loading
Filters wissen

Split Topper Hoeslaken

Alles
Alles
Alles
Alles
Alles
Alles
Alles

Split-Topper Hoeslakens bij Swiss Sense

Splittopper hoeslakens zijn speciaal ontwikkeld voor verstelbare bedden. Een splittopper hoeslaken heeft een handige en functionele scheiding in het midden, zodat de twee hoofdeinden afzonderlijk in hoogte versteld kunnen worden en er toch één hoeslaken gebruikt kan worden. Het biedt je de mogelijkheid om in een gedeelde boxspring te kiezen voor een zitpositie, terwijl jouw partner slaapt. Een splittopper hoeslaken beschermt bovendien je topmatras tegen vuil en slijtage, wat de levensduur van je matras en topmatras verlengt. 

Splittopper hoeslakens zijn gemaakt voor split-toppers

Splittopper hoeslakens passen perfect om splittopmatrassen. In horizontale stand lijkt het net of er sprake is van één matras. De gespleten hoeslakens hebben een speciaal ontwerp en zijn bijzonder veerkrachtig. Dit is noodzakelijk omdat de twee topdelen van het dekmatras vrij op en neer moeten kunnen bewegen. Het materiaal van een split-topper hoeslaken is extra verstevigd en er is speciale aandacht besteed aan de afwerking rond de split zodat deze niet scheurt. Splittopper hoeslakens kunnen hierdoor in elke positie worden geplaatst en gaan zodoende lang mee. 

Keuze uit verschillende soorten splittopper hoeslakens

Splittopper hoeslakens zijn er voor alle seizoenen en verkrijgbaar in verschillende stoffen. Van een verzwaard, jersey splittopper hoeslaken tot een perkal katoenen splittopper hoeslaken. Hoeslakens die niet gestreken hoeven te worden, waarmee je weer een hoop tijd bespaart. Splittopper hoeslakens zijn er in allerlei kleuren en maten, zodat je altijd een deklaken kunt aanschaffen dat bij jouw elektrisch verstelbare boxspring.LblTaxExcludeText