Onze favoriete bedden van dit moment

Swipe to the left
8 april 2020 1 comment

Jouw bed is de plek waar jij na een lange dag tot rust komt, waar je ’s avonds quality time hebt met je partner of juist tijd voor jezelf neemt en waar je ’s ochtends vol energie wakker wordt. Maar jouw bed is meer dan dat. Het is ook dé eyecatcher in jouw slaapkamer. Daarom is het belangrijk dat deze niet alleen perfect bij jouw slaapwensen, maar ook in jouw interieur past. Wij hebben onze favorieten van dit moment voor je op een rijtje gezet.

Onze favoriete bedden van dit moment

Boxspring Home 250

Je voelt je het meest op je gemak in een slaapkamer die jou op het lijf geschreven is. Daarom kun je alle boxsprings in onze collectie helemaal naar wens samenstellen met een afmeting, ligcomfort, stof, kleur en pootjes naar keuze. Dat geldt ook voor Boxspring Home 250. Deze betaalbare boxspring kenmerkt zich vooral door het strak vormgegeven lijnenspel in het hoofdbord.

 

Ben jij snel op zoek naar een nieuw bed? Deze boxspring is ook uit voorraad leverbaar en wordt dan al binnen twee weken in jouw slaapkamer geleverd.

Onze favoriete bedden van dit moment

Boxspring Home 180

In jouw perfecte slaapkamer voel je je thuis en word je elke ochtend vol energie wakker. Maar een perfecte slaapkamer hoeft niet heel uitgesproken te zijn met veel poespas of tierlantijnen. Durf ook te kiezen voor rust en eenvoud. Boxspring Home 180 geeft jouw slaapkamer een rustige basis met sprankelend eenvoud.

 

Kun jij niet wachten tot je dit bed in huis hebt? Ook deze hebben wij uit voorraad leverbaar. Voor deze boxspring geldt: vandaag besteld is morgen al in huis!

Onze favoriete bedden van dit moment

Boxspring Lifestyle by vtwonen Thyme

Begin de dag zoals jij dat wilt in jouw Lifestyle boxspring. Alle boxsprings uit onze Lifestyle collectie zijn ontworpen in samenwerking met vtwonen en kenmerken zich door de ranke belijningen en het stijlvolle design. De boxsprings zijn voorzien van een metalen frame en pootjes, wat deze boxspring een stoere uitstraling geeft.

Kies jij voor het moderne, zwevende hoofdbord van Boxspring Lifestyle by vtwonen Thyme? Dan heb je ook de keuze uit het voorraadmodel, dat al binnen twee weken in jouw slaapkamer geleverd wordt. Of kies jij toch liever het afgeronde hoofdbord met opbergruimte van Boxspring Lifestyle by vtwonen Basil?

Onze favoriete bedden van dit moment

Boxspring Web-only Sparkle Deluxe

Strak en stijlvol. Boxspring Sparkle Deluxe heeft net als de boxsprings uit onze Lifestyle collectie een luchtig design door de smalle box en hoge poten. Hierdoor geeft deze boxspring zelfs de kleinste slaapkamer een ruimtelijke uitstraling. Kies jij voor deze boxspring, dan staat deze al binnen twee weken in jouw slaapkamer.

Onze favoriete bedden van dit moment

Boxspring Royal Serengeti

Als je op alle plekken van de wereld zou kunnen slapen, waar zou dat dan zijn? Jouw ultieme slaapervaring is nu binnen handbereik. Met Boxspring Royal Serengeti waan jij je iedere ochtend in een luxe hotel. Kenmerkend door de moderne lijnen en vlakpatronen op het hoofdbord, geeft deze boxspring iedere slaapkamer een luxueuze uitstraling. In het Royal atelier in onze winkels en online stel jij deze boxspring helemaal naar wens samen. Van de stof en kleur – net als bij de andere boxsprings – tot het design aan de zijkant van de matrassen en stiknaden.

 

Welke boxspring is jouw favoriet? 

Osselaer Rita 9 april 2020 at 08:40
Graag info en prijs van 1 persoonsboxspring electronics met matras dus compleet.