Swiss Sense Blog

Swipe to the left
24 januari 2019 Geen reacties

Breng meer romantiek in je slaapkamer

Denk jij dat je een romantisch interieur alleen kan bereiken met sierlijke details? Slaapstijl Soft Modern bewijst het tegendeel. Hedendaags, stijlvol en stoer. In deze blog lees je hoe je deze slaapstijl in jouw slaapkamer gebruikt.

16 januari 2019 Geen reacties

8 tips voor een feng shui slaapkamer

Je slaapkamer is dé plek waar je ’s nachts helemaal tot rust komt. Dan kan je slaapkamer maar het beste zo veel mogelijk in balans zijn. Dat doe je door je slaapkamer feng shui in te richten. In deze blog lees je hoe.

3 januari 2019 Geen reacties

Creëer de industriële loft-stijl in jouw slaapkamer

Droom jij ervan om in een loft te wonen? Dan is slaapkamerstijl Lazy Loft wat voor jou. Stijlvol, stoer en chic. Een slaapkamer waarin je elke dag vol energie de dag begint. Hier lees je hoe je deze stijl in jouw slaapkamer creëert.

2 januari 2019 Geen reacties

In 3 stappen naar een Pure Basic slaapkamerinterieur

Je slaapt het lekkerst op een bed in een omgeving die jou op het lijf geschreven is. Houd jij van een rustige, maar toch stoere ruimte mét plek voor jouw persoonlijke spulletjes? Dan is slaapkamerstijl Pure Basic wat voor jou. 

2 januari 2019 Geen reacties

Een goede start van de dag met deze 5 kruiden

Ben jij ook toe aan een goede nachtrust of energieke start van de dag? Kruiden en specerijen kunnen je helpen om het gewenste effect te bereiken. Hieronder lees je welke kruiden dit zijn en wat hun werking is.

21 december 2018 Geen reacties

Dit zijn onze vijf favoriete slaapkamerstijlen

Nieuw jaar, frisse start! Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je slaapkamer. Hoe ziet jouw droomslaapkamer eruit? Wij hebben onze vijf favorieten voor je op een rijtje gezet. Van puur en mininmalistisch tot stijlvol met retro details.

20 december 2018 Geen reacties

Nieuwe collectie: Swiss Sense ♥ vtwonen

Je slaapt het lekkerst op een bed in een omgeving die jou op het lijf geschreven is. Daarom introduceren we samen met vtwonen de nieuwe Lifestyle by vtwonen boxspringcollectie. Wij zijn trots op deze mooie samenwerking!

7 december 2018 Geen reacties

DreamTeam slaapkamer make-overs

Van een allegaartje aan spullen naar een luxe droomslaapkamer. Het Swiss Sense DreamTeam, bestaande uit styliste Femke en interieurblogger Interior Junkie, realiseerde de slaapkamerdromen van onze klanten. Bekijk de video's hier. 

21 november 2018 Geen reacties

6 cadeau ideeën voor de interieurliefhebber

Ben jij op zoek naar cadeau inspiratie voor de decembermaand? Voor hem, voor haar, voor slaapkoppen, bankhangers of koukleumen? Wij hebben zes cadeautips voor je op een rijtje gezet. Zo zit je goed bij iedere interieurliefhebber!

30 oktober 2018 Geen reacties

Jouw slaapkamer compleet in 4 stappen

Is jouw slaapkamer al compleet voor de komende herfst- en winterdagen? Met leuke nachtkastjes, mooie accessoires en fijn textiel geef je jouw slaapkamer net die extra touch en maak je jouw slaapkamer helemaal compleet.