Blog

Swipe to the left
25 februari 2019 Geen reacties

Creëer ultieme luxe in jouw slaapkamer

Droom jij van ultieme luxe? Klassieke slaapkamerstijl Chic Classic creëer je gemakkelijk in jouw eigen slaapkamer. Chic, stijlvol en gebaseerd op schilderijen van de Oude Meesters. Lees hier hoe je dit in jouw slaapkamer toepast.

23 februari 2019 Geen reacties

Miriam wint boxspring met vtwonen feestkalender

Met haar deelname aan de vtwonen feestkalender in december won Miriam Lifestyle by vtwonen boxspring Thyme! Deze week nam zij haar prijs in ontvangst bij Swiss Sense Flagship Store Rotterdam. Nogmaals gefeliciteerd, Miriam!

19 februari 2019 Geen reacties

Een retro en funky slaapkamer in 3 stappen

Ben jij altijd op zoek naar mooie vintage spulletjes en mag dat ene erfstuk niet ontbreken in jouw interieur? Slaapstijl Eclectic Retro geeft je met een kleurrijke basis veel ruimte voor persoonlijke vondsten. In deze blog lees je er meer over.

25 januari 2019 Geen reacties

Dit zijn onze 3 favoriete (kruimelvrije!) ontbijtjes

Begin de dag zoals jij dat wilt met een goed ontbijt! In deze blog lees je onze favoriete, gezonde ontbijtjes. Simpel en zonder fratsen. En zónder kruimels, waardoor je dit heerlijk in bed kunt opeten.

24 januari 2019 Geen reacties

Breng meer romantiek in je slaapkamer

Denk jij dat je een romantisch interieur alleen kan bereiken met sierlijke details? Slaapstijl Soft Modern bewijst het tegendeel. Hedendaags, stijlvol en stoer. In deze blog lees je hoe je deze slaapstijl in jouw slaapkamer gebruikt.

16 januari 2019 Geen reacties

8 tips voor een feng shui slaapkamer

Je slaapkamer is dé plek waar je ’s nachts helemaal tot rust komt. Dan kan je slaapkamer maar het beste zo veel mogelijk in balans zijn. Dat doe je door je slaapkamer feng shui in te richten. In deze blog lees je hoe.

3 januari 2019 Geen reacties

Creëer de industriële loft-stijl in jouw slaapkamer

Droom jij ervan om in een loft te wonen? Dan is slaapkamerstijl Lazy Loft wat voor jou. Stijlvol, stoer en chic. Een slaapkamer waarin je elke dag vol energie de dag begint. Hier lees je hoe je deze stijl in jouw slaapkamer creëert.

2 januari 2019 Geen reacties

In 3 stappen naar een Pure Basic slaapkamerinterieur

Je slaapt het lekkerst op een bed in een omgeving die jou op het lijf geschreven is. Houd jij van een rustige, maar toch stoere ruimte mét plek voor jouw persoonlijke spulletjes? Dan is slaapkamerstijl Pure Basic wat voor jou. 

2 januari 2019 Geen reacties

Een goede start van de dag met deze 5 kruiden

Ben jij ook toe aan een goede nachtrust of energieke start van de dag? Kruiden en specerijen kunnen je helpen om het gewenste effect te bereiken. Hieronder lees je welke kruiden dit zijn en wat hun werking is.