Blog - Zo maak je je slaapkamer summerproof

Swipe to the left
20 juni 2018 Geen reacties

Yes, het is weer zomer! Tijd om je slaapkamerinterieur summerproof te maken. Waar de lente in het teken staat van felle kleuren en vrolijke prints, maken we in de zomer gebruik van lichte en koele tinten. Want nu de temperaturen stijgen is het wel zo fijn om ’s avonds je frisse bed in te duiken. Daarom geeft styliste Femke je in deze blog tips om je slaapkamer summerproof te maken.

Zo maak je je slaapkamerinterieur summerproof | Swiss Sense

Een verkoelend effect

“Als je je slaapkamer binnen loopt, wil je het liefst een heerlijk koel bed in duiken. Lichte kleuren in een slaapkamer met een blauwe ondertoon geven een verkoelend effect, omdat de kleur blauw wordt geassocieerd met water, lucht en sereniteit. Cool! Gebruik daarom een dekbedovertrek, muurverf of accessoires in blauwtinten. Combineer dit met veel wit voor een extra zomers effect.”

 

Kies je voor een zomers dekbedovertrek? Ga dan voor een variant gemaakt van 100% katoen. Dit is een natuurlijk en ademend materiaal. Een uitkomst voor zwoele nachten!

Zo maak je je slaapkamerinterieur summerproof | Swiss Sense
Zo maak je je slaapkamerinterieur summerproof | Swiss Sense

Zomerse uitstraling

“Er is volop keuze in passende dekbedovertrekken, maar dé perfecte match is dekbedovertrek Mountain View. De verschillende kleuren blauw vermengen zich met grijze mist, waarachter steeds helderder de bergen zichtbaar zijn. Voel je de frisse bries al waaien?

 

Deze interieurtips komen het beste tot hun recht in combinatie met lichte meubelstukken. Denk bijvoorbeeld aan een boxspring in de kleur Luna light greyBeluga Blue of Cassius snow white. Alle boxsprings bij Swiss Sense zijn gemakkelijk zelf samen te stellen. Ideaal om de perfecte combinatie te maken met je slaapkamerinterieur.”

 

Hoe maak jij je slaapkamer summerproof?