Blog - Dit zijn onze vijf favoriete slaapkamerstijlen van 2019

Swipe to the left
21 december 2018 Geen reacties

Nieuw jaar, frisse start! Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je slaapkamer. Jouw slaapkamer is dé plek waar je ’s ochtends je dag begint en ’s avonds na een drukke dag helemaal tot rust komt. Dan kan deze maar beter helemaal passen bij jouw slaapstijl en woonwensen.

 

Hoe ziet jouw droomslaapkamer eruit? Wij hebben onze vijf favorieten voor je op een rijtje gezet. Deze zijn gebaseerd op de boxsprings in onze nieuwe Lifestyle by vtwonen collectie. Bekijk ze hieronder.

Dit zijn onze vijf favoriete slaapkamerstijlen van 2019 | Swiss Sense

Slaapkamerstijl Pure Basic
Deze stijl kenmerkt zich door rustige kleuren gecombineerd met robuuste materialen. In deze slaapkamer gebruiken we vooral grijstinten voor een lichte en natuurlijke look. Een rustige basis, maar desondanks allesbehalve saai. Natuurlijke materialen zoals hout en linnen geven deze slaapkamer een stoer karakter.

Dit zijn onze vijf favoriete slaapkamerstijlen van 2019 | Swiss Sense

Slaapkamerstijl Lazy Loft
De Lazy Loft slaapkamerstijl kenmerkt zich door zijn stoere, stijlvolle en chique uitstraling. Rijke materialen en vergrijsde blauwtinten doen je vermoeden dat je zo een modern loft in New York binnenstapt. Een ruime look door het minimalistische gebruik van meubels en accessoires.

Dit zijn onze vijf favoriete slaapkamerstijlen van 2019 | Swiss Sense

Slaapkamerstijl Soft Modern
Modern in een warm jasje. Dat is hoe je slaapkamerstijl Soft Modern in één zin beschrijft. Door het gebruik van natuurlijke materialen in combinatie met warme kleuren oogt deze slaapkamer verfijnd, zacht en puur. Dat geeft het geheel een romantische uitstraling zonder al te sierlijk te zijn.

Dit zijn onze vijf favoriete slaapkamerstijlen van 2019 | Swiss Sense

Slaapkamerstijl Eclectic Retro
Een simpele basis met zachte stoffen gecombineerd met donkere kleuren en ronde hoeken. Een mix van texturen en materialen dus. Slaapkamerstijl Eclectic Retro is een vleugje oldschool, wat de slaapkamer zeker met vintage accessoires en persoonlijke vondsten een stijlvolle retro look geeft.

Dit zijn onze vijf favoriete slaapkamerstijlen van 2019 | Swiss Sense

Slaapkamerstijl Chic Classic
Niet al te veel poespas, maar liever strak en chic? Slaapkamerstijl Chic Classic is voor de durfal die wel een statement durft te maken. Deze slaapkamer kenmerkt zich door rijke materialen en donkere, mystieke kleuren. Dit geeft het geheel een glamorous uitstraling met één eyecatcher: het bed.

 

Deze slaapkamerstijlen zijn gebaseerd op de boxsprings uit onze Lifestyle by vtwonen collectie. 

Welke slaapkamerstijl is jouw favoriet? Voor nu wensen we je alvast een mooi en uitgerust 2019 waarin je elke dag begint zoals jíj dat wilt!