1 slaapkamer 3 stijlen: re-style jouw slaapkamer met Anne-Catherine

5 augustus 2022

Soms kan ik het nog niet geloven, hoe ons huisje er 2 jaar geleden uitzag en hoe we het omtoverden tot wat het nu is. We werkten hard en veel (en to be honest: nog niet alles is helemaal klaar), maar het resultaat mag er toch al wel zijn. Zeker onze slaapkamer, die ziet er echt top uit! Laat jullie inspireren door deze 3 stijlen.

Opruimcoach Kristel

Anne-Catherine 

Anne-Catherine is stylist, blogger, auteur van de boeken Insta Interieur en Into Interieur, en heeft haar eigen interieurwinkel Tillborg in Brasschaat. Uiteraard deelt ze haar interieur ook op haar Instagram account @annecatherine_cloclo. Kortom: een echte interieurliefhebster.  

 

"Het pronkstuk van de slaapkamer is ons bed"

 

Het pronkstuk van deze slaapkamer is ons bed: de Boxspring Lifestyle by vtwonen Cinnamon van Swiss Sense. Het bed ziet er niet alleen goed uit, maar het is ook simpelweg het meest belangrijke element van de slaapkamer waardoor ik elke nacht héérlijk slaap! Samen met Swiss Sense creëerde ik 3 looks met de Boxspring Lifestyle in onze slaapkamer. Laat jullie inspireren door deze 3 stijlen 

1. Sweet, soft and fluid

 

img
img
img

Ik ga meteen met de deur in huis vallen: dit is echt m’n favoriete stijl. I love it! De warme roze, nude en bruine tinten, organische vormen, zachte stoffen. Deze stijl past 100% bij wie ik ben en bij de rest van onze inrichting in huis.

 

Wat altijd belangrijk is bij een slaapkamerstijl is de kleur van het dekbed, gezien het veel plek inneemt en dus meteen opvalt. In dit geval is het dekbed Earth van vtwonen in de kleur Peach. De rest van de styling is hierrond opgebouwd. 

 

TIP: Ga je items kopen voor je slaapkamer, zoals een nachtkastje, lampje, of andere decoratie? Neem een kussensloop van je dekbedset mee en gebruik dit als “kleurstaal” voor je iets koopt. Op deze manier ben je 100% zeker dat de kleur matcht en dat het past bij de stijl! 

 

 

Shop in deze stijl 

 1. Dixxius Casual Dekbedovertrek Nude 1+1 gratis
  Dixxius Casual Dekbedovertrek Nude
  vanaf Special Price 39,95

2. One with nature

 

 

Anne-Catherine slaapkamer
Anne-Catherine slaapkamer
Anne-Catherine slaapkamer

Bij deze stijl draait alles om natuurlijke, zachte kleuren en verschillende materialen en structuren. Het kleurenpalet is gebaseerd op gebroken wit, crème, beige en zand.

 

Hoe je ervoor zorgt dat deze kleuren niet saai zijn samen? Door te spelen met de tactiliteit! Combineer verschillende materialen met diverse structuren en texturen. Denk aan: stof, hout, metaal, aardewerk, (droog)bloemen, iets geribbeld, iets met een ruitjespatroon.

 

Wat ook leuk kan zijn is om met het kleurenpalet nog meer verwijzingen te maken naar de natuur en dus vergrijsde blauwe en groene tinten toe te voegen

 

Wil je meer zien van deze stijl? Bekijk dan ook dit van Anne-Catherine: Binnenkijken in een modern Scandivanische slaapkamer

 

 

Shop in deze stijl 

 1. Diks Rhombus 260x260 Plaid 50% voordeel
  Diks Rhombus 260x260 Plaid
  Regular Price 314,95 Special Price 157,48

3. The bold & the blue

 

De laatste stijl is de meest funky slaapkamerstijl van de drie. Hierbij wilde ik een stijl creëren die wat meer speciaal of kunstzinnig is en waarbij de speelse, kleurrijke elementen eye catchers zijn. Op deze manier zie je dat de Boxspring Lifestyle by vtwonen Cinnamon van Swiss Sense ook met deze items goed samengaat en dus een all round bed is.

 

Ik raad trouwens altijd aan om in een interieur eerst te investeren in grote en belangrijke stukken, gezien je dan ook meer vrijheid hebt met de kleinere items en decoratie. Zo kan je om de zo veel tijd eens veranderen, want dat vinden de meeste mensen en interieurlovers wel leuk.  

Anne-Catherine stijl 3 boxspring lifestyle by vtwonen Cinnamon1
Anne-Catherine stijl 3 boxspring lifestyle by vtwonen Cinnamon2
Anne-Catherine stijl 3 boxspring lifestyle by vtwonen Cinnamon3

Shop in deze stijl 

 1. Royal Paris Dekbedovertrek
  Royal Paris Dekbedovertrek
  Special Price 169,95

En, welke stijl past het beste bij jou?   

© foto’s: Jamie Neirynck  

Misschien vind je dit ook interessant: