Blog

Swipe to the left
2 januari 2019 Geen reacties

In 3 stappen naar een Pure Basic slaapkamerinterieur

Je slaapt het lekkerst op een bed in een omgeving die jou op het lijf geschreven is. Houd jij van een rustige, maar toch stoere ruimte mét plek voor jouw persoonlijke spulletjes? Dan is slaapkamerstijl Pure Basic wat voor jou. 

2 januari 2019 Geen reacties

Een goede start van de dag met deze 5 kruiden

Ben jij ook toe aan een goede nachtrust of energieke start van de dag? Kruiden en specerijen kunnen je helpen om het gewenste effect te bereiken. Hieronder lees je welke kruiden dit zijn en wat hun werking is.

21 december 2018 Geen reacties

Dit zijn onze vijf favoriete slaapkamerstijlen

Nieuw jaar, frisse start! Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je slaapkamer. Hoe ziet jouw droomslaapkamer eruit? Wij hebben onze vijf favorieten voor je op een rijtje gezet. Van puur en mininmalistisch tot stijlvol met retro details.

20 december 2018 1 comment

Nieuwe collectie: Swiss Sense ♥ vtwonen

Je slaapt het lekkerst op een bed in een omgeving die jou op het lijf geschreven is. Daarom introduceren we samen met vtwonen de nieuwe Lifestyle by vtwonen boxspringcollectie. Wij zijn trots op deze mooie samenwerking!

7 december 2018 Geen reacties

DreamTeam slaapkamer make-overs

Van een allegaartje aan spullen naar een luxe droomslaapkamer. Het Swiss Sense DreamTeam, bestaande uit styliste Femke en interieurblogger Interior Junkie, realiseerde de slaapkamerdromen van onze klanten. Bekijk de video's hier. 

21 november 2018 Geen reacties

6 cadeau ideeën voor de interieurliefhebber

Ben jij op zoek naar cadeau inspiratie voor de decembermaand? Voor hem, voor haar, voor slaapkoppen, bankhangers of koukleumen? Wij hebben zes cadeautips voor je op een rijtje gezet. Zo zit je goed bij iedere interieurliefhebber!

30 oktober 2018 Geen reacties

Jouw slaapkamer compleet in 4 stappen

Is jouw slaapkamer al compleet voor de komende herfst- en winterdagen? Met leuke nachtkastjes, mooie accessoires en fijn textiel geef je jouw slaapkamer net die extra touch en maak je jouw slaapkamer helemaal compleet. 

24 oktober 2018 Geen reacties

5 najaarstrends voor een winterproof slaapkamer

Is jouw slaapkamer al winterproof? Nieuw seizoen, nieuwe collectie! In deze blog bespreken we dé najaarstrends van 2018 en vertellen we hoe je deze gemakkelijk in je slaapkamer kan toepassen met onze nieuwe textielcollectie.

10 oktober 2018 Geen reacties

Trends op de vt wonen&design beurs

Heb jij dit jaar een bezoekje gebracht aan de vt wonen&design beurs in RAI Amsterdam? De ideale plek voor interieurinspiratie. In deze blog delen we alle trends die ons opvielen op de beurs. Perfect te gebruiken voor jouw slaapkamer!