Blog

Swipe to the left
13 maart 2020 5 comments

4 tips om je slaapkamer fris en hygiënisch te houden

Soms wil je gewoon even lekker cocoonen in bed en de buitenwereld even aan je voorbij laten gaan. Maar dit wil je natuurlijk wel doen in een frisse slaapkamer. Wij hebben onze tips voor je op een rijtje gezet.

3 maart 2020 Geen reacties

Hoe zit het nu eigenlijk? Beter slapen doe je zo

Na een nacht goed slapen voel jij je opgeladen en vol energie. Maar hoe doe je dat, beter slapen? En hoe zit het nu eigenlijk met slapen en hormonen, alcohol, eten en roken? Je leest er in deze blog alles over.

17 februari 2020 Geen reacties

Wat doe je tegen een kater? 5 tips om de dag door te komen

Na de tweede of derde dag carnaval begint de hoeveelheid alcohol bij veel mensen zijn sporen na te laten en word je wakker met een kater. Hoe zorg je er dan voor dat je de dag toch goed doorkomt?

20 januari 2020 Geen reacties

10 weetjes over verschillende slaapgewoonten in de wereld

Wat weet jij van verschillende slaapgewoontes in de wereld? Wij hebben 10 weetjes op een rijtje gezet. Weetjes waar je misschien niets aan hebt, maar die te leuk zijn om niet te delen.

17 januari 2020 1 comment

5 tips om Blue Monday moeiteloos door te komen

De meest deprimerende dag van het jaar. Het liefst blijf je de hele dag in bed, maar helaas... tijd om je bed uit te stappen en ervoor te gaan! In deze blog delen we 10 tips om Blue Monday goed door te komen.

14 januari 2020 1 comment

Voor op je bucketlist: De 5 meest bijzondere hotels ter wereld

Met onze nieuwe Royal boxspringcollectie haal je het unieke gevoel van deze bijzondere hotels in jouw eigen slaapkamer. Je ervaart het gevoel van zorgeloze vrijheid en onbeperkte mogelijkheden, maar dan in jouw eigen slaapkamer.

10 januari 2020 Geen reacties

Shop the look: 4 complete slaapkamers voor iedere stijl

Lekker slapen begint hier. In een slaapkamer die perfect bij jou past. In een bed dat op jouw lijf is geschreven met beddengoed en accessoires voor iedere stijl en ieder budget. In deze blog geven we je inspiratie met vier complete slaapkamers.

10 januari 2020 Geen reacties

Ultieme luxe in jouw slaapkamer met deze nieuwe boxspringcollectie

Als je op alle plekken van de wereld zou kunnen slapen, waar zou dat dan zijn? Jouw ultieme slaapervaring is nu binnen handbereik. In deze blog lees je hoe dromen werkelijkheid worden met onze nieuwe Royal boxsprings.

13 december 2019 Geen reacties

Bewezen: Dit is hét geheim voor de perfecte powernap

Last van een dipje? Na een korte powernap voel je je fitter, energieker en kun je er weer even tegenaan. Maar wist je dat een powernap het ook je creativiteit én zelfs je geheugen stimuleert? Mits je het goed aanpakt natuurlijk.