Blog - Radio dj Coen Swijnenberg over slapen en uitgerust radio maken

Swipe to the left
11 februari 2017 Geen reacties

Coen Swijnenberg is radio dj en maakt samen met Sander Lantinga deel uit van het presentatie duo bij de Coen & Sander show op radio 538. Sander heeft een bezoek gebracht aan onze Swiss Sense winkel en een boxspring uitgezocht. Inmiddels is het bed geleverd en geniet Sander van zijn nieuwe boxspring. Wij zijn erg benieuwd wat Coen van zijn nieuwe bed vindt en wat voor effect dit heeft op zijn nachtrust en zijn ritme overdag.

Coen Swijnenberg

Coen Swijnenberg is vooral bekend als radio dj en fans van 3FM kennen Coen als één van de dj's in het Glazen Huis tijdens 3FM Serious Request. Inmiddels is Coen dj bij Radio 538 waar hij samen met Sander Lantinga iedere werkdag de Coen & Sander show presenteert. Energievol iedere dag een radioprogramma presenteren vergt uiteraard een goede nachtrust. Wij zijn erg benieuwd wat Coen doet om iedere dag uitgerust wakker te worden en hoe hij enthousiast en vol humor radio maakt. Tijd voor een aantal vragen aan Coen!

5 vragen aan radio dj Coen Swijnenberg

Nu je de keuze hebt gemaakt voor een boxspring bij Swiss Sense zijn we uiteraard benieuwd voor welk model je hebt gekozen en waarom?

Coen: Het is een geworden. En in een groot formaat, 2.00 x 2.20 meter, gezien m'n lengte (2.03 meter). Het is heerlijk om volop de ruimte te hebben in bed!

Sander gaf aan heel blij te zijn met zijn nieuwe bed die hij heeft uitgezocht bij Swiss Sense. Hoe bevalt jouw bed en wat is het verschil met je vorige bed?

Coen: Het nieuwe bed bevalt erg goed. Het is niet alleen groter maar de kwaliteit van de matrassen en topper zijn ook voelbaar beter dan bij m’n vorige bed. En een verschil is dat dit bed elektrisch verstelbaar is, en daar maak ik meer gebruik van dan ik dacht. Ik merk dat ik nu vaker een filmpje of serie in bed kijk.

 

Tijdens de Coen & Sander show zijn Sander en jij altijd goed gemutst en zitten jullie boordevol humor en scherpe opmerkingen. Hoe belangrijk is het om de nodige rust te pakken om vervolgens het beste uit jezelf te kunnen halen?

Coen: Dat is heel belangrijk. Hoe uitgeruster hoe beter natuurlijk. Je merkt het vooral op de dagen dat je niet helemaal fit de show in gaat. Het kost dan allemaal net wat meer moeite. Gelukkig krijg ik altijd energie van radiomaken en is ons voordeel dat we met z’n tweeën zijn. En die twee slapen nu allebei prinsheerlijk in een fijn bed :)

 

In hoeverre helpt jouw boxspring je om die rust te pakken?

Coen: Heel goed. Het is fijn om in een bed van hoge kwaliteit te slapen die is afgestemd op je eigen wensen.

 

Sander en jij presenteren al jaren de Coen & Sander Show. Sander heeft ook een boxspring uitgezocht bij Swiss Sense. Hebben jullie inmiddels al besproken wie van jullie de mooiste boxspring heeft?

Coen: Haha nee dat niet, maar volgens mij komen we redelijk in elkaars buurt met de afmetingen en het model. We zijn af en toe net een getrouwd stel. Zo vragen we bijna dagelijks aan elkaar of de ander lekker geslapen heeft. Daar kunnen we nu in elk geval volmondig ‘ja’ op antwoorden!

 

Coen bedankt voor het beantwoorden van onze vragen. Veel succes met je radioprogramma en vele jaren slaapplezier gewenst!

Wil jij meer weten over goed slapen en ook een persoonlijk slaapadvies? Je bent van harte welkom om je vrijblijvend te laten informeren door een van onze slaapadviseurs. Vind een Swiss Sense winkel bij jou in de buurt en kom een keer proefliggen.

Lees ook het interview met Sander Lantinga: Radio DJ Sander Lantinga over slapen en radio maken