Binnenkijken bij hotel De Ruwenberg

Swipe to the left
13 maart 2018 Geen reacties

Wegdromen in een heerlijk bed waarin honderd jaar kennis en ervaring samenkomen. Door het hele land, in verschillende hotels, bij bekende Nederlanders, maar misschien ook bij jou thuis. Wij zijn benieuwd! Daarom kijken we binnen in slaapkamers met een bed, verkrijgbaar bij Swiss Sense. In deze aflevering kijken we binnen bij De Ruwenberg Hotel | Meetings | Events. Bekijk de video hieronder.

Tekst gaat door onder de video.

Maak kans op een hotelovernachting bij De Ruwenberg!

Binnenkijken bij...

De Ruwenberg Hotel | Meetings | Events is een hotel in een inspirerende en rustgevende omgeving met ruim 14 hectare grond in Sint-Michielsgestel. Aan het woord de heer Richard Jouvenaar, algemeen directeur van De Ruwenberg en reeds twintig jaar werkzaam bij de organisatie. In de video vertelt hij over het hotel, de mogelijkheden, de samenwerking met Swiss Sense en zijn toekomstdromen.

Proefslapen in het hotel

Enkele kamers van De Ruwenberg zijn voorzien van een boxspring, verkrijgbaar bij Swiss Sense. Waarom? Dat vertelt de heer Jouvenaar: “We zijn altijd heel erg voor comfort en willen altijd kiezen voor kwalitatief materiaal. Ik denk dat je dan al snel bij Swiss Sense terechtkomt.” Ben je ook toe aan rust en comfort? Ga dan snel naar onze Facebookpagina en maak kans op een hotelovernachting bij De Ruwenberg.

Meer weten?

De Ruwenberg is gemakkelijk te bereiken vanaf de A2, ligt centraal tussen Brussel en Amsterdam en je kunt er gemakkelijk parkeren. De heer Jouvenaar: "Dit is voor ons zeer belangrijk, want we zijn een internationaal bedrijf." Ook het landgoed is erg belangrijk. "Gasten kunnen ontspannen en gebruik maken van de driving range als ze een balletje willen slaan. Maar wat vooral uniek is, is dat we drie verschillende units hebben, waar hotelkamers boven gelegen zijn. Iedere unit heeft een hoge mate van exclusiviteit." De beleving is erg belangrijk, evenals de klantgerichtheid. "Je doet wat in je hart ligt, nee kennen we hier eigenlijk niet. Misschien de nieuwe manier van zaken doen."


Actievoorwaarden (13 maart 2018)

I. Algemeen

1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op de door Swiss Sense (verder te benoemen: 'de organisator') georganiseerde winactie: "Binnenkijken bij De Ruwenberg" - Win een hotelovernachting bij De Ruwenberg Hotel | Meetings | Events.
2. Deze actie is alleen geldig in Nederland en België.
3. Deze actie heeft als doel 1x een hotelovernachting weg te geven in een Superior Kamer bij De Ruwenberg inclusief ontbijt. Te weten De Ruwenberg Hotel | Meetings | Events, Ruwenbergstraat 7, 5271 AG te Sint-Michielsgestel. Let op: In de video is de Suite te zien. De winactie betreft een Superior Kamer.
4. Deze actie loopt van dinsdag 13 maart tot en met zondag 25 maart.
5. De organisator behoudt zich het recht voor te allen tijde zonder opgaaf van redenen de actie stop te zetten of de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen. Een eventuele herziende versie van de actievoorwaarden zal op de website worden geplaatst voorzien van een datum.
6. Door deelname verklaart de deelnemer akkoord te gaan met de inhoud van deze actievoorwaarden.


II. Deelname

1. Deelname aan deze actie is gratis en staat open voor een ieder, uitgezonderd voor medewerkers van Swiss Sense, alsmede een ieder die op enigerlei wijze direct of indirect in organisatorische zin betrokken is bij deze actie en of Swiss Sense.
2. Deelname is uitgesloten voor deelnemers onder de achttien jaar evenals voor personen zonder geldige woon- of verblijfplaats in Nederland of België.
3. De gegevens die nodig zijn voor deelname worden eigendom van Swiss Sense en worden niet verkocht of aan derden verstrekt.
4. De uiterste datum van deelname is zondag 25 maart 23.59 uur.
5. De winnaar van de actie zal meewerken aan eventuele communicatie uitingen waarbij mogelijk een foto gepubliceerd wordt. Door deelname stelt de deelnemer zich beschikbaar voor een blogartikel over de actie, geschreven door Swiss Sense en verspreid op de kanalen van Swiss Sense en De Ruwenberg.
6. De winnaar van de actie zal meewerken aan het schrijven van een recensie op de Facebookpagina van De Ruwenberg.


III. Prijzen

1. In totaal is er 1x een hotelovernachting in een Superior Kamer inclusief ontbijt bij De Ruwenberg te winnen, zoals omschreven bij I.3. De datum van deze overnachting is afhankelijk van de beschikbaarheid van de Superior Kamers en dient afgestemd te worden met De Ruwenberg.
2. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
3. De prijs kan niet worden ingewisseld voor geld of andere prijzen.
4. De prijswinnaars worden in week 13 bekendgemaakt via de Facebookpagina van Swiss Sense en krijgen persoonlijk bericht.