Dekbedovertrek 200x220

32 producten

Filter
  1. Afmeting 200x220
  2. Type Dekbedovertrekken

32

per pagina

Een dekbedovertrek 200x220 kopen als je nachtrust je lief is

Ongemerkt breng je een groot deel van je leven in bed door. Is het dan vreemd dat je oog hebt voor de inrichting van je slaapkamer en dat je daarbij ook goed let op kwaliteit? Integendeel, als je bed en je beddengoed perfect bij je passen, geniet je veel meer van je nachtrust en word je frisser en opgewekter wakker. Misschien ben je iemand die tijdens het slapen graag veel ruimte heeft en met een standaard tweepersoons bed niet uitkomt. Dus heb je besloten om een breder 2-persoons bed aan te schaffen, zodat je naast gezellig en knus met je partner slapen ook veel vrijheid ervaart. Het is dan wel belangrijk dat je bij een breder bed ook bredere dekbedden en dekbedovertrekken aanschaft. In het assortiment van Swiss Sense vind je veel dekbedovertrekken in een extra brede maat. Wil je een dekbedovertrek 200x220 kopen, maak dan een keuze uit smaakvolle kleuren en prints die we in diverse materialen kunnen leveren.

Verschillende soorten dekbedovertrekken van 200x220 cm

Je wilt een dekbedovertrek 200x220 kopen, maar je weet niet precies wat de voordelen van de diverse materialen zijn. We helpen je graag op weg. In de online collectie van Swiss Sense vind je < ahref=https://www.swisssense.nl/beddengoed/type/dekbedovertrekken>dekbedovertrekken van katoen, satijn en flanel. Ben je geïnteresseerd in een dekbed dat gemakkelijk te wassen is, koel en comfortabel aanvoelt en goede ademende eigenschappen heeft, dan kun je overwegen om een katoenen dekbedovertrek 200x220 te kopen. Hou je van extra warmte en zachtheid, dan is flanel een goede keuze. Deze dikkere en goed ademende stof geeft je net dat beetje extra warmte die je goed van pas komt als het weer kouder wordt. Ben je op zoek naar een stof met een luxueuze uitstraling, dan is er eigenlijk niets mooiers dan een dekbedovertrek van katoen satijn. Of je nu van plan bent om een dekbedovertrek 200x220 te kopen in een uniforme kleur of gedecoreerd met een smaakvolle print, in de collectie van Swiss Sense vind je meer dan voldoende keuze. Wij leveren dekbedovertrekken van merken als Dreamhouse, Dixxius Rain, Beddinghouse en Rivièra Maison. Uiteraard hebben we ook andere maten in onze collectie zoals 140x220 en 240x200

Een complete slaapkamer van Swiss Sense

Je kunt een dekbedovertrek 200x220 kopen als je bed wat breder is dan de standaardafmetingen. Er is echter nog een andere reden. Veel mensen hebben de neiging om zich tijdens het slapen helemaal in hun dekbed te wikkelen. Hun partners kunnen dan wel eens een stuk dekbed tekort komen. Een extra breed dekbed met een bijbehorend dekbedovertrek voorkomt dit. In het leverprogramma van Swiss Sense vind je ook matrassen, matrasovertrekken en comfortabele hoofdkussens. Daarnaast leveren we diverse soorten matrassen en kunnen we je ook van dienst zijn op het voor jou meest optimale bed te selecteren. Heb je speciale wensen voor je slaapkamer of weet je niet welk bed of matras voor jou geschikt is? Onze slaapspecialisten staan je graag te woord en zijn dagelijks via onze chatfunctie bereikbaar tot 22.00 uur. Swiss Sense levert je graag een complete slaapkamer waar je nog vele jaren van een ongestoorde nachtrust kunt genieten.