Binnenkijken bij blogger Hiske Ligtenberg

Swipe to the left
5 september 2017 Geen reacties

Hiske Ligtenberg is medeoprichter van de website Woontrendz.nl. Op deze website schrijft ze samen met andere gepassioneerde mede-bloggers over wooninspiratie en woonideeën. Dat doen zij in de vorm van persoonlijke blogs, verdiepende artikelen en inspirerende beelden. Hiske geniet zelf al weer eventjes van haar nieuwe huis, nadat ze haar tussenwoning in Groningen van boven naar beneden compleet verbouwde. Samen met haar vriend Mark heeft ze na werktijd enkele maanden hard gewerkt en flink geklust.

Binnenkijken in de slaapkamer van Hiske Ligtenberg | Swiss Sense

Belang van een goed matras

Ook de slaapkamer pakte ze grondig aan en onlangs schreef Hiske een super leuk blogartikel met tips voor het inrichten van je slaapkamer. Hiske benadrukt daarin onder andere het belang van een goed matras als je lekker wilt slapen en uitgerust wakker wilt worden. Daar zijn wij het natuurlijk volkomen mee eens!

Binnenkijken in de slaapkamer van Hiske Ligtenberg | Swiss Sense

Bepalende factoren voor een geschikt matras

Het belang van een matras onderschatten we nog wel eens, maar een comfortabel matras maakt écht het verschil voor een goede nachtrust. Helemaal als je bijvoorbeeld slecht slaapt of lichamelijke klachten hebt. Let bij het aanschaffen van een nieuw matras zeker op je lichaamsgewicht, je lengte, je voorkeur voor warmte of kou en je slaaphouding. Deze factoren bepalen welk matras het beste bij jou past.

Een geschikt matras biedt je complete lichaam voldoende ondersteuning. Daarnaast ventileert het voldoende, houdt het je gedurende de nacht warm, of biedt een matras juist verkoeling. Er bestaan ook matrassen die vrij zijn van schadelijke stoffen en/of anti-allergisch zijn, ideaal om rekening mee te houden wanneer je een allergie hebt. Dankzij onze uitgebreide collectie vind je bij ons altijd jouw ideale matras voor optimaal slaapcomfort. Wil je meer weten over matrassen? Neem zeker even een kijkje op onze matrassen advieswijzer.

Hiske, nogmaals bedankt voor je leuke tips voor het inrichten van je slaapkamer en het kijkje in jouw slaapkamer! We wensen je nog veel slaapplezier op je nieuwe matras.