Dekbedovertrek 140x220

87 producten

Filter
  1. Afmeting 140x220
  2. Type Dekbedovertrekken

Pagina
per pagina

Een 140x220 dekbedovertrek kopen om heerlijk te slapen

Ben je iets langer dan de gemiddelde Nederlander? Om een goede nachtrust te garanderen is het verstandig om een iets langer bed aan te schaffen, zodat ook je voeten tijdens het slapen onder je dekbed blijven liggen. Uiteraard zal je de maat van  je dekbed en je dekbedovertrek hierop moeten aanpassen. Heb je een extra lang eenpersoonsbed, dan kun je het beste een dekbedovertrek 140x220 cm kopen. De breedte van je bed zal maximaal 100 cm bedragen, waardoor je dekbed met dekbedovertrek je meer dan voldoende ruimte geeft om heerlijk van je nachtrust te genieten. Je kunt deze kopen als je minder lang bent. Dit is aan te raden voor mensen die tijdens het slapen erg beweeglijk zijn. Met een breed en iets langer dekbed weet je dan zeker dat je hele lichaam bedekt blijft. In het assortiment van Swiss Sense vind je dekbedovertrekken van 140 x 220 cm in verschillende kleuren, opdrukken en materialen. Wij leveren dekbedovertrekken van onder andere Pip Studio, vtwonen, Beddinghouse en Rivièra Maison. 

140x220 Dekbedovertrekken in diverse kleuren, prints en materialen

Swiss Sense heeft een ruime collectie dekbedovertrekken. Voor de wintermaanden is het een verstandige keuze om een flanellen dekbedovertrek 140x220 te kopen. Flanel voelt heerlijk zacht en comfortabel aan en heeft als belangrijke eigenschap dat het zich snel aanpast aan je lichaamstemperatuur en je langere tijd aangenaam warm houdt. Zoek je speciaal een dekbedovertrek voor je zomerdekbed, denk dan aan materialen als katoen of linnen. Beide materialen voelen heerlijk koel, ademen goed en mocht je op een warme nacht extra zweten, dan profiteer je van hun zeer goede vochtregulatie, zodat je niet klam en bezweet wakker hoeft te worden. Voor een gevoel van pure luxe kun je een satijnen dekbedovertrek kopen. Misschien moet je even wennen aan de gladheid van het materiaal, maar als je eenmaal ziet hoeveel allure het je slaapkamer geeft, ga je jouw nieuwe dekbed nog meer waarderen. Welk materiaal je ook kiest, bij ons heb je een zeer uitgebreide keuze uit uniforme kleuren, zowel in het oog springende als ingetogen. Daarnaast bieden we je ook dekbedovertrekken met smaakvolle prints, in veel verschillende thema's.

Mooie overtrekken voor een complete inrichting van je slaapkamer

Als je van een lange en verdiende nachtrust geniet, heb je niet door hoeveel tijd je gemiddeld in bed doorbrengt. Gemeten naar een mensenleven praten we over een paar decennia. Is het dan niet logisch om de hoogste eisen te stellen aan de inrichting van je slaapkamer? Bezoek een van de winkels van Swiss Sense en laat je inspireren. Vraag een productspecialist om advies en beslis samen welk bed en welke matras voor jou het beste geschikt is. Bekijk onze hoofdkussens, kussenslopen, dekbedovertrekken en maak je slaapkamer tot je persoonlijke paradijs. Wie liever online bestelt, mag rekenen op een snelle uitlevering. Voorraadartikelen leveren we in de regel de volgende dag uit. Heb je trouwens een groter dekbed? We hebben uiteraard ook 2-persoons dekbedovertrekken 240x220 cm en 1-persoons dekbedovertrekken in de collectie.