Blog

Swipe to the left
17 april 2019 1 comment

5 tips om goed te slapen ondanks je hooikoorts

Het is weer lente! De tijd van bloeiende bomen, planten en bloemen. Mooi, maar ook erg vervelend voor alle mensen die last hebben van hooikoorts. Daarom delen wij in deze blog vijf tips om ondanks de hooikoorts toch goed te slapen. 

11 april 2019 Geen reacties

7x inspiratie voor een lenteproof slaapkamer

Het is tijd voor luchtig, fris en schoon! Daarom bieden wij weer volop inspiratie met een nieuwe lente- en zomercollectie bedtextiel. Dekbedovertrekken, sierkussen en plaids creëren in zeven zomerse thema’s. Laat je inspireren!

27 maart 2019 2 comments

3 nachtkastjes om je slaapkamer te stylen

Je wekker, nachtlampje, een glaasje water. Nachtkastjes zijn niet alleen praktisch, maar ook heel stijlvol! Met de juiste nachtkastjes geef jij jouw slaapkamer een frisse uitstraling. Welke past bij jou?

15 maart 2019 Geen reacties

Dag van de Slaap: 7 feiten en fabels over slapen

Vandaag staat volledig in het teken van slapen. We denken er veel over te weten, maar klopt dit wel allemaal? Tellen de uren voor middagnacht echt dubbel? En helpt alcohol je nu wel of niet beter slapen? Je leest het in deze blog.

8 maart 2019 Geen reacties

4 tips voor een frisse en opgeruimde slaapkamer

De lente staat voor de deur en een nieuw seizoen is ideaal om te starten met opruimen. Vergeet daarbij vooral niet je slaapkamer! Je brengt er namelijk 1/3 van je leven door. Daarom delen we in deze blog 4 tips voor een opgeruimde slaapkamer.

26 februari 2019 Geen reacties

Dit is waarom je twee keer per dag moet slapen

Je hebt ’s nachts goed geslapen, maar toch beland je rond drie uur in de middag weer in die vervelende middagdip. Herkenbaar? Dat is niet zo gek! Uit onderzoek is namelijk gebleken dat je het beste twee keer per dag kunt slapen. 

25 februari 2019 Geen reacties

Creëer ultieme luxe in jouw slaapkamer

Droom jij van ultieme luxe? Klassieke slaapkamerstijl Chic Classic creëer je gemakkelijk in jouw eigen slaapkamer. Chic, stijlvol en gebaseerd op schilderijen van de Oude Meesters. Lees hier hoe je dit in jouw slaapkamer toepast.

23 februari 2019 Geen reacties

Miriam wint boxspring met vtwonen feestkalender

Met haar deelname aan de vtwonen feestkalender in december won Miriam Lifestyle by vtwonen boxspring Thyme! Deze week nam zij haar prijs in ontvangst bij Swiss Sense Flagship Store Rotterdam. Nogmaals gefeliciteerd, Miriam!

19 februari 2019 Geen reacties

Een retro en funky slaapkamer in 3 stappen

Ben jij altijd op zoek naar mooie vintage spulletjes en mag dat ene erfstuk niet ontbreken in jouw interieur? Slaapstijl Eclectic Retro geeft je met een kleurrijke basis veel ruimte voor persoonlijke vondsten. In deze blog lees je er meer over.