Review: Dit vinden jullie van het Dixxius Bamboo dekbed

Swipe to the left
25 september 2019 Geen reacties

Met temperaturen van 30 tot 40 graden was er deze zomer geen ontkomen aan: warme, plakkerige nachten. En ken je dat gevoel dat je ’s nachts per se onder een dekbed wil liggen? Voor zulke nachten is het Dixxius Bamboo dekbed bij uitstek geschikt. Dit is een zomerdekbed, speciaal voor warme nachten of mensen die het snel warm hebben in bed.

 

Maar werkt het ook? Wij namen de proef op de som en stelden een testpanel van vijf personen samen. In deze blog lees je wat zij ervan vonden.

Review: Dit vonden jullie van het Dixxius Bamboo dekbed

Dun, luchtig, licht en zacht. Zo voelt het dekbed volgens ons testpanel aan. “Een mooi dekbed met een hele zacht tijk en het voelt heel licht aan. Was bang dat het niet goed in het dekbed zou schuiven maar dat ging prima.”

 

Maar slaapt het ook echt beter? Drie van de vijf mensen gaven aan lekkerder te slapen en zelfs opgewekter wakker te worden: “Wij hebben ons bamboe dekbedje meegenomen op vakantie dus wij zijn sowieso fan!”

 

En qua warmte? Hier waren alle testpersonen het over eens. “Kan nu gewoon mijn benen onder het dekbed houden” en “Ja er is zeker verschil al is het alleen al in dikte maar je merkt het ook!!” zijn twee van de reacties. Eén testpersoon geeft aan het dekbed niet per se verkoelend te vinden, “maar omdat hij veel dunner en lichter is dan mijn donzen dekbed lig ik er wel meer onder”. Leuk om te horen!

 

Ons testpanel was enthousiast! Zeker voor mensen die het snel warm hebben en toe zijn aan vervanging van hun oude dekbed is dit dekbed dus een echte aanrader.

 

Ben jij benieuwd geworden naar het Dixxius Bamboo dekbed? Je vindt hem hier op onze website met 30% voordeel!

  1. Dixxius Dekbed Bamboo 30% voordeel
    Dixxius Dekbed Bamboo
    vanaf Special Price  41,30 Regular Price  59,-
    100%