sense vind je bedbodems in verschillende soorten en maten: van vlak tot manueel of elektrisch verstelbaar. Een elektrisch verstelbare lattenbodem 90x200 is ideaal wanneer je last hebt van rugklachten, maar is ook enorm handig om in een gemakkelijke houding te lezen of tv te kijken.

Diverse verstelbare lattenbodems 90x200 bij Swiss Sense

Bij Swiss Sense vind je zowel manueel als elektrisch verstelbare lattenbodems 90x200. Beide types bieden een goede ondersteuning en zorgen voor een goede verdeling van het gewicht. Bij een verstelbare lattenbodem stel je eenvoudig de gewenste ligstand in. Ook de hardheid van de bodem kan je zelf bepalen door middel van schuiven. Zo zorg je makkelijk voor jouw ideale ligcomfort. Het grote verschil tussen een elektrische en een manueel verstelbare bedbodem is het gebruiksgemak: bij een elektrisch verstelbare bedbodem stel je eenvoudig de gewenste ligstand in door een druk op de knop, terwijl je een manueel verstelbare lattenbodem handmatig instelt. Een elektrische lattenbodem 90x200 is ook wat duurder dan een handmatig verstelbare bodem.

Elektrisch verstelbare of vlakke bedbodem?

Of je nu kiest voor een vlakke of een verstelbare bedbodem: de bedbodems bij Swiss Sense staan garant voor een stevige ondersteuning. Alle lattenbodems zijn gemaakt uit hoogwaardig en multilaags beukenhout, wat zorgt voor voldoende flexibiliteit om de juiste ondersteuning en comfort te bieden. Dankzij de latten die over de volledige breedte van de bodem lopen, is ondersteuning gegarandeerd op elke plaats in het bed. Het grote voordeel van een verstelbare bedbodem is dat je de bodem volledig kunt aanpassen aan je gewenste slaaphouding. Omdat zowel het hoofd- als het voeteneinde van de bedbodem apart verstelbaar zijn, krijgt je lichaam overal de nodige ondersteuning en voorkom je lichamelijke klachten. Lees je graag nog een boek voor je gaat slapen of kijk je tv in bed? Met een elektrisch verstelbare lattenbodem stel je makkelijk de ideale zithouding in.

Een verstelbare lattenbodem 90x200 die past bij jouw lichaam

We brengen een groot deel van ons leven al slapend door. Een slaapsysteem dat volledig is aangepast aan jouw lichaam is dus geen overbodige luxe. Bij Swiss Sense vind je elektrisch verstelbare lattenbodems 90x200 in verschillende uitvoeringen en voor elk type slaper. Het aantal latten van je lattenbodem bepaalt grotendeels de ondersteuning. Over het algemeen geldt: hoe meer latten, hoe beter je gewicht verdeeld wordt over de lattenbodem. Als je snel last hebt van lichamelijke klachten zoals nek- of rugpijn, kies je het best voor een exemplaar met meer latten. Zo geniet je van een optimale ondersteuning. Verder stel je bij elke lattenbodem makkelijk de gewenste hardheid in die past bij jouw wensen en jouw lichaam.

Verleng de levensduur van je bedbodem

Wil je zo lang mogelijk van het optimale slaapcomfort van je nieuwe lattenbodem genieten? Dan is het aangeraden om bovenop je bedbodem een matrasbeschermer te leggen. Die matrasbeschermer vormt een beschermlaagje tussen je matras en de bedbodem en voorkomt dat de scherpe randjes van je lattenbodem je matras beschadigen. Bovendien is een matrasbeschermer vochtregulerend, wat de kans op schimmels en vocht verkleint.

Twijfel je welke bedbodem het beste bij jou past? Vraag advies aan onze slaapexperts, zowel online als in de winkel.