In 4 stappen een sfeervolle slaapkamer met het nieuwe vtwonen beddengoed

Swipe to the left
13 mei 2020 Geen reacties

In jouw slaapkamer kom je iedere nacht helemaal tot rust. En soms is dat even nodig. Ons leven is immers al druk genoeg. Een rustige slaapkamer is nu dus belangrijker dan ooit. Puur en basic met ingetogen kleuren en natuurlijke materialen. En natuurlijk in de mooiste materialen. Met onderstaande stappen van vtwonen maak je van jouw slaapkamer jouw dróómslaapkamer. Laat je inspireren!

In 4 stappen een sfeervolle slaapkamer met het nieuwe vtwonen beddengoed

1. Een rustige basis, maar niet saai

Kies voor een rustige en lichte basis voor je slaapkamer. Om te voorkomen dat dit de ruimte kil of saai maakt, kun je spelen met een mix van levendige materialen zoals linnen en beton en het geheel wat warmer maken met accessoires van hout of bamboe.

 

2. Zachte schaduwkleuren

Niet te veel prikkels, maar rustig wakker worden. Opladen voor een nieuwe, drukke dag. Dat doe je het beste door je te omringen met zachte schaduwkleuren. Tinten zoals taupe, leem en oud roze vormen samen een verfijnd geheel maar zijn desondanks niet saai te noemen.

 

Het roze dekbedovertrek Dip Dye geeft je slaapkamer een dromerige en ontspannen uitstraling. Door het zachte kleurverloop is het net alsof een voorzichtig zonnetje je slaapkamer binnen schijnt. Of ga juist voor een wat stoerdere look en voeg a touch of colour toe met het zachte stonewashed dekbedovertrek Vintage Jeans.

 

Tekst gaat door onder de producten.

 1. vtwonen Dip Dye Dekbedovertrek
  vtwonen Dip Dye Dekbedovertrek
  vanaf Special Price  49,95
 1. vtwonen Vintage Jeans Dekbedovertrek
  vtwonen Vintage Jeans Dekbedovertrek
  vanaf Special Price  69,95
 1. vtwonen Double Cord Dekbedovertrek
  vtwonen Double Cord Dekbedovertrek
  vanaf Special Price  69,95

3. Een vleugje retro

Retro is een trend die dit voorjaar niet mag ontbreken in jouw slaapkamer. Dat creëer je door jouw rustige basis subtiel te combineren met donkere kleuren en afgeronde hoeken. Maak het niet te bont, maar kies liever voor een effen donkere kleur die je op verschillende plekken laat terugkomen. Met een donkere groenblauwe tint zit je al snel goed: het is met praktisch alles te combineren, geeft een knus gevoel én heeft een rustgevende werking.

 

Heb jij lef? Maak dan een mooie combinatie tussen het okerkleurige dekbedovertrek Comfy Duotone in de kleur oker en plaid Cuddle in een schaduwkleur. Dit zorgt voor een funky retro touch in jouw rustige slaapkamer.

 

3. Finishing touch

Wat is een bed zonder heerlijke sierkussens? Deze zorgen ervoor dat je iedere dag het liefst weer zo vroeg mogelijk je bed in duikt. Een bed dat je volledig omarmt. Heerlijk! Kies bijvoorbeeld voor sierkussen Dot Round in een zacht roze kleur met subtiele gouden stippen om jouw droomslaapkamer helemaal af te maken.

 1. vtwonen Comfy Duotone Dekbedovertrek
  vtwonen Comfy Duotone Dekbedovertrek
  vanaf Special Price  59,95