Lits-Jumeaux Dekbedovertrekken

65 producten

Filter
  1. Type Dekbedovertrekken
  2. Maatvoering Lits-jumeaux

Pagina
per pagina

De mooiste lits-jumeaux dekbedovertrekken bij Swiss Sense

Zoek je nieuw beddengoed voor je tweepersoonsbed? Bij Swiss Sense vind je een ruime collectie lits-jumeaux dekbedovertrekken voor elke slaapkamer. Een lits-jumeaux dekbed is breder dan een gewoon tweepersoonsdekbed: 240x200 cm. Ze zijn dan ook gemaakt voor bedden die wat breder zijn, 160 tot 180 cm. Op een tweepersoonsbed van 140 cm breed hangt een lits-jumeaux dekbed over de randen van je bed, zodat je slaapkamer de uitstraling krijgt van een hotelkamer.

Lits-jumeaux is extra breed

Oorspronkelijk is een lits-jumeaux een stel van twee dezelfde eenpersoonsbedden die tegen elkaar werden gezet. Omdat dit erg ongemakkelijk is als je tegen elkaar aan wilt liggen, worden ze tegenwoordig niet meer gemaakt. Wel zijn er extra brede bedden van 160 en 180 cm verkrijgbaar. De naam lits-jumeaux is nooit verdwenen en geeft aan dat het bij lits-jumeaux dekbedovertrekken om deze breedtemaat gaat. Evenals een dekbedovertrek van 200x200 cm heeft een lits-jumeaux dekbedovertrek een instopstrook, zodat je nooit met koude voeten ligt.

Dekbedovertrekken van de fijnste materialen

Lits-jumeaux dekbedovertrekken zijn verkrijgbaar in elk materiaal. Katoen is veruit het populairste materiaal. Het is een natuurlijk materiaal met een vocht absorberende werking, dat voldoende ademt en ventileert terwijl je slaapt. Een satijnen dekbed is vaak ook gemaakt van katoen, maar door de weeftechniek worden de draden dicht op elkaar geweven, waarmee het een lichte glans krijgt. Als je gaat voor een luxe uitstraling, dan is een satijnen dekbed echt iets voor jou! Een dekbedovertrek van flanel bestaat uit vezels van katoen en wol. Het neemt je lichaamswarmte snel op; dat is wel zo fijn tijdens koude nachten. Voor warme zomernachten is linnen een heel geschikt materiaal. Het is warmte regulerend en het neemt vocht ook goed op. Elk materiaal is uitstekend wasbaar in de wasmachine.

Kies je favoriete dessin

Zo veel mensen, zo veel smaken. In de collectie lits-jumeaux dekbedovertrekken bij Swiss Sense vind je dekbedovertrekken in elke stijl: rustige effen kleuren en grafische dessins voor in een Scandinavische slaapkamer, dessins met bloemen voor een landelijke of romantische slaapkamer of dessins met strepen en teksten voor bijzondere momenten. Elk dekbedovertrek heeft bijpassende kussenslopen. Bovendien kun je veel dessins ook omdraaien. Zo zorg je voor afwisseling in je slaapkamer! De collectie bij Swiss Sense biedt ook lits-jumeaux dekbed overtrekken met extra lange afmetingen van 240x220 cm, voor als je wat langer bent.

Lits-jumeaux dekbedovertrek kopen bij Swiss Sense

Bij Swiss Sense kun je terecht voor een complete nieuwe slaapkamer: van een comfortabel bed inclusief beddengoed tot aan bijpassende nachtkastjes en bedlampjes. Bovendien profiteer je regelmatig van een aantrekkelijke aanbieding, zoals 3 halen, 1 betalen. Daarmee ligt je er de komende tijd weer lekker warmpjes bij! Bekijk dus snel de collectie lits-jumeaux dekbedovertrekken bij Swiss Sense en kies jouw favoriet.