Black Friday: Koop deze cadeaus nu extra voordelig

Swipe to the left
26 november 2019 Geen reacties

Holiday season! Tijd voor gezelligheid, familie, etentjes en natuurlijk… cadeaus. Maar wat zet je op je verlanglijstje? En wat koop je voor een ander? Het is niet altijd even gemakkelijk om een leuk cadeau te bedenken waar een ander ook écht wat aan heeft. Daarom hebben wij er in deze blog een aantal op een rijtje gezet.

 

Deze cadeaus shop je deze week tijdens de Black Friday Actieweek met extra korting. Dat is mooi meegenomen!

Black Friday: Koop deze cadeaus nu extra voordelig

Op heel veel dekbedovertrekken uit onze collectie geldt deze week 2 halen = 1 betalen. Wij hebben een paar van onze favorieten voor je op een rijtje gezet.

 

Houd jij van een basic ruitpatroon zoals bij dekbedovertrek Ambiante Colin? Of toch liever zoals gestippeld dekbedovertrek Ambiante Lana met een opvallende gele achterkant? Dekbedovertrek Beddinghouse Moreland heeft een print van een breisel. Dit geeft iedere slaapkamer een warme uitstraling. 

Deze cadeautip geldt trouwens niet alleen voor volwassenen. Want welk kind slaapt er nu niet graag onder een dekbedovertrek met een foto van zijn of haar lievelingsdier? Of eentje met een leuke print? Ook op deze dekbedovertrekken geldt 2 halen = 1 betalen.

 

Dekbedovertrek Beddinghouse Kids Sweet Palace is roze, sierlijk en heeft een opdruk van een poppenhuis. Liever wat stoerder? Dekbedovertrek Beddinghouse Kids Atlantis heeft een kleurrijke print met verschillende foto’s en tekeningen erop. Het subtielere Beddinghouse Kids Gnomes dekbedovertrek heeft een schattige print met daarop kaboutertjes. Helemaal in herfstsfeer!

Ben jij op zoek naar een cadeau voor een echte uitslaper? Wat dacht je dan van een nieuw dekbed of hoofdkussen? Niet de mooiste cadeaus, maar wel hartstikke praktisch. Zeker weten dat de ontvanger van het cadeau jou íedere nacht opnieuw dankbaar is!

 

Wat zet jij op je verlanglijstje?