Blog

Swipe to the left
14 oktober 2019 Geen reacties

Niet te veel poespas: In 3 simpele stappen een Pure Basic slaapkamer

Dit is slaapkamerstijl Pure Basic. Stralend eenvoud met een rustige basis en neutrale kleuren. In deze slaapkamer kom jij na een lange dag helemaal tot rust. In deze blog lees je hoe je deze stijl in jouw slaapkamer creëert.

13 oktober 2019 Geen reacties

De meest opvallende trends op de vt wonen&design beurs

De vt wonen&design beurs is dé plek om inspiratie op te doen voor jouw interieur. Wat worden de trends van komend najaar en zelfs al van 2020? Gaan we voor kleurrijk, neutrale tinten of prints? Je leest het in deze blog.

11 oktober 2019 Geen reacties

Vrouwen slapen beter naast een hond dan naast hun partner

Veel mensen slapen beter wanneer ze naast iemand slapen dan wanneer ze alleen slapen. Uit onderzoek blijkt echter uit dat dit gevoel nóg sterker is wanneer je bedpartner een hond is, dan wanneer het je partner betreft.

25 september 2019 1 comment

De 5 meest gemaakte fouten bij het inrichten van je slaapkamer

Of je nu voor een botanisch interieur gaat of toch boho chic. Het is belangrijk dat jij je fijn voelt in jouw slaapkamer en dat deze perfect bij jouw smaak past. Door deze 5 fouten te voorkomen, komt jouw slaapkamer nóg beter tot zijn recht.

25 september 2019 Geen reacties

Review: Dit vinden jullie van het Dixxius Bamboo dekbed

Afgelopen zomer was er geen ontkomen aan: warme, plakkerige nachten. Speciaal daarvoor is het verkoelende Dixxius Bamboo dekbed ontwikkeld. Maar werkt het ook? Wij namen de proef op de som en stelden een testpanel samen.

20 september 2019 1 comment

Breng jouw favoriete slaapkamer tot leven op de vt wonen&design beurs

Van 1 tot en met 6 oktober brengen wij jouw favoriete slaapkamerstijl tot leven op vt wonen&design beurs! Doe inspiratie op in de slaapkamerstudio’s en ontdek jouw favoriete slaapkamerstijl met de ‘Inspiration Bar’. 

17 september 2019 4 comments

Onze vijf favoriete slaapkamertrends voor het komende najaar

Met Oktober Woonmaand voor de deur is dit hét moment om je interieur aan te pakken. Daarom hebben wij onze vijf favoriete slaapkamertrends van het komende najaar op een rijtje gezet. Laat je inspireren voor jouw slaapkamer!

11 september 2019 Geen reacties

Zo creëer je een Botanical Safari in jouw eigen slaapkamer

Van botanische dessins tot echte planten. Door flink uit te pakken met planten in je interieur, geef je jouw slaapkamer een stoere uitstraling. Maar waar begin je? En welke keuzes maak je? In deze blog vertellen we je er alles over.

10 september 2019 Geen reacties

5 stylingtips voor een Boho Chic slaapkamerinterieur

Slaapkamerstijl Boho Chic kenmerkt zich door een mix aan materialen en structuren. A touch of gold met genoeg ruimte voor jouw creativiteit en persoonlijke spullen. Met deze 5 stylingtips creëer je deze stijl gemakkelijk in jouw slaapkamer.