Swiss Sense wederom in RTL Woonmagazine!

Heb ook jij dit weekend weer gekeken naar RTL Woonmagazine? RTL Woonmagazine was deze week wel héél verrassend. We zagen een spectaculaire metamorfose van een woon- en slaapkamer én een enthousiast stel wat hun ogen niet geloofden bij thuiskomst. Laat je in dit blogartikel nóg een keer op je gemak inspireren door de mooie, nieuw ingerichte woon- en slaapkamer. Wij krijgen er wederom geen genoeg van!

Swiss Sense wederom in RTL Woonmagazine | SwissSense.nl

In de RTL Woonmagazine aflevering van zaterdag 15 oktober, zien we een stel dat al 17 jaar in een wel erg strak ingerichte woning in Amsterdam woont. Alles is wit! Gedurende de aflevering wordt er steeds meer warmte in huis gebracht. Het resultaat? Prachtig! Het stel is dan ook dolenthousiast bij terugkomst. De woon- en slaapkamer zijn flink onder handen genomen door binnenhuisarchitect Jan de Bouvrie. Het huis straalt weer warmte, persoonlijkheid en rust uit. Het huis voelt weer als… Thuis! Persoonlijk en eigen. Wie wil dat nou niet?

De woonkamer van het Amsterdamse stel is erg strak ingericht. Kleur is er niet te vinden en letterlijk alles wat je ziet is wit. De bank, de vloer, de kasten, de tafel… Ook de slaapkamerstijl is helemaal doorgetrokken in dezelfde stijl. Wit, witter, witst! Hun wens? Meer warmte creëren in combinatie met een strakke inrichting.

Bekijk de woon- en slaapkamer vóór en na de metamorfose. Laat je nog een keer inspireren en ontdek boxspring Home 415 uit de collectie Home 365 (exclusief verkrijgbaar bij Swiss Sense) en alle bijpassende accessoires.

De woonkamer krijgt een warme look, levendig en is helemaal in harmonie. Ook de slaapkamer is helemaal onder handen genomen en veranderd in een luxe, tijdloze slaapkamer waarin de bewoners zich wanen in hun eigen hotelsuite!

 

Swiss Sense wederom in RTL Woonmagazine | SwissSense.nl

Before Woonkamer 
Bron: RTL Woonmagazine

Swiss Sense wederom in RTL Woonmagazine | SwissSense.nl

Before Slaapkamer
Bron: RTL Woonmagazine

Swiss Sense wederom in RTL Woonmagazine | SwissSense.nl

After Woonkamer
Bron: RTL Woonmagazine

Swiss Sense wederom in RTL Woonmagazine | SwissSense.nl

After Slaapkamer
Bron: RTL Woonmagazine

Boxspring Home 415

Boxspring Home 415 uit de collectie Home 365 is een boxspring voorzien van strakke lijnen en een hoofdbord met een kaderrand. De boxspring brengt met zijn trendy design een tijdloze sfeer in iedere slaapkamer. Het ligcomfort is uiterst comfortabel door de 9-zone pocketvering matrassen in combinatie met de bijgeleverde comfortschuim topper. De kern van de matrassen geven een goede luchtventilatie en een uitstekende vochtregulatie. De topper maakt het ligcomfort compleet met een heerlijk aanpassingsvermogen. Een goede ondersteuning en sublieme nachtrust zijn verzekerd!

Ben je helemaal geïnspireerd door deze indrukwekkende restyling? Bekijk meer over boxspring Home 415 of ontdek een geheel andere boxspring van jouw dromen! Door een kleine verandering met bijvoorbeeld nieuwe kussens of een dekbedovertrek en een mooie sprei verander je eenvoudig de look van je slaapkamer in een ruimte met een eigen stijl en sfeer.

Lees ook het blogartikel over de andere aflevering van RTL woonmagazine!

Wat is jouw slaapkamerstijl? Houd je van strak en modern of ga je liever voor een romantische look? Laat het ons weten, we zijn erg benieuwd!

 

Leave A Reply

Navigate