Swiss Sense Blog

Swipe to the left
24 oktober 2018 Geen reacties

5 najaarstrends voor een winterproof slaapkamer

Is jouw slaapkamer al winterproof? Nieuw seizoen, nieuwe collectie! In deze blog bespreken we dé najaarstrends van 2018 en vertellen we hoe je deze gemakkelijk in je slaapkamer kan toepassen met onze nieuwe textielcollectie.

10 oktober 2018 Geen reacties

Trends op de vt wonen&design beurs

Heb jij dit jaar een bezoekje gebracht aan de vt wonen&design beurs in RAI Amsterdam? De ideale plek voor interieurinspiratie. In deze blog delen we alle trends die ons opvielen op de beurs. Perfect te gebruiken voor jouw slaapkamer!

5 oktober 2018 Geen reacties

7 korte kinderverhaaltjes voor het slapengaan

De Kinderboekenweek is begonnen! Lezen voor het slapengaan is een goede manier om helemaal tot rust te komen na een drukke dag. Hieronder vind je zeven korte, avontuurlijke kinderverhaaltjes over Pim en Suus!

4 oktober 2018 Geen reacties

Dit gebeurt er als je huisdier in je bed slaapt

Je huisdier in je slaapkamer of zelfs in bed... Sommige mensen vinden het vies en anderen vinden het heerlijk en de normaalste zaak van de wereld. In deze blog ontdek je waarom je dit juist wel of niet moet toelaten. 

26 september 2018 Geen reacties

Wat is jouw favoriete vakantiebestemming?

Inmiddels hebben we een heerlijk warme zomer achter de rug. Om het zomerse gevoel nog wat langer vast te houden hebben we een aantal vakantiebestemmingen voor je op een rij gezet. Wat is jouw droombestemming?

25 september 2018 Geen reacties

4 tips voor een warme en sfeervolle slaapkamer

Het is 's ochtends koud, buiten is het grauw. Het is niet zo gek dat je 's ochtends moeilijk je bed uit komt. Daarom geven we je vier tips om je dag toch goed te beginnen in een warme, sfeervolle en opgeruimde slaapkamer.

5 september 2018 Geen reacties

Lifehack tegen kreukels in het beddengoed

Heb jij ook zo’n hekel aan strijken? Dan is je dekbedovertrek strijken vast geen wekelijkse bezigheid. En dat hoeft ook niet, want onze stylisten hebben dé tip waarmee je zonder strijken toch geniet van een strak dekbedovertrek. 

17 augustus 2018 Geen reacties

Zo richt je een kleine slaapkamer in

Het kan een lastige opgave zijn om een kleine (slaap)kamer optimaal in te richten. Je bed neemt veel ruimte in beslag, terwijl je nog veel andere spullen hebt die moeten worden opgeborgen. We geven je tips om je droom(slaap)kamer te creëren.

27 juli 2018 Geen reacties

Met deze slaapoefeningen val je snel in slaap

Heb jij ook wel eens moeite om in slaap te vallen? Je ligt te draaien, te piekeren en als je dan bijna in slaap valt… word je weer wakker. Vervelend! Met deze drie slaapoefeningen val je binnen no-time in slaap.

5 juli 2018 Geen reacties

Vijf verfrissende tips voor warme zomernachten

Buiten mogen we genieten van heerlijk zomerse temperaturen. Daar zijn we erg blij mee! Maar wanneer de temperatuur buiten oploopt, doet het dat ook in de slaapkamer. Daarom geven we je vijf tips om goed te slapen bij warme temperaturen.