Blog

Swipe to the left
2 juli 2019 Geen reacties

De vijf trendkleuren van nu voor het interieur

In deze blog hebben we de vijf trendkleuren van nu op een rijtje gezet, perfect om je slaapkamer een nieuwe look te geven. Kies een kleur en inrichten maar! En dit hoeft echt geen grote klus te zijn. Een likje verf, of dekbedovertrek met plaid doet wonderen. 

24 juni 2019 Geen reacties

5 zomerse slaaptips om het hoofd koel te houden

De zomer is begonnen. En hoe: volop tropische temperaturen! In deze blog delen we de vijf beste zomerse slaaptips voor warme zomernachten. Klamme dekens en slapeloze nachten zijn verleden tijd, dat wordt genieten!

17 juni 2019 Geen reacties

Budgetproof tips om jouw slaapkamer te restylen

Heb jij niet de tijd of het budget om jouw slaapkamer een nieuwe look te geven? In deze blog geven we budgetproof tips om jouw slaapkamer snel te restylen. Want het restylen van je slaapkamer hoeft heus geen fortuin te kosten.

13 juni 2019 1 comment

Dit zijn onze 5 favoriete slaapkamerstijlen

Iedereen is uniek en smaken verschillen. Daarom is geen slaapkamer hetzelfde. In deze blog zetten we onze vijf favoriete slaapkamerstijlen op een rijtje. Van vintage tot industrieel. Welke stijl spreekt jou het meest aan?

5 juni 2019 Geen reacties

Deze vijf punten wijzen op een versleten matras

Dat je nachtrust invloed heeft op je energielevel overdag, is vast geen nieuws voor je. Toch slapen veel mensen op een matras dat versleten is of niet bij ze past. Herken je deze 5 punten? Dan ben je toe aan een nieuw matras.

24 mei 2019 3 comments

Bijzonder: slapen in een vtwonen strandkamer

De zomer is in aantocht! Om dat te vieren opende vtwonen vorige week compleet ingerichte vtwonen strandkamers op het Zandvoortse strand. Drie kamers, voorzien van een boxspring of bedframe uit onze nieuwste collecties.

14 mei 2019 Geen reacties

Ontspanningsoefeningen waarmee je tot rust komt

Heb jij vaak moeite met ontspannen na een drukke dag? Geen zorgen, ontspannen kun je leren! Geen zorgen, ontspannen kun je leren! Daarom delen we in deze blog 3 ontspanningsoefeningen zodat jij snel helemaal in balans komt.

30 april 2019 1 comment

In deze 6 slaapkamers kom je helemaal tot rust

Jouw slaapkamer moet de plek zijn voor ontspanning na een drukke dag en een rustige start van je nieuwe dag. In deze blog geven wij je volop inspiratie met zes slaapkamerstijlen om jouw slaapkamer sfeervol en rustig in te richten. 

17 april 2019 1 comment

5 tips om goed te slapen ondanks je hooikoorts

Het is weer lente! De tijd van bloeiende bomen, planten en bloemen. Mooi, maar ook erg vervelend voor alle mensen die last hebben van hooikoorts. Daarom delen wij in deze blog vijf tips om ondanks de hooikoorts toch goed te slapen.