Gouden Film-status Huisvrouwen Bestaan Niet

Swipe to the left
31 januari 2018 Geen reacties

Op 30 december heeft de Nederlandse komedie Huisvrouwen Bestaan Niet de Gouden Film-status behaald. Dat betekent dat deze komediefilm 100.000 bezoekers heeft gehaald en dat binnen anderhalve week! Wij hebben te horen gekregen dat de 200.000e bezoeker ook al in zicht is. Swiss Sense is daar als hoofdsponsor natuurlijk enorm trots op! Bekijk hier onze terugblik op een hele leuke samenwerking.

Exclusieve Swiss Sense voorpremière

Zondag 3 december had Swiss Sense de primeur om Huisvrouwen Bestaan Niet voor het eerst te vertonen tijdens de eigen exclusieve voorpremière. Dit evenement vond plaats in de Kinepolis bioscoop in Utrecht. Onze gasten konden geheel verzorgd genieten inclusief drinken, popcorn en een leuke goodiebag.


Naast diverse eigen medewerkers en prijswinnaars van winacties, was blogger Joyce van de Pas van het online magazine Mamsatwork een van de genodigden. Op haar blog voor werkende moeders schrijft Joyce over alles wat ze meemaakt als werkende moeder, maar ook hele nuttige product reviews. Ze was onder andere aanwezig met haar partner Frank, die verwacht had dat het "een echte vrouwenfilm" zou zijn. Achteraf vonden ze de film hilarisch en hebben zij er enorm van genoten.

Andere prominente aanwezigen waren regisseur Rick Engelkes, scriptschrijver Richard Kemper en Fred van Leer. Zij namen voor iedereen uitgebreid de tijd voor een kort praatje en een foto in speciaal ingerichte fotobooths. Heb jij op social media al berichten voorbij zien komen met #SwissSenseHBN?

Galapremière in Tuschinski

De galapremière voor Huisvrouwen Bestaan Niet vond plaats in de hoofdstad. De rode loper werd daarvoor op maandag 18 december bij het Tuschinski Theater voor de deur uitgerold. Natuurlijk was de hele cast van de film aanwezig. Die bestaat onder andere uit Jelka van Houten, Eva van de Wijdeven, Loes Luca, Kay Greidanus, Jim Bakkum, Leo Alkemade, Victoria Koblenko, Waldemar Torenstra en natuurlijk ook regisseur Rick Engelkes.


Daarnaast waren er veel, maar dan ook heel veel andere BN’ers aanwezig die de officiële release van deze komediefilm bijwoonden. Zo was Ruben Nicolai de gastheer van de avond en gaven de Ladies of Soul nog een spetterend optreden. Glennis Grace, Berget Lewis, Edsilia Rombley en Candy Dulfer zijn immers de makers van de soundtrack van deze film.

Achter de schermen bij de opnames

Tijdens de opnames van de film volgden we hoofdrolspelers Eva van de Wijdeven en Kay Greidanus achter de scherm met onze eigen camera. Wij konden ze ook enkele vragen stellen en confronteren met slaapkamerdilemma's. Dat leverde twee leuke video's op.

Hoe vaak verschonen Eva en Kay hun bed?

Hoe lekker vind jij het om na een lange dag in een fris, verschoond bed te duiken? Eva en Kay vertellen hoe zij hier over denken en hoe zij hun schoon houden.

Naar bed met Kay en Eva

In deze video, in een héle gezellige setting, biechten Kay en Eva onder andere hun slaapgewoonten en rituelen op.