Swiss Sense Blog

Swipe to the left
27 juli 2018 1 comment

Met deze slaapoefeningen val je snel in slaap

Heb jij ook wel eens moeite om in slaap te vallen? Je ligt te draaien, te piekeren en als je dan bijna in slaap valt… word je weer wakker. Vervelend! Met deze drie slaapoefeningen val je binnen no-time in slaap.

5 juli 2018 1 comment

Vijf verfrissende tips voor warme zomernachten

Buiten mogen we genieten van heerlijk zomerse temperaturen. Daar zijn we erg blij mee! Maar wanneer de temperatuur buiten oploopt, doet het dat ook in de slaapkamer. Daarom geven we je vijf tips om goed te slapen bij warme temperaturen.

20 juni 2018 1 comment

Zo maak je je interieur summerproof

Yes, het is weer zomer! Tijd om je slaapkamerinterieur summerproof te maken. Waar de lente in het teken staat van felle kleuren, maken we in de zomer gebruik van lichte en koele tinten. In deze blog geeft styliste Femke tips.

13 juni 2018 1 comment

Video: Naar bed met Bassjackers

In deze video gaan we naar bed met dj duo Bassjackers en stellen we ze vragen over hun slaapgewoonten. Het dj duo wordt gevormd door Ralph van Hilst en Marlon Flohr, die na een show beiden tot rust komen op Boxspring Edition III.

11 juni 2018 1 comment

Ben jij een zijslaper? Slaap dan op déze kant

Iedereen heeft wel een favoriete slaaphouding. Deze positie heeft invloed op hoe gemakkelijk je in slaap valt en hoe lekker je ligt. Wist je ook dat deze slaaphouding invloed heeft op je gezondheid? In deze blog lees je er alles over.

25 mei 2018 1 comment

Interieurtrend: color block trend in jouw slaapkamer

Ben jij al bekend met de color block trend? Letterlijk vertaald is colorblocking het ‘blokken van kleuren’, dus het combineren van kleuren. Deze trend past dankzij het speelse, vrolijke effect perfect in de lente. Laat je inspireren in deze blog!

24 mei 2018 1 comment

Deze boxsprings liggen internationaal goed

We ontvingen een leuk bericht van een tevreden klant, eigenaar van diverse appartementen. Hij stuurde ons een bericht met daarin recensies van zijn gasten. Veel daarvan gingen over het ligcomfort. Daar worden wij blij van!

18 mei 2018 1 comment

Hondje Maxi wint hondenboxspring

Eind maart plaatsten we op Facebook een bericht over een boxspring voor jouw viervoeter. Dankzij jullie enthousiaste reacties besloten we de boxspring van de foto te verloten onder de reacties. Bekijk hier de gelukkige winnaar.

9 mei 2018 1 comment

Dit gaat er door je heen als je je bed verschoont

Waarschijnlijk verschoon je je bed minder vaak dan zou moeten. Begrijpelijk, want het is niet het leukste klusje. In deze blog beschrijven we wat er door je heen gaat als je je bed verschoont én een tip om het gemakkelijker te maken.

2 mei 2018 1 comment

Swiss Sense bij RTL Transportwereld

In samenwerking met Oliver IT zijn we druk bezig om onze leverafspraken volledig digitaal en geautomatiseerd te plannen. Hierover vertelden we bij RTL Transportwereld, te zien op zondag 30 april 2018 op RTL 7.