Jouw slaapkamer compleet in 4 stappen

Swipe to the left
30 oktober 2018 Geen reacties

Oktober Woonmaand was voor velen hét moment om het interieur eens goed onder handen te nemen. Een nieuw kleurtje op de muren, nieuwe meubels en decoratie. Alles om je huis net wat meer sfeer te geven. En dat is fijn, zeker nu het vroeg donker wordt en we meer tijd binnenshuis besteden. Heb jij ook aan je slaapkamer gedacht? Met leuke nachtkastjes, mooie accessoires en fijn textiel geef je jouw slaapkamer net die extra touch en maak je jouw slaapkamer helemaal compleet.

Stap 1: Boxspring

Dé eyecatcher van je slaapkamer is natuurlijk je bed. Deze stel je helemaal zelf samen! Voor optimaal comfort kies je voor een boxspring met de juiste boxen, ondersteunende matrassen en een comfortabele topper. Daarnaast kies je een hoofdbord dat helemaal in jouw interieurstijl past! Ga jij voor strak en modern of gecapitonneerd en klassiek?

Stap 2: Nachtkastjes

Een absolute must is het nachtkastje. Laat Nachtkastje Frame bijvoorbeeld mee stofferen in dezelfde stof als jouw boxspring voor eenheid in je slaapkamer. Houd je van een meer uitgesproken design? Kies dan voor Nachtkastje Cube in industriële stijl of Nachtkastje Dansk voor de Scandinavische slaapkamer.

Stap 3: Beddengoed  

Fijn beddengoed zorgt voor comfort én een mooie uitstraling. Denk bijvoorbeeld aan een hoofdkussen dat perfect bij jouw slaaphouding past en een dekbed dat jou in de winter heerlijk warm houdt. Een mooi dekbedovertrek geeft je slaapkamer al snel een andere uitstraling. Ga jij voor een kleurrijke bloemenprint, stoere print of velvet materiaal?

Stap 4: Overige meubels en accessoires

Wat mis jij nu nog in je slaapkamer? Heb je bijvoorbeeld behoefte aan meer opbergruimte? In Bedkoffer Base berg je gemakkelijk en stofvrij spullen op! Deze bedkoffer laat je net als het nachtkastje mee stofferen in de kleur en stof van jouw boxspring. Wil je je televisie nog ergens kwijt? Met een voetbord met tv lift kijk je heerlijk ontspannen vanuit je bed televisie! Kijk je niet, dan verdwijnt je televisie uit het zicht.

 

Je maakt je slaapkamer helemaal compleet met mooie én handige accessoires. Verlichting op je hoofdbord óf automatische verlichting onder je boxspring die aan gaat wanneer je uit je bed stapt. Handig!

Hoe maak jij jouw slaapkamer compleet? Laat het ons weten in de reacties!