Swiss Sense inspireert op vt wonen&design beurs!

Natuurlijk zijn wij als Swiss Sense ook dit jaar weer prominent aanwezig op de de vt wonen&design beurs in RAI Amsterdam. De beurs start op 27 september en duurt tot en met 2 oktober. Mis het niet!
Swiss Sense inspireert op vt wonen&design beurs | SwissSense.nl

In onze stand vind je héél veel slaapkamerinspiratie! Wij presenteren je de nieuwste collecties die in onze winkels en online verkrijgbaar zijn. Een deel van de stand is ingericht door de enige echte interieur- en lifestyleblogger Interior Junkie. Duik in de wereld van slapen en laat je volop inspireren!

Swiss Sense geeft inspiratie en advies op vt wonen&design beurs

Onze indrukwekkende inspiratiestand laat precies zien waar de beddenmakers van de familie Diks voor staan. Zij willen voor iedereen de beste nachtrust en een energieke start van de dag creëren. Naast enorm veel inspiratie zijn onze ervaren slaapadviseurs aanwezig, om samen met jou te kijken naar een persoonlijk en uniek slaapsysteem dat geheel aan de hand van jouw wensen wordt samengesteld.

Interior Junkie richt stand Swiss Sense in!

Eén gehele slaapkamer op onze stand is ingericht door niemand minder dan interieur- en lifestyleblogger Interior Junkie. Interior Junkie verrijkt de stand met haar ruime ervaring, passie voor interieur en met haar groot, trendsettend vermogen. Elisah Jacobs, de oprichtster van Interior Junkie verrast jou dan ook zonder meer met de laatste (slaapkamer)trends en absolute musthaves op het gebied van wonen en lifestyle.

Met deze samenwerking met Interior Junkie willen wij graag benadrukken hoe belangrijk goed slaapcomfort in combinatie met een prettige slaapomgeving is. Een goede omgeving werkt inspirerend en zorgt in combinatie met de juiste boxspring voor een compleet en ultiem slaapgenot.

Introductie AEROMAX Topmatras op vt wonen&design beurs

In onze stand op de vt wonen&design beurs besteden we ook veel aandacht aan het revolutionaire, nieuwe topmatras: AEROMAX. Het nieuwe AEROMAX topmatras biedt een ongekende ventilatie en maximaal comfort. Doordat alle AEROMAX topmatrassen een unieke pocketveringkern van maar liefst 1500 pocketveren hebben, biedt een AREOMAX topmatras je een zeer goede drukverdeling. Hierdoor geniet je altijd van de maximale ondersteuning. Met een hoogwaardige afdeklaag hebben de topmatrassen een sublieme ventilatie en een uitstekend slaapklimaat. Ervaar in onze stand zelf de luchtige perfectie en ga voor een onvergetelijke nachtrust!

Meet & greet Interior Junkie 28 september

Speciaal voor de bezoekers van de beurs en volgers van Interior Junkie organiseren wij op woensdag 28 september een exclusieve meet & greet met het gezicht achter Interior Junkie, Elisah Jacobs. Elisah is op woensdag 28 september van 14.00 tot 15.00u aanwezig in haar eigen ingerichte slaapkamer in onze stand. Ze beantwoordt al je interieur- én bloggervragen!
Wees er snel bij! Ben jij één van de 25 eerste bezoekers van deze meet & greet? Dan ontvang jij een goedgevulde Swiss Sense goodiebag.

Houd ons blog goed in de gaten! Je maakt hier binnenkort kans om accessoires van de stijl, (t.w.v. €2500) van de door Interior Junkie ingerichte slaapkamer uit onze stand, zelf te winnen!

Je vindt ons op de vt wonen&design beurs op het standnummer 12-045. Graag tot ziens!

Kom jij ook naar de vt wonen&design beurs?

Gesponsord door Swiss Sense

Leave A Reply

Navigate