Swiss Sense Blog

Swipe to the left
1 maart 2017 Geen reacties

Opmerkelijke resultaten uit ons slaaponderzoek

Wat voor cijfer geef jij jouw nachtrust? En mag je wel wat romantischer zijn in bed of is het voor jou vooral een plek om lekker te slapen? In deze blog lees je welke antwoorden de ondervraagden in ons slaaponderzoek gaven.

20 februari 2017 Geen reacties

10 tips voor het kopen van een boxspring

Een nieuwe boxspring kopen is belangrijk, maar soms ook erg lastig. In Boxspringland zijn er ontelbare mogelijkheden in stijl en slaapcomfort. Niet gek dus dat jij niet precies weet hoe je dit het beste aanpakt. Daarom helpen we je graag.

20 februari 2017 Geen reacties

5 tips om je slaapkamer kleurrijk te maken

Ben jij jouw saaie slaapkamer ook zo beu en toe aan wat nieuws? Kleur, nieuwe spulletjes en een frisse look volgens de laatste interieurtrends. In deze blog geven we je vijf tips om je slaapkamer kleurrijker te maken. 

11 februari 2017 Geen reacties

DJ Coen Swijnenberg over uitgerust radio maken

Coen Swijnenberg is radio dj en maakt samen met Sander Lantinga deel uit van het presentatie duo bij de Coen & Sander show op radio 538. Hij bracht een bezoek aan onze winkel en koos een boxspring uit. In deze blog lees je er alles over.

13 januari 2017 Geen reacties

Kies jouw ideale dekbed met deze dekbedwijzer

Er zijn verschillende dekbedden met verschillende materialen. Denk bijvoorbeeld aan dons, synthetisch en katoen. In deze blog leggen we de verschillen uit, zodat jij erachter komt welk dekbed het beste bij jou past.

9 januari 2017 Geen reacties

In 3 stappen het juiste dekbed kopen

Wat is er heerlijker dan ‘s avonds in een fijn bed stappen? Lekker wegduiken onder een warme deken met schoon beddengoed. Toch is een dekbed kopen lastiger dan je denkt. In deze blog geven we je een stappenplan. 

16 december 2016 Geen reacties

Tips om restless legs klachten te verminderen

Heb je vaak een jeukend of rusteloos gevoel in je benen? Constant de drang om je benen te bewegen? Dan heb je last van restless legs, of wel rusteloze benen. Wat doe je ertegen? In deze blog geven we je tips om de klachten te verminderen.

2 december 2016 Geen reacties

Do it yourself: een hip plaid haken

Lekker op de bank ploffen met een kop thee en een warme plaid. Maar plaids zijn niet alleen lekker warm, zijn ook mooie sfeermakers. Ben je een beetje creatief? Maak dan je eigen plaid! Lees in deze blog hoe je dit moet aanpakken.

1 december 2016 Geen reacties

Do it yourself: een frisse look in je slaapkamer

Ben jij toe aan verandering, maar heb je een laag budget? Of vind je het gewoon leuk om je interieur een persoonlijke, unieke touch te geven? Met deze tien tips geef je je slaapkamer in een handomdraai een nieuwe look.