Swiss Sense Blog

Swipe to the left
5 september 2017 Geen reacties

Binnenkijken bij blogger Hiske Ligtenberg

Binnenkijken in de slaapkamer van Hiske Ligtenberg | Swiss Sense

Wie vindt dat nou niet leuk? Binnenkijken bij de buren of via een woonprogramma op tv. Wij nemen graag een kijkje in slaapkamers. Deze keer kijken we in de slaapkamer van Hiske Ligtenberg, mede-oprichter van Woontrendz.nl.

28 augustus 2017 Geen reacties

Melatonine en slaap. Hoe zit het nu precies?

Melatonine en slaap. Hoe zat het ook alweer? Grote kans dat jij van nature een goede melatoninespiegel bezit. Maar stle je je veel bloot aan blauw licht? Dan kan je slaaphormoon geremd worden. Lees er hier alles over. 

15 augustus 2017 Geen reacties

Wat zegt je slaaphouding over jouw karakter?

Slaap jij het liefst op je zij, buik of toch op je rug? Je favoriete slaaphouding zegt meer over jouw persoonlijkheid en karakter dan je misschien denkt. In deze blog vertellen we je er alles over en geven we tips om ongemakken te voorkomen. 

15 mei 2017 Geen reacties

Hoe kom ik van mijn nekklachten af?

Nekklachten... Hoe kom je eraan? En misschien nog wel belangrijker: hoe kom je er weer vanaf? Soms is een simpele oplossing al voldoende om een wereld van verschil te maken. In deze blog over nekklachten vertellen we je er alles over.

24 april 2017 Geen reacties

Te veel slapen maakt slaperig

Te veel slapen. Bestaat dat? Te weinig slaap en moeheid kennen we allemaal. De veelgehoorde klachten die bij een slaaptekort horen ook. Dat teveel slapen dezelfde klachten oplevert, is nieuw voor de meeste van ons!

23 maart 2017 Geen reacties

Bijzondere overnachtingen in het buitenland

Een overnachting onvergetelijk maken kan op verschillende manieren met bijzondere momenten of slaapplekken. Wat zijn de 10 meest bijzondere overnachtingen in het buitenland? Wij zetten het voor je op een rijtje.

1 maart 2017 Geen reacties

Opmerkelijke resultaten uit ons slaaponderzoek

Wat voor cijfer geef jij jouw nachtrust? En mag je wel wat romantischer zijn in bed of is het voor jou vooral een plek om lekker te slapen? In deze blog lees je welke antwoorden de ondervraagden in ons slaaponderzoek gaven.

20 februari 2017 Geen reacties

10 tips voor het kopen van een boxspring

Een nieuwe boxspring kopen is belangrijk, maar soms ook erg lastig. In Boxspringland zijn er ontelbare mogelijkheden in stijl en slaapcomfort. Niet gek dus dat jij niet precies weet hoe je dit het beste aanpakt. Daarom helpen we je graag.

20 februari 2017 Geen reacties

5 tips om je slaapkamer kleurrijk te maken

Ben jij jouw saaie slaapkamer ook zo beu en toe aan wat nieuws? Kleur, nieuwe spulletjes en een frisse look volgens de laatste interieurtrends. In deze blog geven we je vijf tips om je slaapkamer kleurrijker te maken. 

11 februari 2017 Geen reacties

DJ Coen Swijnenberg over uitgerust radio maken

Coen Swijnenberg is radio dj en maakt samen met Sander Lantinga deel uit van het presentatie duo bij de Coen & Sander show op radio 538. Hij bracht een bezoek aan onze winkel en koos een boxspring uit. In deze blog lees je er alles over.