Swiss Sense Blog

Swipe to the left
30 januari 2018 Geen reacties

Wat betekenen mijn dromen?

Iedereen doet het, bewust of onbewust: dromen. Vaak heb je een droom met een achterliggende gedachte. Maar wat is dan deze gedachte en wat betekent jouw droom eigenlijk? In deze blog met infographic lees je er alles over.

28 januari 2018 Geen reacties

De 5 grootste ergernissen in bed

Wat kan het toch fijn zijn om lekker bij je partner in bed te kruipen na een hele lange en vermoeiende dag. Maar soms... Dan kun je hem of haar wel schieten! Maar wat zijn de vijf grootste ergernissen in bed? Dat lees je in deze blog. 

20 januari 2018 Geen reacties

Slaapkamer ideeën door onze stylist Maartje

In november 2017 vonden de opnames en fotografie voor onze nieuwe tv-commercial en Jubileumcollectie plaats. Kijk mee achter de schermen en laat je inspireren door onze styliste Maartje.

15 januari 2018 Geen reacties

Een Blue Monday zonder zorgen

Een Blue Monday zonder zorgen

Het is normaal gesproken op maandagochtend voor velen al moeilijk om een nieuwe werkweek te beginnen na een heerlijk weekend. Maandag 15 januari geeft je een goed excuus om je wat depressiever te voelen. Het is Blue Monday! 

3 januari 2018 Geen reacties

Goede voornemens: hoe houd ik het vol?

Goede voornemens: hoe houd ik het vol? | Swiss Sense

Het bedenken van goede voornemens is meestal geen probleem. Het naleven ervan blijkt daarentegen vaak enorm lastig. Wil jij je goede voornemens volhouden? Wij hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet!

30 december 2017 Geen reacties

Zo blijf je wakker met Oud en Nieuw

“10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1, gelukkig nieuwjaar!” Of je morgen nu tot diep in de nacht wilt feesten of het nieuwe jaar thuis rustig wilt beginnen, om middernacht wil iedereen toch op en top fit zijn om het nieuwe jaar goed in te luiden?

18 december 2017 Geen reacties

Jubileumboxsprings honderdjarig jubileum

In 2018 vieren we het honderdjarig jubileum van de familie Diks. Honderd jaar ervaring, kennis en vier generaties beddenmakers. We luiden dit jaar in met de introductie van een nieuwe, exclusieve jubileumcollectie. 

26 september 2017 Geen reacties

50PlusBeurs met een zilveren randje

Van 19 tot en met 23 september 2017 vond 25e editie van de 50PlusBeurs plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Het thema was dit jaar 'silver edition'. Ook wij waren weer aanwezig met een stand bomvol slaapkamerinspiratie. Ontdek het in deze blog. 

22 september 2017 Geen reacties

Lang slapen is nog geen goed slapen

In onze samenleving speelt een gezonde levensstijl een grote rol. Goed slapen is daarin essentieel. Vaak focussen mensen op 'genoeg slapen', maar uit onderzoek blijkt dat dit geen garantie is voor goed slapen.

5 september 2017 Geen reacties

Binnenkijken bij blogger Hiske Ligtenberg

Binnenkijken in de slaapkamer van Hiske Ligtenberg | Swiss Sense

Wie vindt dat nou niet leuk? Binnenkijken bij de buren of via een woonprogramma op tv. Wij nemen graag een kijkje in slaapkamers. Deze keer kijken we in de slaapkamer van Hiske Ligtenberg, mede-oprichter van Woontrendz.nl.