Cadeautip: De fijnste eco producten voor in je slaapkamer

Swipe to the left
3 december 2019 Geen reacties

December staat voor de deur! Dé maand van Sinterklaas, grootse kerstdiners en knalvuurwerk. Maar het is ook de maand om net even wat meer te doen voor je medemens. Zorgen voor en denken aan anderen. Een extra bezoekje aan je oma, een bijdrage aan een goed doel, maar ook het geven van cadeaus hoort hierbij. En wat nou als die cadeaus een extra mooie betekenis hebben?

 

In onze beddengoedcollectie hebben we verschillende producten met een ecologische of duurzame achtergrond. Dat is slapen met een extra goed gevoel!

Cadeautip: De fijnste eco producten voor in je slaapkamer

Het Down Feel Dekbed is gemaakt van gerecyclede PET flessen. En hoewel het je misschien doet vermoeden dat het hierdoor hard aanvoelt, is dat niet het geval! De vezels zijn per vak in het dekbed geblazen, net als bij een donzen dekbed. Daarom is dit duurzame alternatief wat betreft comfort goed te vergelijken met een 100% ganzendons dekbed.

 

Daarnaast is de tijk gemaakt van BCI-katoen. Het Better Cotton Initiative (BCI) is een samenwerkingsverband tussen ontwikkelingsorganisaties, milieuorganisaties en het bedrijfsleven. Het richt zich op het verduurzamen van de katoenteelt.

 1. Dixxius Dekbed Down Feel 4 Seizoenen 30% voordeel
  Dixxius Dekbed Down Feel 4 Seizoenen
  vanaf Special Price  181,30 Regular Price  259,-

Bij Dekbed Eco zijn zowel de tijk als de inhoud voor 100% gemaakt van gerecyclede PET flessen. De tijk is gemaakt van 100% soft touch polyester, een kunststof die zijdezacht aanvoelt op de huid. Zacht, donzig en luchtig!

 1. Dixxius Dekbed Eco All Season 30% voordeel
  Dixxius Dekbed Eco All Season
  vanaf Special Price  76,30 Regular Price  109,-

In onze eco collectie vind je niet alleen dekbedden, maar ook Hoofdkussen Eco. Hierbij is de vulling gemaakt van gerecyclede PET flessen. Goed ventilerend en extra veerkrachtig! Daar omheen zit een soft-touch polyester tijk.

 1. Dixxius Hoofdkussen Eco 30% voordeel
  Dixxius Hoofdkussen Eco
  vanaf Special Price  20,97 Regular Price  29,95

Maar een praktisch cadeau kan ook mooi en modieus zijn. Zo worden ook alle dekbedovertrekken uit de Beddinghouse collectie geproduceerd in samenwerking met het Better Cotton Initiative. Bij de productie van deze mooie collectie dekbedovertrekken zetten zij zich onder meer in voor een verantwoorde productie van katoen. Dat slaapt nog lekkerder!

 1. Beddinghouse Botany Dekbedovertrek
  Beddinghouse Botany Dekbedovertrek
  vanaf Special Price  49,95