De 5 grootste ergernissen in bed

Swipe to the left
28 januari 2018 Geen reacties

Wat kan het toch fijn zijn om lekker bij je partner in bed te kruipen na een hele lange en vermoeiende dag. Of besluiten om samen naar bed te gaan na een gezellig avondje uit of een filmavond op de bank. Met je partner onder de dekens liggen voelt vaak hemels. Maar soms... Dan kun je hem of haar wel schieten! Denk maar eens aan de volgende situaties die zorgen voor de grootste ergernissen in bed. 


De 5 grootste ergernissen in bed | Swiss Sense


1. De strijd om het deken. Game on!

Voor de meesten onder ons is dit de grootste ergernis van allemaal. Hebberige partners die van mening zijn dat ze alleenheerser zijn over het complete 2-persoonsdekbed. Daardoor wordt de ander 's nachts iedere keer wakker van de kou, omdat er nog net voldoende deken over blijft voor slechts één been of arm. Het kan dan wel heerlijk zijn om jezelf in te wikkelen, maar "sharing is caring". Dat geldt dus ook voor het dekbed!


2. Snurken. Make some noise!

"Wat fijn dat jij heerlijk ligt te slapen schat, maar dat je ineens een heel bos om begint te zagen hoeft voor mij echt niet hoor!" Dat zagende geluid verknalt dus echt heel je nachtrust. Er zijn zelfs stellen die apart slapen door het snurkgedrag van de partner. Snurk je zelf en ben je overdag vaak vermoeid? Dan zou het best eens kunnen dat je lijdt aan slaapapneu.


De 5 grootste ergernissen in bed | Swiss Sense


3. “Lig eens stil!”

Als je partner een onrustige slaper is of de slaap niet kan vatten, dan lig jij daar vast en zeker ook regelmatig wakker van. Dat nachtelijk gewoel, gezucht en gesteun is echt enorm vervelend en verstoort jouw nodige nachtrust. "Lig alsjeblieft toch eens stil... Dat jij niet kunt slapen betekent niet dat je mij wakker hoeft te houden!"


4. "Wat ben je warm/koud..."

Herken je dat moment wanneer jij lekker in je warme bedje ligt en je partner het leuk vindt om zijn of haar koude voeten tegen je aan te zetten? "Komen ze net uit een ijsbad of zo?" Het kan ook zijn dat je partner 's nachts aanvoelt als een kacheltje waardoor jij wakker wordt omdat je het zo snikheet hebt. Het verschil in lichaamstemperatuur van jou en je partner is overduidelijk ook een grote ergernis in bed.


5. Claim your space…

Je bedpartner besluit dat de helft van het bed niet voldoende is voor hem of haar. Stukje bij beetje wordt jouw helft geclaimd en word je om naar de rand van het bed geduwd. "Laat je nog wat ruimte over voor mij? Ik val bijna uit het bed..."


6. Jouw ergernissen in bed

Dit overzicht van 5 ergernissen in bed bevat zeker niet alles. We zijn heel benieuwd hoe lang de lijst eigenlijk is, dus wat zijn jouw grootste ergernissen in bed? Laat in een reactie weten of jij de 5 beschreven situaties herkent of juist hele andere grote ergernissen in bed hebt!