Swiss Sense Blog

Swipe to the left
7 maart 2018 Geen reacties

Prijsuitreiking winnares #SwissSenseFilm

Erica won met haar deelname aan onze #SwissSenseFilm winactie een boxspring naar keuze. Vorige week namen zij en haar man de prijs in ontvangst in onze Flagship Store in Uden. In deze blog lees je er alles over.

8 februari 2018 Geen reacties

Vijftig tinten grijs in je slaapkamer

Vijftig tinten grijs in je slaapkamer | Swiss Sense

Grijs in je slaapkamer saai? Nee hoor! De kleur grijs is op dit moment hot! Door gebruik te maken van verschillende tinten grijs creëer je een spannende look. Houd het rustig of kies juist voor een compleet andere sfeer. Lees hier hoe!

31 januari 2018 Geen reacties

Gouden Film-status Huisvrouwen Bestaan Niet

Op 30 december heeft de Nederlandse komedie Huisvrouwen Bestaan Niet de Gouden Film-status behaald. Swiss Sense is daar als hoofdsponsor natuurlijk enorm trots op! Bekijk hier onze terugblik op een hele leuke samenwerking.

30 januari 2018 Geen reacties

Wat betekenen mijn dromen?

Iedereen doet het, bewust of onbewust: dromen. Vaak heb je een droom met een achterliggende gedachte. Maar wat is dan deze gedachte en wat betekent jouw droom eigenlijk? In deze blog met infographic lees je er alles over.

28 januari 2018 Geen reacties

De 5 grootste ergernissen in bed

Wat kan het toch fijn zijn om lekker bij je partner in bed te kruipen na een hele lange en vermoeiende dag. Maar soms... Dan kun je hem of haar wel schieten! Maar wat zijn de vijf grootste ergernissen in bed? Dat lees je in deze blog. 

20 januari 2018 Geen reacties

Slaapkamer ideeën door onze stylist Maartje

In november 2017 vonden de opnames en fotografie voor onze nieuwe tv-commercial en Jubileumcollectie plaats. Kijk mee achter de schermen en laat je inspireren door onze styliste Maartje.

15 januari 2018 Geen reacties

Een Blue Monday zonder zorgen

Een Blue Monday zonder zorgen

Het is normaal gesproken op maandagochtend voor velen al moeilijk om een nieuwe werkweek te beginnen na een heerlijk weekend. Maandag 15 januari geeft je een goed excuus om je wat depressiever te voelen. Het is Blue Monday! 

3 januari 2018 Geen reacties

Goede voornemens: hoe houd ik het vol?

Goede voornemens: hoe houd ik het vol? | Swiss Sense

Het bedenken van goede voornemens is meestal geen probleem. Het naleven ervan blijkt daarentegen vaak enorm lastig. Wil jij je goede voornemens volhouden? Wij hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet!

30 december 2017 Geen reacties

Zo blijf je wakker met Oud en Nieuw

“10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1, gelukkig nieuwjaar!” Of je morgen nu tot diep in de nacht wilt feesten of het nieuwe jaar thuis rustig wilt beginnen, om middernacht wil iedereen toch op en top fit zijn om het nieuwe jaar goed in te luiden?

18 december 2017 Geen reacties

Jubileumboxsprings honderdjarig jubileum

In 2018 vieren we het honderdjarig jubileum van de familie Diks. Honderd jaar ervaring, kennis en vier generaties beddenmakers. We luiden dit jaar in met de introductie van een nieuwe, exclusieve jubileumcollectie.