Swiss Sense Blog

Swipe to the left
30 december 2017 Geen reacties

Zo blijf je wakker met Oud en Nieuw

“10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1, gelukkig nieuwjaar!” Of je morgen nu tot diep in de nacht wilt feesten of het nieuwe jaar thuis rustig wilt beginnen, om middernacht wil iedereen toch op en top fit zijn om het nieuwe jaar goed in te luiden?

18 december 2017 Geen reacties

Jubileumboxsprings honderdjarig jubileum

In 2018 vieren we het honderdjarig jubileum van de familie Diks. Honderd jaar ervaring, kennis en vier generaties beddenmakers. We luiden dit jaar in met de introductie van een nieuwe, exclusieve jubileumcollectie. 

26 september 2017 Geen reacties

50PlusBeurs met een zilveren randje

Van 19 tot en met 23 september 2017 vond 25e editie van de 50PlusBeurs plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Het thema was dit jaar 'silver edition'. Ook wij waren weer aanwezig met een stand bomvol slaapkamerinspiratie. Ontdek het in deze blog. 

22 september 2017 Geen reacties

Lang slapen is nog geen goed slapen

In onze samenleving speelt een gezonde levensstijl een grote rol. Goed slapen is daarin essentieel. Vaak focussen mensen op 'genoeg slapen', maar uit onderzoek blijkt dat dit geen garantie is voor goed slapen.

5 september 2017 Geen reacties

Binnenkijken bij blogger Hiske Ligtenberg

Binnenkijken in de slaapkamer van Hiske Ligtenberg | Swiss Sense

Wie vindt dat nou niet leuk? Binnenkijken bij de buren of via een woonprogramma op tv. Wij nemen graag een kijkje in slaapkamers. Deze keer kijken we in de slaapkamer van Hiske Ligtenberg, mede-oprichter van Woontrendz.nl.

28 augustus 2017 Geen reacties

Melatonine en slaap. Hoe zit het nu precies?

Melatonine en slaap. Hoe zat het ook alweer? Grote kans dat jij van nature een goede melatoninespiegel bezit. Maar stle je je veel bloot aan blauw licht? Dan kan je slaaphormoon geremd worden. Lees er hier alles over. 

15 augustus 2017 Geen reacties

Wat zegt je slaaphouding over jouw karakter?

Slaap jij het liefst op je zij, buik of toch op je rug? Je favoriete slaaphouding zegt meer over jouw persoonlijkheid en karakter dan je misschien denkt. In deze blog vertellen we je er alles over en geven we tips om ongemakken te voorkomen. 

15 mei 2017 Geen reacties

Hoe kom ik van mijn nekklachten af?

Nekklachten... Hoe kom je eraan? En misschien nog wel belangrijker: hoe kom je er weer vanaf? Soms is een simpele oplossing al voldoende om een wereld van verschil te maken. In deze blog over nekklachten vertellen we je er alles over.

24 april 2017 Geen reacties

Te veel slapen maakt slaperig

Te veel slapen. Bestaat dat? Te weinig slaap en moeheid kennen we allemaal. De veelgehoorde klachten die bij een slaaptekort horen ook. Dat teveel slapen dezelfde klachten oplevert, is nieuw voor de meeste van ons!

23 maart 2017 Geen reacties

Bijzondere overnachtingen in het buitenland

Een overnachting onvergetelijk maken kan op verschillende manieren met bijzondere momenten of slaapplekken. Wat zijn de 10 meest bijzondere overnachtingen in het buitenland? Wij zetten het voor je op een rijtje.