Breng jouw favoriete slaapkamer tot leven op de vt wonen&design beurs

Swipe to the left
20 september 2019 1 comment

Van 1 tot en met 6 oktober brengen wij jouw favoriete slaapkamerstijl tot leven op vt wonen&design beurs! Doe inspiratie op in de slaapkamerstudio’s en ontdek jouw favoriete slaapkamerstijl met de ‘Inspiration Bar’. Deze nieuwe, interactieve tool maakt het mogelijk om nieuwe slaapkamerstijlen te ontdekken en in een handomdraai jouw droomslaapkamer te ontwerpen. Kom langs op onze stand, nummer 12.150!

Breng jouw favoriete slaapkamer tot leven op de vt wonen&design beurs

Jouw stijl, jouw slaapkamer
Jouw slaapkamer is dé plek waar de dag begint en eindigt. Maar hoe creëer je een ruimte die echt bij jouw smaak en stijl past? Wij helpen je graag op de vt wonen&design beurs! Op onze stand (nummer 12.150) met verschillende volledig ingerichte slaapkamerstudio’s vind je volop slaapkamerinspiratie. Hier is een greep uit onze brede collectie te zien, met onder meer boxsprings uit de Lifestyle by vtwonen collectie, eikenhouten bedden uit de nieuwe Balance collectie en de nieuwste trends op het gebied van beddengoed, matrassen en slaapkamermeubels. Ook staan er twee bedden uit onze collectie gepresenteerd in de huizen in vtwonen city.

 

Eindeloos stijlen swipen in de Inspiration Bar
Nieuw dit jaar is de ‘Inspiration Bar’. Met deze interactieve tool haal je jouw favoriete woonstijl gemakkelijk naar je slaapkamer.

 

Via de interactieve touchscreen swipe je in de Inspiration Bar door negen populaire woonstijlen  – van klassiek of landelijk tot botanisch of retro - en selecteer je jouw favoriet. De tool toont verschillende bedden in de slaapkamer, die qua design perfect passen bij de gekozen woonstijl. Swipe vervolgens door acht stofkleuren. Zo zie je direct hoe jouw perfecte bed eruit ziet in jouw droomslaapkamer. Deel het eindresultaat via social media en maak kans op een boxspring t.w.v. €2.500!

Judith 4 oktober 2019 at 17:28
Super mooi bed besteld, 2 zelfs óók een voor onze zoon #swisssense#mijndroombed