Swiss Sense gezien in RTL Woonmagazine!

Eind augustus was het al zover. Het nieuwe seizoen van RTL Woonmagazine ging van start. Een inspirerend woonprogramma vol spectaculaire metamorfoses. Het nieuwe seizoen belooft nog véél meer mooie afleveringen vol bruikbare tips, bevlogenheid en de nieuwste trends op woongebied. Ook slaapkamers krijgen dit seizoen volop aandacht in verschillende afleveringen.Swiss Sense gezien in RTL Woonmagazine! | SwissSense.nl

Gisteren was het team van RTL Woonmagazine in Zeeland. In het Zeeuwse dorpje Brouwershaven werd de slaapkamer flink onder handen genomen. Vol verbazing kwam het stel thuis na hun huwelijksreis waar ze een plaatje van een slaapkamer aantroffen. Heb je deze aflevering gemist? Laat je nóg een keer inspireren door de mooie, ingerichte slaapkamer van het pasgetrouwde stel. Wij krijgen er geen genoeg van! Bekijk ook de ‘behind the scene’ foto’s van deze aflevering!

1. Boxspring Home 185

De newlyweds slapen voortaan op hun nieuwe boxspring Home 185. Een boxspring die de perfecte sfeer in ieder interieurtype naar boven haalt. Een strakke vormgeving gecombineerd met een bijzonder sierlijk en fraai gecapitonneerd hoofdbord. Om het helemaal af te maken werd het bed gecombineerd met beddengoed in naturel- en bruintinten met een vleugje stoerheid.

Boxspring Home 185 | SwissSense.nl

2. Nachtkastje Smart licht eiken

Bijpassend is gekozen voor nachtkastje Smart in de kleur ‘licht eiken’. Het nachtkastje onderstreept de stoere uitstraling van de slaapkamersfeer en biedt het stel veel praktische opbergruimte om spulletjes vanuit bed snel bij de hand te hebben en netjes op te bergen.

Nachtkast Smart Eiken | SwissSense.nl

Stoer en warm beddengoed voor een te gek resultaat

Het beddengoed in naturel en bruintinten geeft de slaapkamer een stoere look. De verschillende sierkussens zijn een perfecte combinatie van ruigere materialen met zachte accenten:

Dekbedovertrek Naturally – Naturel – At Home (binnenkort verkrijgbaar bij Swiss Sense)
Een fraaie print geïnspireerd op een oude muur, maar uitgevoerd in vlechtwerk van riet. Stoer, eigenzinnig en sfeervol! 
AHWM Naturally Natural dekbedovertrek | SwissSense.nlSierkussen Wall Multi – At Home (binnenkort verkrijgbaar bij Swiss Sense)
Een dromerig sierkussen met een digitale print waarbij bijzondere kleurschakeringen van roze en grijs prachtig in elkaar overvloeien.

At Home Wall Multi decoratiekussen | SwissSense.nlSierkussen Sparkle – Multi – At Home (binnenkort verkrijgbaar bij Swiss Sense)

Vergankelijkheid levert soms prachtige prints op. Dit kussen (43×43 cm) heeft een digitale print van een verweerde, jarenlang gebruikte metalen deur. 100% polyester.

At Home Sparkle Multi decoratiekussen | SwissSense.nl

De slaapkamer krijgt met de diverse sierkussens direct de perfecte warmte en sfeer mee.

Kijkje achter de schermen: Swiss Sense gezien bij RTL Woonmagazine

We geven je een kijkje achter de schermen tijdens de opnames van RTL Woonmagazine waar onze chauffeurs producten leveren voor de slaapkamer van de newlyweds.

Kijkje achter de schermen: Swiss Sense gezien bij RTL Woonmagazine | SwissSense.nl

Kijkje achter de schermen: Swiss Sense gezien bij RTL Woonmagazine | SwissSense.nl

Kijkje achter de schermen: Swiss Sense gezien bij RTL Woonmagazine | SwissSense.nl

Kijkje achter de schermen: Swiss Sense gezien bij RTL Woonmagazine | SwissSense.nl

Kijkje achter de schermen: Swiss Sense gezien bij RTL Woonmagazine | SwissSense.nl

En? Geïnspireerd door al dit moois? Bekijk alle producten nog eens op je gemak via bovenstaande afbeeldingen en links. Met een kleine verandering en of toevoeging breng je eenvoudig een andere sfeer in je slaapkamer. Naast boxspring Home 185 vind je in onze collectie ook andere modellen met elk hun aparte stijl en sfeer.

Houd de afleveringen van RTL Woonmagazine in de gaten voor nog véél meer slaapkamerinspiratie!

Aflevering van RTL Woonmagazine gemist? Check hem hier terug!

Leave A Reply

Navigate