2-persoons dekbedovertrek

42 producten

Filter
  1. Type Dekbedovertrekken
  2. Maatvoering 2-persoons

42

per pagina

2-persoons dekbedovertrek kopen

Een 2-persoons dekbedovertrek geeft extra sfeer aan de slaapkamer. Diverse kleuren, dessins en materialen kunnen een enorm verschil maken. Een dekbedovertrek heb je niet alleen nodig om je dekbed goed te beschermen, het moet ook zorgen voor een comfortabele nachtrust en een goede uitstraling van je slaapkamer.

Bij Swiss Sense bieden vind je een groot assortiment aan 2-persoons dekbedovertrekken om je slaapkamer helemaal compleet te maken. Bezoek één van onze winkels of koop je ideale dekbedovertrek gemakkelijk online.

De afmetingen van een dekbedovertrek 2-persoons

Een dekbedovertrek 2-persoons is verkrijgbaar in allerlei gangbare maten, diverse kleuren en materialen. De meest gangbare maten voor tweepersoons dekbedovertrekken zijn de 200x220, 240x200 en 240x220. Maar bij Swiss Sense hebben we aan iedereen gedacht en zijn er ook lits- jumeaux dekbedden verkrijgbaar. Zo vind je altijd het juiste dekbedovertrek voor jouw slaapkamer!

Groot assortiment aan 2-persoons dekbedovertrekken in diverse stijlen en kleuren

Van romantische prints, strakke lijnen, kleurrijke dessins tot mooie effen dekbedovertrekken. Bij Swiss Sense hebben we een groot assortiment aan 2-persoons dekbedovertrekken. Het assortiment bevat stijlvolle dessins zoals bloemen, natuur, dierenprints en diverse kleurrijke patronen. Daarnaast vind je bij ons ook tijdloze, elegante tweepersoons dekbedovertrekken in diverse kleuren en stijlen, zo kies je bijvoorbeeld voor een roze, zwart of juist neutraal wit dekbedovertrek. Kies voor warm en knus of juist voor complete rust, passend bij jouw slaapkamer.

Mooiste en fijnste materialen 2-persoons dekbedovertrekken

De uitgebreide collectie 2-persoons dekbedovertrekken bestaat uit diverse materialen zoals onder andere katoen, linnen, flanel en satijn. Ieder dekbedovertrek heeft zijn eigen kenmerken en eigenschappen. Zo kies je wat het beste bij jouw slaapkamer past, afgestemd op jouw slaapcomfort.

Dekbedovertrek 2-persoons van katoen

Katoen is het meest gangbare materiaal voor dekbedovertrekken. Een katoenen dekbedovertrek staat bekend om zijn vocht absorberende eigenschappen, het is een natuurlijk product en zorgt voor een prettige ventilatie.

Linnen dekbedovertrek 2-persoons

Linnen is een sterker materiaal dan katoen en dit materiaal kan de warmte goed reguleren. Een linnen dekbedovertrek is met name geschikt voor de warme zomermaanden, vanwege het dunne materiaal en de goede vocht absorberende eigenschappen. Met een linnen 2-persoons dekbedovertrek creëer je gemakkelijk een luxueuze uitstraling in de slaapkamer.

Flanellen dekbedovertrek voor twee personen

In de koude wintermaanden kruip je het liefst warm onder je deken. Een flanellen dekbedovertrek is hier uitermate geschikt voor. Het warme materiaal past zich snel aan je lichaamswarmte aan en voelt ook heerlijk zacht en warm aan. Kortom, het ideale 2-persoonsdekbedovertrek.

Satijnen dekbedovertrek voor een luxe uitstraling

Een satijnen dekbedovertrek is gemaakt van katoen met een satijnen binding. Het stiksel zorgt voor extra zachtheid en meer glans in de stof. Dit geeft je 2-persoons dekbedovertrek een luxe uitstraling.

2 persoons dekbedovertrekken met korting

Bij Swiss Sense profiteer je vaak van diverse aanbiedingen op 2-persoons dekbedovertrekken van topmerken. Het juiste dekbedovertrek maakt jouw slaapkamer compleet, zodat je kan genieten van ultieme nachtrust in de ideale slaapomgeving. Kruip heerlijk weg onder het mooiste en heerlijk zachte beddengoed verkrijgbaar bij Swiss Sense.

Online kies je gemakkelijk en snel uit alle dekbedovertrekken. Een handig overzicht met keuze uit ruim 90 dessins en diverse materialen.