Blog

Swipe to the left
4 januari 2021 Geen reacties

Simpele slaapvoornemens om je nacht én dag te verbeteren

Met deze tips word jij 's ochtends vol energie wakker. Energie om jouw dromen waar te maken én je goede voornemens vol te houden! 

9 december 2020 Geen reacties

Nederlander besteedt meer geld aan uiterlijk dan aan goede nachtrust

Oei, en dat terwijl goed slapen voor een groot deel bepaalt hoe jij je voelt en eruitziet. Meer verrassende feitjes over hoe we slapen, lees je in deze blog.

3 december 2020 Geen reacties

De meest waardevolle cadeaus voor de decembermaand

Bij cadeaus denken we vaak aan dingen die goed voor ons zijn. Toch wordt er iets heel belangrrijks vergeten: aandacht voor een goede nachtrust. Goed slapen is het mooiste geschenk!

30 november 2020 Geen reacties

Helemaal zen: Een slaapritueel voor kinderen

Een goede nachtrust is de basis voor een ontspannen dag. Dat geldt niet alleen voor jou, maar ook voor je kind. Daarom geven The Spirit Junkies tips voor een slaapritueel voor kinderen.

20 november 2020 Geen reacties

Leven in een ritme? The Spirit Junkies geven tips

Als je goed naar de natuur kijkt zie je dat alles altijd alles in een ritme verloopt. Als een cyclus die zich telkens herhaalt. Maar ook voor jou en je nachtrust kan het volgen van een ritme van belang zijn! 

19 november 2020 Geen reacties

Checklist: Is jouw slaapkamer al compleet?

Je komt het meest tot rust in een slaapkamer die jou op het lijf geschreven is. En waarom zou je deze nu niet éxtra voordelig samenstellen tijdens Black Friday?

10 november 2020 Geen reacties

Wat doe je tegen een winterdip? Slaapexpert Annelies geeft tips

Het is je vast niet ontgaan: het is volop najaar.In deze periode zeggen veel mensen last te hebben van een zogenoemde winterdip. Maar hoe zit dat precies?

4 november 2020 Geen reacties

Hoeveel rust gun jij jezelf?

We gunnen onszelf van alles maar doen er uiteindelijk te weinig mee. Zonde. Voor onszelf, onze omgeving én onze nachtrust. Wij hebben wat tips & tricks hoe je de rust weer terug kunt vinden

3 november 2020 Geen reacties

Voel jij je ’s avonds écht voldaan?

De perfecte dag is een mix van inspanning en ontspanning. Hoe je deze balans het beste opmaakt en in een positieve cirkel van energie terecht komt lees je hier.