Blog

Swipe to the left
12 januari 2021 Geen reacties

Jouw slaapkamer een happy place? Interieurblogger Judith geeft tips

Iedere dag opgewekt wakker worden, zelfs met een baby! Hoe doet ze dat toch? In deze blog deelt interieurblogger Juudithhome haar geheimen.

6 januari 2021 Geen reacties

Maak van jouw Blue Monday een Happy Monday: Plan een date met jezelf

Word jij 's ochtends vol energie wakker? Niet? Dan kan het zomaar zijn dat je niet genoeg tijd neemt voor jezelf en momenten van ontspanning.

5 januari 2021 Geen reacties

Goede (slaap)voornemens, zo houd je ze vol

Wat zijn jouw goede voornemens dit jaar? En hoe staat het ervoor? Alle begin is moeilijk, dus het is niet zo gek als je het steeds lastiger vindt worden! In deze blog geven we je tips om het vol te houden. 

4 januari 2021 Geen reacties

Simpele slaapvoornemens om je nacht én dag te verbeteren

Met deze tips word jij 's ochtends vol energie wakker. Energie om jouw dromen waar te maken én je goede voornemens vol te houden! 

9 december 2020 Geen reacties

Nederlander besteedt meer geld aan uiterlijk dan aan goede nachtrust

Oei, en dat terwijl goed slapen voor een groot deel bepaalt hoe jij je voelt en eruitziet. Meer verrassende feitjes over hoe we slapen, lees je in deze blog.

3 december 2020 Geen reacties

De meest waardevolle cadeaus voor de decembermaand

Bij cadeaus denken we vaak aan dingen die goed voor ons zijn. Toch wordt er iets heel belangrrijks vergeten: aandacht voor een goede nachtrust. Goed slapen is het mooiste geschenk!

30 november 2020 Geen reacties

Helemaal zen: Een slaapritueel voor kinderen

Een goede nachtrust is de basis voor een ontspannen dag. Dat geldt niet alleen voor jou, maar ook voor je kind. Daarom geven The Spirit Junkies tips voor een slaapritueel voor kinderen.

20 november 2020 Geen reacties

Leven in een ritme? The Spirit Junkies geven tips

Als je goed naar de natuur kijkt zie je dat alles altijd alles in een ritme verloopt. Als een cyclus die zich telkens herhaalt. Maar ook voor jou en je nachtrust kan het volgen van een ritme van belang zijn! 

19 november 2020 Geen reacties

Checklist: Is jouw slaapkamer al compleet?

Je komt het meest tot rust in een slaapkamer die jou op het lijf geschreven is. En waarom zou je deze nu niet éxtra voordelig samenstellen tijdens Black Friday?