Do it yourself: een frisse look in je slaapkamer

Swipe to the left
1 december 2016 Geen reacties

Is je slaapkamer toe aan een opknapbeurt? Je weet alleen niet waar je moet beginnen? Wij hebben voor jou de 10 meest bijzondere creatieve ideeën voor je slaapkamermuur verzameld. Zet je telefoon even op stil, neem een kopje thee erbij en laat je inspireren!


Je slaapkamer

Je slaapkamer is dé plek in huis waar je helemaal tot rust kunt komen na een drukke dag. De plek waar je je weer kunt opladen voor de volgende dag. Het is daarom belangrijk dat je, behalve een comfortabel bed en hoofdkussen, je thuis voelt in je slaapkamer. Gebruik je slaapkamer niet als opslagplaats voor dozen of als washok waar stapels kleding op de grond ligt. Laat het een plek zijn waar je totaal tot rust kunt komen.


Ideeën voor je slaapkamer

Een opgeruimde slaapkamer geeft je rust en kalmte en dat is belangrijk ter voorbereiding voor een goede nachtrust. Creëer je eigen plek, koop een nieuw fris dekbedovertrek, een mooi plaid en sierkussens om het gezellig te maken. Gebruik een neutrale kleur op de muur zodat je kamer rust uitstraalt. Wil je je slaapkamer toch wat spannender maken, geef dan één muur in je slaapkamer een bijzondere look.
Wij hebben 10 bijzonder creatieve ideeën voor je slaapkamermuur verzameld. Wie weet krijg je hierdoor inspiratie om eindelijk het interieur van je slaapkamer aan te pakken en de sfeer te geven die het beste bij jou (en je partner) past.


10 tips om je slaapkamer een nieuwe, frisse look te geven

bron: amazon

slaapkamer inspiratie

bron: archi expo

slaapkamer inspiratie

bron: the design files

slaapkamer look

bron: freshome

inspiratie

bron: the happy homebodies

slaapkamer inspiratie

bron: beddinghouse

 slaapkamer inspiratie

bron: beddinghouse

blauw slaapkamer inspiratie

bron: vtwonen

slaapkamer inspiratie

bron: the design sheppard

Heb je voldoende inspiratie om aan de slag te gaan?
Wij zijn erg benieuwd naar het eindresultaat!
Deel je foto via social media met #SwissSense
of deel je foto via onze Swiss Sense Facebook pagina.
Veel succes!