Blog - Wat is jouw favoriete vakantiebestemming?

Swipe to the left
26 september 2018 Geen reacties

Inmiddels hebben we een heerlijke zomer achter de rug. We hebben mogen genieten van heel veel zonnige, warme dagen. Een dagje vertoeven aan het water om lekker te zwemmen of te zonnen, uren op terrasjes zitten, van heerlijke koude drankjes genieten en smullen van al het lekkers van de barbecue.

 

Om het zomerse gevoel nog even vast te houden hebben we een aantal vakantiebestemmingen voor je op een rijtje gezet. Met bijpassende dekbedovertrekken! In je slaapkamer hoeft de zomer dus zeker niet ten einde te zijn. 

Wat is jouw favoriete vakantiebestemming? | Swiss Sense
Dekbedovertrek Lagos | Swiss Sense

Lagos

Lagos is een stad in het zuiden van Portugal. Het behoort tot de plaatsen met de meeste zonuren van Europa! Een ideale vakantiebestemming om nog wat extra zonnestralen te vangen en je zomer te verlengen.

 

In Lagos zijn prachtige stranden te vinden, omringd door imposante rotsformaties. Ponta da Piedade is een indrukwekkende rotspartij dat de moeite waard is om te bezoeken.  Zeker als de avondzon de rotsen een gouden gloed geeft.

Dekbedovertrek Lagos | Swiss Sense
Dekbedovertrek Java | Swiss Sense

Java

Een prachtig divers Indonesisch eiland! Op Java bevindt zich de bruisende stad Jakarta. Een stad vol contradicties. Van de 24/7 geopende winkelcentra tot het traditionele, authentieke deel Kota Tua.

 

Java heeft veel meer te bieden dan alleen de stad Jakarta: tempels, vulkanische gebergtes en rijstvelden. Java barst van de pareltjes, er is zo veel te zien!

Dekbedovertrek La Paz | Swiss Sense

La Paz

La Paz ligt in Bolivia. Een land dat misschien niet meteen als vakantiebestemming in je op komt, maar wel op je bucketlist zou moeten staan. 

 

De Teleferico is een must do! Het is een kabelbaan die je een adembenemend uitzicht geeft over de levendige stad en op de besneeuwde toppen van de bergen rondom gelegen. ’s Avonds een tochtje met de Teleferico is ook zeker een aanrader. Al die lichtjes geven een sprookjesachtige sfeer!

Dekbedovertrek La Paz | Swiss Sense
Dekbedovertrek Long Bay | Swiss Sense

Ha Long Bay

Het is een behoorlijke reis, maar absoluut de moeite waard! Ha Long Bay is één van de natuurwonderen. Duizenden eilandjes die uit zee rijzen. De naam betekent ‘baai van de dalende draak’, wat begrijpelijk is als je de merkwaardig gevormde rotsen boven het water uit ziet steken.

 

Het ultieme vervoersmiddels om dit gebied te aanschouwen is een helikopter. Tussen de rotsen kun je de drijvende woningen van de vissers goed zien. Een geweldige ervaring die je nooit meer zal vergeten!

Astronomisch gezien is de herfst begonnen, maar in je slaapkamer hoeft de zomer dus zeker niet ten einde te zijn. Verleng het zomerse gevoel en al die fijne herinneringen aan deze fantastische zomer met deze afgeprijsde dekbedovertrekken.

 

Welke droomvakantie staat er op jouw bucketlist?