Dekbedovertrek lichtblauw

5 producten

Filter
  1. Type Dekbedovertrekken
  2. Kleur Lichtblauw

5

per pagina

Een lichtblauw dekbedovertrek straalt rust uit

Ben je op zoek naar een lichtblauw dekbedovertrek? Dan ben je bij Swiss Sense aan het juiste adres. De kleur lichtblauw is een kleur die rust uitstraalt. Dat komt zeker goed uit in de slaapkamer. Zo is de lucht en de zee natuurlijk ook blauw. Bij ons vind je een ruim assortiment aan lichtblauwe dekbedovertrekken van diverse merken in allerlei maten en materialen. 

Dekbedovertrek lichtblauw in diverse maten

Een dekbedovertrek in de kleur lichtblauw is verkrijgbaar in allerlei maten. Dus of je nu een 1-persoonsbed of een 2-persoonsbed hebt, bij Swiss Sense vind je voor ieder bed of boxspring een geschikt dekbedovertrek in de kleur lichtblauw. De meest voorkomende afmetingen zijn:

1-persoons dekbedovertrek: 140x200/220 cm + 1 kussensloop

2-persoons dekbedovertrek: 200x200/220 cm + 2 kussenslopen

Lits-jumeaux dekbedovertrek: 240x200/220 cm + 2 kussenslopen

In allerlei stijlen

Een lichtblauw dekbedovertrek is verkrijgbaar in diverse stijlen. Zo vind je bijvoorbeeld een effen lichtblauw dekbedovertrek. Hiermee kun je rust in de slaapkamer creëren. Daarnaast kun je deze kleur ook perfect combineren met andere felle of minder felle kleuren. Ben je meer op zoek naar een dekbedovertrek in de kleur lichtblauw met een leuk patroon? Ook dan heb je voldoende keus. Ga voor een mooi en subtiel bloemenpatroon of een print met palmbomen. Ook vind je in ons assortiment een geruit lichtblauw dekbedovertrek. 

Lichtblauw dekbedovertrek in diverse materialen

Een dekbedovertrek wordt vaak gemaakt van het materiaal katoen. Dit is dan ook een erg populaire stof voor een dekbedovertrek. Katoen kan op verschillende manieren verwerkt worden. Iedere stof heeft weer net wat andere eigenschappen. Hierbij een korte uitleg van de diverse materialen:

Dekbedovertrek lichtblauw van katoen

Katoen is een zeer geschikte stof voor beddengoed. In ons assortiment vind je diverse dekbedovertrekken van katoen. Dit materiaal heeft als voordeel dat het goed kan ademen. Hierbij heb je voldoende ventilatie. Ook beschikt het over vochtregulerende eigenschappen die jouw lichaamsvocht in de nacht kan afvoeren. 

Dekbedovertrek lichtblauw van katoen satijn

Ook een satijnen dekbedovertrek is gemaakt van 100% katoen. Hierbij worden de katoendraden geweven in een satijnweving. Hierdoor ontstaat er een zacht, glad en glanzend overtrek. Dit geeft het overtrek een luxe uitstraling. Uiteraard blijven de fijne eigenschappen van katoen behouden. 

Dekbedovertrek lichtblauw van flanel

Een flanellen dekbedovertrek is vooral geschikt voor de koukleumen onder ons en voor de strenge winters. Dit dekbedovertrek is ook gemaakt van 100% katoen, alleen dan worden de katoen garen geweven in een linnen-of keperbinding. Hierna wordt de stof opgeruwd, waardoor het zacht en wollig aanvoelt. 

Bestel eenvoudig online

Bestel je lichtblauwe dekbedovertrek eenvoudig online. Per dekbedovertrek kun je de verwachte leverdatum zien. De meeste dekbedovertrekken heb je binnen een paar dagen al gratis in huis. Voldoet het uiteindelijk toch niet helemaal aan je wensen? Dan kun je het binnen 14 dagen gratis retourneren*.