Dekbedovertrek 240x200

80 producten

Filter
  1. Afmeting 240x200
  2. Type Dekbedovertrekken

Pagina
per pagina

Een dekbedovertrek 240x200 kopen voor een tweepersoons dekbed

Veel mensen vinden het heerlijk om tijdens het slapen tegen hun partners aan te kruipen. Het geeft onbewust een gevoel van geborgenheid en warmte. Wakker worden in elkaars armen versterkt de onderlinge band en geeft een mooi begin van een nieuwe dag. Ben jij iemand die tijdens de nachtrust liever zoveel mogelijk ruimte om zich heen heeft? Je zou eraan kunnen denken om twee eenpersoons dekbedden op je ruime 2-persoons boxspring te leggen. Of je kiest voor een extra breed dekbed, zodat je knus samenzijn kunt afwisselen met een zo groot mogelijke persoonlijke vrijheid. Bij een extra breed tweepersoons dekbed moet je dan ook passende dekbedovertrekken aanschaffen. Bij Swiss Sense kun je een breed dekbedovertrek 240x200 kopen van diverse topmerken als  Rivièra Maison, Dixxius, Beddinghouse of Oilily. Je kunt ook een extra breed dekbedovertrek 240x200 kopen als jij of je partner de neiging heeft om zich tijdens het slapen helemaal in te wikkelen. Onder een extra breed dekbed liggen jullie beiden comfortabel en warm.

Een dekbedovertrek 240x200 in verschillende materialen, kleuren en prints

Je kunt bij Swiss Sense een dekbedovertrek 240x200 kopen in verschillende materialen. Wij bieden onder andere katoenen, flanellen dekbedovertrekken en katoen satijnen dekbedovertrekken. Van elke materiaalsoort heb je een zeer ruime keuze in kleuren en prints. Hou je van strak en basaal? Kijk dan naar onze diverse dekbedovertrekken in een uniforme kleur en kies de kleur die het best past bij de kleur van je bed en de kleur van je slaapkamerinrichting. Wil je iets meer sfeer, kijk dan naar onze opvallende of ingetogen prints. Voor je zomerdekbed kun je het beste een katoenen dekbedovertrek 240x200 kopen. Katoen is een goede vochtregulerende en ademende stof. Dit voorkomt dat je 's ochtends wakker wordt met een klam gevoel. Voor je winterdekbed is een flanellen dekbedovertrek zeer geschikt. Flanel is zacht en dikker dan katoen.  Het geeft je een comfortabel gevoel en houdt je lichaam goed warm, zelfs als het buiten vriest. Hou je ervan om prinsheerlijk wakker te worden en heb je een voorkeur voor luxe? In ons assortiment satijnen dekbedovertrekken vind je beslist een set die perfect in je slaapkamer past.

Stel de slaapkamer van je dromen samen 

Swiss Sense levert alles wat je nodig hebt om je slaapkamer geheel volgens je eigen smaak en wensen in te richten. Je kunt bij ons terecht voor comfortabele bedden, waaronder ook elektrisch verstelbare boxsprings. Ook hebben we diverse soorten matrassen, zoals koudschuim matrassen en traagschuim matrassen, die klachten aan de onderrug of schouderregio weten te voorkomen. Onderschat ook het belang van een goed hoofdkussen niet. Onze slaapspecialisten zijn elke dag via de chatfunctie te bereiken om een advies op maat te geven. Je brengt immers een derde van je leven in bed door. Dan mag je hoge eisen stellen aan zowel kwaliteit als comfort. Kom eens kijken in een van onze winkels en laat je uitgebreid voorlichten. Liever online bestellen? De meeste dekbedovertrekken leveren we uit voorraad. Bestel vóór 12.00 uur en ontvang het de volgende dag.