Dekbedovertrek sale

25 producten

Filter
  1. Type Dekbedovertrekken
  2. Sale Ja

25

per pagina

Dekbedovertrek sale in alle afmetingen

Een opruiming van beddengoed is pas echt plezierig op de website van Swiss Sense. We tonen je met trots onze dekbedovertrekken sale. Wat hierbij vooral opvalt is de aantrekkelijke prijs. De aanbiedingen maken de dekbedovertrekken met hun prachtige designs erg goedkoop. Blader je even door het aanbod heen, dan zie je mooie 2 persoons modellen van heerlijk zacht katoen. De matenreeks is variabel. Zo zitten er ruim voldoende maten 240x220 cm en 200x200 cm bij. Bij Swiss Sense houden we van warme tinten. We hebben ze steeds in een prachtige print gegoten. Leg je die op het matras, dan heeft je slaapkamer direct weer een fris uiterlijk.

Dekbedovertrekken in de aanbieding van hoge kwaliteit

Denk nu niet dat je tijdens onze actie alleen goedkope modellen vindt. Niets is minder waar, want het katoen is steeds van de hoogste kwaliteit. Daarbij is het beddengoed ademend, zodat je kunt rekenen op voldoende ventilatie. Ook in onze dekbedovertrekken sale beschikken de overtrekken vaak over een dubbele instopstrook over de gehele breedte. Wist je trouwens dat bij het beddengoed ook nagenoeg altijd een bijbehorend kussensloop wordt meegeleverd. Bij dekbedovertrekken voor het 2 persoons bed of lits jumeaux ontvang je er zelfs twee. Het katoensatijn en ons linnen en flanel voelt steeds heerlijk zacht aan. Bovendien zijn de dekbedovertrekken

Dessins en kleuren voor iedere slaapkamer

Ben je net bezig om je beddengoed te vernieuwen, dan mag je de dekbedovertrek sale van Swiss Sense eenvoudig niet vergeten. Nu ook flanellen dekbedovertrekken in de aanbieding zijn moet je snel je slag slaan. Zo kun je in elke slaapkamer lekker spelen met nieuwe kleuren. Ook kun je voor zo'n lage prijs vaker kiezen voor nieuwe designs. Je wisselt immers extra snel je beddengoed. Want je hebt toch nog een voorraadje dekbedovertrekken uit de actie van Swiss Sense in je kast liggen. Ook benieuwd wat de dekbedovertrek aanbiedingen van Swiss Sense voor jouw huis kan doen?