Silvana Support Kussen

6

per pagina
Filter sluit filters
Filters
Type
  1. Hoofdkussens
Neksteun
  1. Ja
  2. Nee
Merk
  1. Silvana
Set Descending Direction
Filter
  1. Type Hoofdkussens Remove This Item
  2. Materiaal Latex Remove This Item
  3. Neksteun Ja Remove This Item
  4. Merk Silvana Remove This Item

6

per pagina

Silvana Support Kussens

Silvana Support kussens zijn niet zomaar Silvana hoofdkussens. Een hoofdkussen is immers een hoofdzaak welke een belangrijke bijdrage kan leveren voor een comfortabel slaapcomfort. Silvana produceert al ruim 25 jaar neksteunkussens en kussens zoals een kussen moet zijn. Silvana is ook niet stil blijven zitten.

Met hun geheel vernieuwde Support kussen collectie welke een verbetering is van de bekende kussens met de gekleurde gezichtjes, kan nu iedereen lekker slapen. Dankzij de extra uitsparing in de neksteun past het kussen ook perfect om je schouder heen waardoor deze veel beter op je nek aansluit. Een ideaal hoofdkussen voor elke slaapbehoefte.

Voor ieder lichaamsbehoefte is er een eigen kussen. Er zijn 6 typen, van extra zacht tot extra stevig. Verschillende hardheden zorgen voor een perfecte positie van het hoofd in elke lighouding. De drie gezichtjes laten je zien hoe Silvana Support op de juiste wijze gebruikt kan worden. De neksteun van het kussen biedt ondersteuning op de logische plek, de nekwervels die overdag je hoofd dragen kunnen s ‘nachts ontspannen met het Silvana support hoofdkussen. Nog een voordeel aan het kussen is dat het schoudercontour gedeelte functioneel is doordat de vulling op zijn plaats blijft door de opbouw van het kussen.