Dekbedovertrek 240x220

80 producten

Filter
  1. Afmeting 240x220
  2. Type Dekbedovertrekken

Pagina
per pagina

Vind het perfecte dekbedovertrek 240x220 

De stijl van je dekbedovertrek bepaalt in grote mate de stijl van je slaapkamer. Of je nu houdt van een romantische slaapkamer of de voorkeur geeft aan strak en rustig: je dekbedovertrek vormt de kers op de taart. Daarom hebben we bij Swiss Sense ook zo’n uitgebreid aanbod. Elke slaapkamer is immers uniek, en ook jij wil graag het perfecte dekbedovertrek 240x220 vinden dat jouw slaapkamer nog mooier maakt. Net zoals je bij ons ook de boxspring of het bed vindt dat helemaal bij je past. 

Hoe weet je of dekbedovertrek 240x220 de juiste maat is? 

Dekbedovertrekken zijn er in heel wat maten en soorten. Het is belangrijk dat je de juiste maat kiest, anders zal het niet mooi passen rond je dekbed. Hoe weet je of je de juiste maat hebt? Normaal gezien staat het formaat van je dekbed vermeld op het label dat eraan hangt. Is dat niet het geval, dan adviseren we om je dekbed zelf even op te meten. 240 cm is de breedte van het dekbed, en 220 de lengte. Een dekbedovertrek van 240x220 cm is geschikt voor bedden van 200 cm of langer (tot 220 cm). Voor een 1 persoons dekbed is een 140x200 overtrek vaak het meest geschikt. 

Hoe kies je jouw favoriete dekbedovertrek 240x220? 

Uitgebreide collecties zoals bij Swiss Sense zijn natuurlijk fijn, maar hoe meer mogelijkheden er zijn, hoe moelijker het wordt om te kiezen. Wij helpen je graag op weg. Door eerst het materiaal van je dekbedovertrek 240x220 te kiezen, wordt het al een stuk eenvoudiger. Hou je van satijn (koel en glanzend), linnen (fris en natuurlijk) of katoen (ventilerend en vochtregulerend) of flanel (warm en zacht)? Hou bij je keuze rekening met het seizoen. Linnen en katoen zijn erg aangenaam in de zomer, terwijl flanel heel fijn is tijdens de koudere wintermaanden. 

Romantisch, met motief of liever strak en neutraal? 

Je volgende beslissing gaat over de stijl van je dekbedovertrek. Wil je er een echte eyecatcher van maken? Kies dan voor een opvallend patroon of design. Dit type dekbedovertrekken vind je zowel in klassiekere als moderne varianten. Hou er wel rekening mee dat een uitgesproken design ook betekent dat je je andere accessoires (extra kussens, gordijnen, tapijtje) beter wat ingetogen houdt en ook de kleuren moeten natuurlijk mooi aansluiten. Gaat je voorkeur uit naar een eerder rustig en strak dekbedovertrek? Kies dan voor een overtrek in een kleur, zoals bijvoorbeeld een aardetint als zand of oker. Deze kleuren zijn tijdloos en stijlvol én passen in elke slaapkamer.