Blog

Swipe to the left
5 september 2018 Geen reacties

Lifehack tegen kreukels in het beddengoed

Heb jij ook zo’n hekel aan strijken? Dan is je dekbedovertrek strijken vast geen wekelijkse bezigheid. En dat hoeft ook niet, want onze stylisten hebben dé tip waarmee je zonder strijken toch geniet van een strak dekbedovertrek. 

17 augustus 2018 Geen reacties

Zo richt je een kleine slaapkamer in

Het kan een lastige opgave zijn om een kleine (slaap)kamer optimaal in te richten. Je bed neemt veel ruimte in beslag, terwijl je nog veel andere spullen hebt die moeten worden opgeborgen. We geven je tips om je droom(slaap)kamer te creëren.

27 juli 2018 1 comment

Met deze slaapoefeningen val je snel in slaap

Heb jij ook wel eens moeite om in slaap te vallen? Je ligt te draaien, te piekeren en als je dan bijna in slaap valt… word je weer wakker. Vervelend! Met deze drie slaapoefeningen val je binnen no-time in slaap.

5 juli 2018 2 comments

Vijf verfrissende tips voor warme zomernachten

Buiten mogen we genieten van heerlijk zomerse temperaturen. Daar zijn we erg blij mee! Maar wanneer de temperatuur buiten oploopt, doet het dat ook in de slaapkamer. Daarom geven we je vijf tips om goed te slapen bij warme temperaturen.

20 juni 2018 Geen reacties

Zo maak je je interieur summerproof

Yes, het is weer zomer! Tijd om je slaapkamerinterieur summerproof te maken. Waar de lente in het teken staat van felle kleuren, maken we in de zomer gebruik van lichte en koele tinten. In deze blog geeft styliste Femke tips.

13 juni 2018 Geen reacties

Video: Naar bed met Bassjackers

In deze video gaan we naar bed met dj duo Bassjackers en stellen we ze vragen over hun slaapgewoonten. Het dj duo wordt gevormd door Ralph van Hilst en Marlon Flohr, die na een show beiden tot rust komen op Boxspring Edition III.

11 juni 2018 Geen reacties

Ben jij een zijslaper? Slaap dan op déze kant

Iedereen heeft wel een favoriete slaaphouding. Deze positie heeft invloed op hoe gemakkelijk je in slaap valt en hoe lekker je ligt. Wist je ook dat deze slaaphouding invloed heeft op je gezondheid? In deze blog lees je er alles over.

25 mei 2018 Geen reacties

Interieurtrend: color block trend in jouw slaapkamer

Ben jij al bekend met de color block trend? Letterlijk vertaald is colorblocking het ‘blokken van kleuren’, dus het combineren van kleuren. Deze trend past dankzij het speelse, vrolijke effect perfect in de lente. Laat je inspireren in deze blog!

24 mei 2018 Geen reacties

Deze boxsprings liggen internationaal goed

We ontvingen een leuk bericht van een tevreden klant, eigenaar van diverse appartementen. Hij stuurde ons een bericht met daarin recensies van zijn gasten. Veel daarvan gingen over het ligcomfort. Daar worden wij blij van!