Swiss Sense Blog

Swipe to the left
2 mei 2018 Geen reacties

Swiss Sense bij RTL Transportwereld

In samenwerking met Oliver IT zijn we druk bezig om onze leverafspraken volledig digitaal en geautomatiseerd te plannen. Hierover vertelden we bij RTL Transportwereld, te zien op zondag 30 april 2018 op RTL 7. 

26 april 2018 Geen reacties

Interieurtrend: Groen, groener, groenst!

Het is tijd voor kruiden, bloemen en palmen! Na die heerlijk zonnige dagen vorige week is er buiten een ware groen-explosie te zien. Wat als we deze frisse kleur ook eens naar de slaapkamer halen? In deze blog geven we je tips voor jouw interieur.

12 april 2018 Geen reacties

Deze slaapmuziek helpt je sneller in slaap vallen

Heb jij ’s avonds ook moeite om snel in slaap te vallen? Dan kan rustgevende muziek een uitkomst bieden! Slaapmuziek is namelijk één van de gemakkelijkste manieren om zelf je slaapproblemen te bestrijden.
30 maart 2018 Geen reacties

Tijd om op te ruimen en je interieur op te frissen

We willen lente in de slaapkamer! Dat betekent: tijd voor kleur, bloemen en luchtig katoen. Met de tips van onze styliste Femke is jouw slaapkamer er klaar voor. Tijd om op te ruimen én je interieur op te frissen! Hoe breng jij de lente in je slaapkamer? 

18 maart 2018 Geen reacties

In vijf stappen een schone slaapkamer

Het kan nooit kwaad om je slaapkamer eens in de zoveel tijd grondig schoon te maken. Onder je bed, tussen de kasten. Maar hoe pak je dit het beste aan? In deze blog geven we je een stappenplan zodat je snel geniet van een schone slaapkamer.

13 maart 2018 Geen reacties

Binnenkijken bij hotel De Ruwenberg

Wegdromen in een heerlijk bed waarin honderd jaar kennis en ervaring samenkomen. Door het hele land, in hotels, bij bekende Nederlanders en misschien bij jou thuis? In deze aflevering kijken we binnen bij De Ruwenberg Hotel | Meetings | Events.

7 maart 2018 Geen reacties

Prijsuitreiking winnares #SwissSenseFilm

Erica won met haar deelname aan onze #SwissSenseFilm winactie een boxspring naar keuze. Vorige week namen zij en haar man de prijs in ontvangst in onze Flagship Store in Uden. In deze blog lees je er alles over.

15 februari 2018 Geen reacties

Drie nachtkastjes om je slaapkamer te stylen

Nachtkastjes zijn enorm praktisch. Nog even op die snooze knop drukken, gemakkelijk je nachtlampje uitzetten, je telefoon binnen handbereik. Maar naast praktisch, zijn ze ook sfeervol! Wij helpen je inspiratie opdoen voor jouw slaapkamer.

8 februari 2018 Geen reacties

Vijftig tinten grijs in je slaapkamer

Vijftig tinten grijs in je slaapkamer | Swiss Sense

Grijs in je slaapkamer saai? Nee hoor! De kleur grijs is op dit moment hot! Door gebruik te maken van verschillende tinten grijs creëer je een spannende look. Houd het rustig of kies juist voor een compleet andere sfeer. Lees hier hoe!

31 januari 2018 Geen reacties

Gouden Film-status Huisvrouwen Bestaan Niet

Op 30 december heeft de Nederlandse komedie Huisvrouwen Bestaan Niet de Gouden Film-status behaald. Swiss Sense is daar als hoofdsponsor natuurlijk enorm trots op! Bekijk hier onze terugblik op een hele leuke samenwerking.