Blog

Swipe to the left
10 januari 2020 Geen reacties

Ultieme luxe in jouw slaapkamer met deze nieuwe boxspringcollectie

Als je op alle plekken van de wereld zou kunnen slapen, waar zou dat dan zijn? Jouw ultieme slaapervaring is nu binnen handbereik. In deze blog lees je hoe dromen werkelijkheid worden met onze nieuwe Royal boxsprings.

13 december 2019 Geen reacties

Bewezen: Dit is hét geheim voor de perfecte powernap

Last van een dipje? Na een korte powernap voel je je fitter, energieker en kun je er weer even tegenaan. Maar wist je dat een powernap het ook je creativiteit én zelfs je geheugen stimuleert? Mits je het goed aanpakt natuurlijk. 

3 december 2019 Geen reacties

Cadeautip: De fijnste eco producten voor in je slaapkamer

Dat is slapen met een extra goed gevoel. Want de maand december draait natuurlijk niet alleen om grootse kerstdiners en knalvuurwerk. Het is ook dé maand om wat meer te doen voor een ander. In deze blog lees je alles over ons eco beddengoed.

26 november 2019 Geen reacties

Black Friday: Koop deze cadeaus nu extra voordelig

Holiday season! Wat zet jij dit jaar op je verlanglijstje? En wat koop je voor een ander? Deze cadeaus shop je deze week tijdens de Black Friday Actieweek met extra korting. Dat is mooi meegenomen!

19 november 2019 Geen reacties

De leukste cadeautips voor een sfeervolle decembermaand

Holiday season! Tijd voor gezelligheid, familie, etentjes en natuurlijk… cadeaus. Maar wat zet je in hemelsnaam op je verlanglijstje? En wat koop je voor een ander? In deze blog hebben we een aantal ideeën op een rijtje gezet.

18 november 2019 Geen reacties

De mooiste bloemenprints om je slaapkamer op te fleuren

De meeste verse boeketten staan hooguit twee weken te schitteren in een vaas. Zonde om deze zo snel al weg te moeten gooien! Kies daarom eens voor bloemen en planten die nooit hun schoonheid verliezen. Hoe dan? Lees snel verder.

8 november 2019 Geen reacties

Haal kunst in je slaapkamer met dit nieuwe beddengoed

De kunstwerken van Van Gogh zijn je vast niet onbekend. In de nieuwe Beddinghouse x Van Gogh Museum collectie vind je verschillende soorten beddengoed, stuk voor stuk geïnspireerd op zijn mooiste kunstwerken.

29 oktober 2019 Geen reacties

Zo combineer je dé trendkleuren van het jaar 2020 in jouw interieur

Ieder jaar maken verfspecialisten Histor en Flexa dé kleuren van het jaar bekend. Hierbij laten ze zich inspireren door wereldwijd opkomende trends en de meest populaire interieurstijlen. In de hoofdrol: de kleur blauw!

24 oktober 2019 Geen reacties

Waarom je het inrichten van je slaapkamer niet langer moet uitstellen

In de slaapmonoloog vertellen echte mensen echte verhalen. Over persoonlijke ervaringen met het interieur en alles wat met slapen te maken heeft. Deze keer: het leed dat je slaapkamer inrichten heet.