Met dit beddengoed haal je ware ‘art pieces’ in je slaapkamer

Swipe to the left
23 april 2020 Geen reacties

Je slaapkamer is de plek waar je na een lange dag tot rust komt. Waar sommigen dat het liefst doen in een serene ruimte met niet meer dan de échte essentials in neutrale kleuren, pakken anderen groots uit en maken van hun slaapkamer een plek met bijzondere accessoires en de meest rijke materialen. Een plek waar ze iedere ochtend met een glimlach wakker worden. Behoor jij tot die laatste categorie en ben je gek op kunst? Dan misstaan deze ‘art pieces’ niet in jouw slaapkamer.

Met dit beddengoed haal je ware ‘art pieces’ in je slaapkamer

La Belle Époque

Belle Époque is een periode in de Franse en Belgische geschiedenis die begon aan het einde van de 19e eeuw tot ongeveer de start van de Eerste Wereldoorlog. De letterlijke vertaling is “de mooie eeuw”. In deze tijd stond rijkdom, weelderigheid en overdaad centraal. Een deel van onze nieuwe beddengoedcollectie is hierop geïnspireerd. Dekbedovertrekken met pauwenveren en velvet beddengoed mogen hierin dan ook niet ontbreken.

Tekst gaat door onder de producten.

 1. Beddinghouse Peafowl Dekbedovertrek
  Beddinghouse Peafowl Dekbedovertrek
  vanaf Special Price  69,95
 1. Beddinghouse Namur Dekbedovertrek
  Beddinghouse Namur Dekbedovertrek
  vanaf Special Price  69,95
 1. At Home by Beddinghouse Tender Dekbedovertrek
  At Home by Beddinghouse Tender Dekbedovertrek
  vanaf Special Price  59,95

Art Nouveau

In de Belle Époque speelde Art Nouveau een grote rol. In deze kunststijl werden veel werken geïnspireerd op de natuur. Vogels, insecten en bloemen waren onderwerpen die je vaak zag. Gecombineerd met effen, natuurlijke kleuren zie je deze stijl dan ook terugkomen in onze beddengoedcollectie van komend najaar. Haal de natuur in je slaapkamer!

Tekst gaat door onder de producten.

 1. Beddinghouse Amazilia Dekbedovertrek
  Beddinghouse Amazilia Dekbedovertrek
  vanaf Special Price  44,95
 1. Beddinghouse Libelo Dekbedovertrek
  Beddinghouse Libelo Dekbedovertrek
  vanaf Special Price  59,95

Art Deco

In het tijdperk na de Eerste Wereldoorlog speelde kunststijl Art Deco een grote rol. De vormen die zijn afgeleid uit de natuur zijn inmiddels tot een minimum gestileerd en meer grafische patronen geworden. Dat zie je ook terug in de dekbedovertrekken Beddinghouse Josephine en Beddinghouse Lorenz. Combineer deze bijvoorbeeld met accessoires in eenvoudige vormen, zoals een bollamp en geometrische poster voor aan de muur.

 1. Beddinghouse Josephine Dekbedovertrek
  Beddinghouse Josephine Dekbedovertrek
  vanaf Special Price  69,95
 1. Beddinghouse Lorenz Dekbedovertrek
  Beddinghouse Lorenz Dekbedovertrek
  vanaf Special Price  44,95