50PlusBeurs met een zilveren randje

Swipe to the left
26 september 2017 Geen reacties

De 50PlusBeurs is uitgegroeid tot ‘s werelds grootste evenement voor actieve plussers. Van 19 tot en met 23 september vond de 25e 50PlusBeurs plaats. Dit jaar wisten bijna 100.000 bezoekers hun weg te vinden naar de Jaarbeurs in Utrecht.  Geheel toepasselijk voor deze 25e jaargang kreeg het evenement dit jaar de ondertitel “silver edition” mee.

50PlusBeurs met een zilveren randje | Swiss Sense

Actieve 50PlusBeurs

Naast de vele kopjes koffie kregen de bezoekers vorige week weer een overvloed aan informatie en inspiratie voorgeschoteld op gebied van vakantie, vrije tijd, wonen, mode & beauty, gezondheid en maatschappij. Aan entertainment ontbrak het ook zeker niet met een uitpuilend programma aan optredens en activiteiten. Wij doen een kleine greep uit de bijna eindeloze lijst aan mogelijkheden op de 50PlusBeurs.

Uit maar liefst 637 aanmeldingen voor de modelverkiezing Silver Model 2017 kwam vorige week de 61-jarige Stella uit Schiedam als winnares uit de bus. Voor de actieve plussers was er een groot fietsplein ingericht waar fietsen en e-bikes aan de lopende band getest werden. Daarnaast waren zij voor (actieve) vakanties naar bijvoorbeeld Canada, Zuid-Afrika of Suriname in de Jaarbeurs aan het juiste adres. Op de beurs werden ook alle computer-, tablet- of smartphonevragen beantwoord en vonden lezingen plaats over onder andere vitaal oud worden en notariële zaken.

Swiss Sense op de 50PlusBeurs

De familie Diks staat al bijna honderd jaar garant voor een goede nachtrust. Zij hebben met Swiss Sense als doel iedereen te verrijken met ultiem slaapgenot. Een goede nachtrust draagt namelijk bij aan een actieve en vitale dag voor iedereen. Daarom was Swiss Sense op deze speciale 25e jaargang ook weer aanwezig met een inspirerende stand op gebied van slapen voor alle actieve plussers. In de stand van Swiss Sense kwamen kennis, ervaring en ideeën van vier generaties beddenmakers samen.

50PlusBeurs met een zilveren randje | Swiss Sense

Wellicht heb jij de 50PlusBeurs ook bezocht. Wij zijn heel benieuwd naar wat je het leukst, het meest interessant of het meest inspirerend vond. Laat het ons weten in een reactie!


PS Heb je de Swiss Sense stand gemist? Niet getreurd! Swiss Sense is van 3 tot en met 8 oktober aanwezig met een inspirerende stand op de vt wonen&design beurs in de RAI Amsterdam.

50PlusBeurs met een zilveren randje | Swiss Sense