Gratis levering en montage
Trustpilot met een 8.6 beoordeeld
Ruim 90 eigen winkels

Swiss Sense Blog

Swipe to the left
30 maart 2018 Geen reacties

Tijd om op te ruimen en je interieur op te frissen

We willen lente in de slaapkamer! Dat betekent: tijd voor kleur, bloemen en luchtig katoen. Met de tips van onze styliste Femke is jouw slaapkamer er klaar voor. Tijd om op te ruimen én je interieur op te frissen! Hoe breng jij de lente in je slaapkamer? 

18 maart 2018 Geen reacties

Stappenplan voor de voorjaarsschoonmaak

De lente is in aantocht! Dit is het perfecte moment voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak: opruimen en schoonmaken. Waar komt dit eigenlijk vandaan en hoe pak je dit aan? In deze blog geven we je een handig stappenplan.

13 maart 2018 Geen reacties

Binnenkijken bij hotel De Ruwenberg

Wegdromen in een heerlijk bed waarin honderd jaar kennis en ervaring samenkomen. Door het hele land, in hotels, bij bekende Nederlanders en misschien bij jou thuis? In deze aflevering kijken we binnen bij De Ruwenberg Hotel | Meetings | Events.

7 maart 2018 Geen reacties

Prijsuitreiking winnares #SwissSenseFilm

Erica won met haar deelname aan onze #SwissSenseFilm winactie een boxspring naar keuze. Vorige week namen zij en haar man de prijs in ontvangst in onze Flagship Store in Uden. In deze blog lees je er alles over.

15 februari 2018 Geen reacties

Drie nachtkastjes om je slaapkamer te stylen

Nachtkastjes zijn enorm praktisch. Nog even op die snooze knop drukken, gemakkelijk je nachtlampje uitzetten, je telefoon binnen handbereik. Maar naast praktisch, zijn ze ook sfeervol! Wij helpen je inspiratie opdoen voor jouw slaapkamer.

8 februari 2018 Geen reacties

Vijftig tinten grijs in je slaapkamer

Vijftig tinten grijs in je slaapkamer | Swiss Sense

Grijs in je slaapkamer saai? Nee hoor! De kleur grijs is op dit moment hot! Door gebruik te maken van verschillende tinten grijs creëer je een spannende look. Houd het rustig of kies juist voor een compleet andere sfeer. Lees hier hoe!

31 januari 2018 Geen reacties

Gouden Film-status Huisvrouwen Bestaan Niet

Op 30 december heeft de Nederlandse komedie Huisvrouwen Bestaan Niet de Gouden Film-status behaald. Swiss Sense is daar als hoofdsponsor natuurlijk enorm trots op! Bekijk hier onze terugblik op een hele leuke samenwerking.

30 januari 2018 Geen reacties

Wat betekenen mijn dromen?

Iedereen doet het, bewust of onbewust: dromen. Vaak heb je een droom met een achterliggende gedachte. Maar wat is dan deze gedachte en wat betekent jouw droom eigenlijk? In deze blog met infographic lees je er alles over.

28 januari 2018 Geen reacties

De 5 grootste ergernissen in bed

Wat kan het toch fijn zijn om lekker bij je partner in bed te kruipen na een hele lange en vermoeiende dag. Maar soms... Dan kun je hem of haar wel schieten! Maar wat zijn de vijf grootste ergernissen in bed? Dat lees je in deze blog. 

20 januari 2018 Geen reacties

Slaapkamer ideeën door onze stylist Maartje

In november 2017 vonden de opnames en fotografie voor onze nieuwe tv-commercial en Jubileumcollectie plaats. Kijk mee achter de schermen en laat je inspireren door onze styliste Maartje.

Als je SwissSense.nl gebruikt ga je akkoord met ons cookiebeleid. - Lees meer - Verberg dit bericht