Jubileumboxsprings honderdjarig jubileum

Swipe to the left
18 december 2017 Geen reacties

In 2018 viert Swiss Sense honderd jaar familie Diks Bedmakers. Honderd jaar ervaring, honderd jaar kennis en vier generaties beddenmakers die ervoor zorgen dat jij iedere nacht geniet van een sublieme nachtrust. Familie Diks maakt dat waar met liefde voor design, oog voor detail en passie voor bedden maken. Dit komt allemaal samen in de boxsprings en matrassen verkrijgbaar bij Swiss Sense en daar zijn wij ontzettend trots op.


Wat honderd jaar geleden begon met matrassen gemaakt van stro en jutebekleding, is uitgegroeid tot een collectie bestaande uit hoogwaardige en uiterst comfortabele boxsprings. Dit speciale jaar van het honderdjarig jubileum luiden we in met de introductie van een nieuwe en exclusieve jubileumcollectie.


Exclusief

De jubileumcollectie bestaat uit drie verschillende boxsprings: Edition I, Edition II en Edition III. Wat kenmerkend is voor deze collectie is het luxe, exclusieve Limited Edition jubileumlabel, het verfijnde design en de exclusieve stof en kleur, speciaal ontworpen voor deze jubileummodellen. Deze boxsprings worden compleet geleverd inclusief boxen, matrassen, topper, hoofdbord en poten.

Om het beste slaapcomfort te garanderen zijn álle jubileumboxsprings uitgerust met boxen én matrassen voorzien van pocketveren. Alle veren zijn afzonderlijke in “zakjes” verpakt en kunnen daarom onafhankelijk van elkaar bewegen. Daardoor ervaar je optimale ondersteuning voor je hele lichaam.Wat is het verschil?

In de basis zijn er geen grote verschillen te vinden in de drie jubileumboxsprings. Alle modellen zijn zowel in een vlakke (niet verstelbaar) als in een elektrisch verstelbare versie verkrijgbaar. Er zijn echter verschillen te zien in de standaard geleverde matrassen en toppers.

Waar de topper van Edition I een comfortabele 11 cm dik is, heeft de Edition III topper een hoogte van maar liefst 13 cm en is die voorzien van een extra comfortabele laag kamelenwol. Let ook op het speciale lint waarmee iedere topper van deze collectie is voorzien als extra luxe “finishing touch”. Het maakt overigens niet uit welk ligcomfort het best bij je past. Of het nu wat harder of zachter moet zijn, de jubileumcollectie biedt voor iedereen een passende boxspring.


Design

De verschillen in designs zie je voornamelijk terug in het hoofdbord en voetbord. Deze zijn op het eerste gezicht duidelijk zichtbaar en bepalen het charisma in uw slaapkamer. De hoofdborden van de jubileumcollectie bieden voor iedere smaak een passende optie. De keuze is aan jou!


  • Edition I: is voorzien van een zwevend, taps toelopend hoofdbord
  • Edition II: heeft een modern hoofdbord met een eenvoudige lijnenspel
  • Edition III: is voorzien van een klassiek, blind genopt hoofdbord

Vind je het leuk om een boek te lezen of kijk je graag tv in bed? Kies dan voor een elektrisch verstelbare bedbodem en geniet van extra comfort. Met de motor kan je boxspring eenvoudig naar de gewenste ligpositie worden verplaatst.

Ook het comfort bepaal je helemaal zelf, zodat de boxspring perfect bij je past. Je kiest makkelijk een andere hardheid van de matrassen of kies desgewenst een andere topper. Als je wat extra hulp of advies nodig hebt, dan staan onze slaapdeskundigen in de winkels of online voor je klaar.

Ben je benieuwd hoe je jouw slaapkamer stijlvol kunt maken met deze exclusieve jubileummodellen? Onze stylisten zullen het je binnenkort vertellen op ons blog!