Breng meer romantiek in je slaapkamer

Swipe to the left
24 januari 2019 Geen reacties

Denk jij dat je een romantisch interieur alleen kan bereiken met rozenblaadjes, kaarsen en sierlijke details? Slaapstijl Soft Modern bewijst het tegendeel. Hedendaags, stijlvol en zelfs een beetje stoer. Is dit wat voor jou?

 

In deze blog vertellen we je hoe je deze stijl in slechts drie stappen in jouw eigen slaapkamer creëert.

Meer romantiek in je slaapkamer met slaapstijl Soft Modern | Swiss Sense

1. Modern in een warm jasje

Slaapstijl Soft Modern is het beste te beschrijven als een modern interieur in een warm jasje. Hierdoor krijgt het geheel een romantische uitstraling. Ga bij het inrichten van jouw slaapkamer voor neutrale kleuren, zoals grijs en taupe. Details in oudroze of soortgelijke ‘nude’ kleuren geven de slaapkamer een gezellig en persoonlijk tintje. 

 

2. Rustig en zacht

Zoals op de foto te zien is, kozen we bij de fotografie van slaapstijl Soft Modern voor zachte materialen: een plaid in fluweel, sierkussens en een fijne badjas. Zelfs het bed is van een fluweelachtig materiaal. Ook wat betreft het licht kozen we voor een zachte uitstraling. De inbetween gordijnen filteren de felle zonnestralen en geven de slaapkamer een lichte gloed.

 

3. Een stoere touch

Wees niet bang om af te wijken van de lieflijke details. Romantisch hoeft niet altijd sierlijk te zijn met veel tierlantijnen. Een moderne look creëer je het beste door ook wat stoere details toe te voegen. Denk bijvoorbeeld aan rechte lijnen, een stalen frame onder de boxspring en bedbank met hetzelfde stalen frame, zoals op de foto.


Boxspring Cinnamon uit de Lifestyle by vtwonen collectie past perfect bij slaapkamerstijl Soft Modern. Een stijlvolle boxspring met ranke belijningen, strak hoofdbord en stoer metalen frame. Kenmerkend is het stoere lijnenspel op het hoofdbord. Met de keuze tussen 3 soorten pootjes, 4 stoffen en 29 kleuren past deze boxspring altijd perfect in jouw stijl.

 

Lees hier meer over onze andere favoriete slaapkamerstijlen.