Blog

Swipe to the left
18 november 2019 Geen reacties

De mooiste bloemenprints om je slaapkamer op te fleuren

De meeste verse boeketten staan hooguit twee weken te schitteren in een vaas. Zonde om deze zo snel al weg te moeten gooien! Kies daarom eens voor bloemen en planten die nooit hun schoonheid verliezen. Hoe dan? Lees snel verder.

8 november 2019 Geen reacties

Haal kunst in je slaapkamer met dit nieuwe beddengoed

De kunstwerken van Van Gogh zijn je vast niet onbekend. In de nieuwe Beddinghouse x Van Gogh Museum collectie vind je verschillende soorten beddengoed, stuk voor stuk geïnspireerd op zijn mooiste kunstwerken.

29 oktober 2019 Geen reacties

Zo combineer je dé trendkleuren van het jaar 2020 in jouw interieur

Ieder jaar maken verfspecialisten Histor en Flexa dé kleuren van het jaar bekend. Hierbij laten ze zich inspireren door wereldwijd opkomende trends en de meest populaire interieurstijlen. In de hoofdrol: de kleur blauw!

24 oktober 2019 Geen reacties

Waarom je het inrichten van je slaapkamer niet langer moet uitstellen

In de slaapmonoloog vertellen echte mensen echte verhalen. Over persoonlijke ervaringen met het interieur en alles wat met slapen te maken heeft. Deze keer: het leed dat je slaapkamer inrichten heet.

14 oktober 2019 Geen reacties

Niet te veel poespas: In 3 simpele stappen een Pure Basic slaapkamer

Dit is slaapkamerstijl Pure Basic. Stralend eenvoud met een rustige basis en neutrale kleuren. In deze slaapkamer kom jij na een lange dag helemaal tot rust. In deze blog lees je hoe je deze stijl in jouw slaapkamer creëert.

13 oktober 2019 Geen reacties

De meest opvallende trends op de vt wonen&design beurs

De vt wonen&design beurs is dé plek om inspiratie op te doen voor jouw interieur. Wat worden de trends van komend najaar en zelfs al van 2020? Gaan we voor kleurrijk, neutrale tinten of prints? Je leest het in deze blog.

11 oktober 2019 Geen reacties

Vrouwen slapen beter naast een hond dan naast hun partner

Veel mensen slapen beter wanneer ze naast iemand slapen dan wanneer ze alleen slapen. Uit onderzoek blijkt echter uit dat dit gevoel nóg sterker is wanneer je bedpartner een hond is, dan wanneer het je partner betreft.

25 september 2019 1 comment

De 5 meest gemaakte fouten bij het inrichten van je slaapkamer

Of je nu voor een botanisch interieur gaat of toch boho chic. Het is belangrijk dat jij je fijn voelt in jouw slaapkamer en dat deze perfect bij jouw smaak past. Door deze 5 fouten te voorkomen, komt jouw slaapkamer nóg beter tot zijn recht.

25 september 2019 Geen reacties

Review: Dit vinden jullie van het Dixxius Bamboo dekbed

Afgelopen zomer was er geen ontkomen aan: warme, plakkerige nachten. Speciaal daarvoor is het verkoelende Dixxius Bamboo dekbed ontwikkeld. Maar werkt het ook? Wij namen de proef op de som en stelden een testpanel samen.