Maak kans op een compleet stylingplan voor jouw slaapkamer

Swipe to the left
23 april 2020 Geen reacties

Begint het bij jou ook al te kriebelen om je slaapkamer onder handen te nemen, maar heb je geen idee hoe je dit aanpakt? It’s your lucky day! Wij geven een (vrijblijvend!) compleet stylingplan en persoonlijk advies weg van één van onze interieurstylisten. Lees snel verder en ontdek hoe je kans maakt.

Maak kans op een compleet stylingplan voor jouw slaapkamer

Kans maken

Volg onderstaande stappen en maak kans op en compleet, vrijblijvend stylingplan voor jouw slaapkamer. Dit stylingplan bestaat uit een sketch (zoals op de foto te zien), toelichting en een lijstje met aanbevolen producten. Van bed tot beddengoed en meer!

 

1.  Maak een moodboard

Knippen, plakken en inscannen, via Word of via Pinterest. Alle soorten moodboards zijn welkom! Probeer in jouw moodboard zo goed mogelijk weer te geven hoe jouw droomslaapkamer eruit ziet. Houd je van industrieel, romantisch, ingetogen of heel uitgesproken? Wij zijn benieuwd!

 

2. Maak foto’s van je huidige slaapkamer

In een sketch die speciaal voor jou gemaakt wordt, moet natuurlijk ook rekening gehouden worden met hoe jouw slaapkamer eruit ziet. Is deze groot of klein? Schuine wanden waar we rekening mee moeten houden? En waar zitten de ramen? Maak voldoende foto’s uit verschillende hoeken en benoem ook de afmetingen van jouw slaapkamer.

 

3. Mail ons

Stuur uiterlijk dinsdag 5 mei een mailtje naar social@swisssense.nl met daarin (een link naar) jouw moodboard, foto’s en de afmetingen van jouw huidige slaapkamer. De winnaar ontvangt binnen een week persoonlijk bericht. Duimen maar!

 

Wat houdt een stylingplan in?

Eerder maakte onze stylist Peter al een stylingplan voor #SwissSenseFriend Martijn. Zijn basic slaapkamer maakte plaats voor een heerlijke plek om na een lange dag terug te trekken. De sketch die Peter hiervoor maakte is te zien op de afbeelding bovenaan deze pagina.

 

De toelichting: “In de sketch heb ik overal dezelfde tinten laten terugkomen. Op deze manier behoud je rust in je slaapkamer. Door dit te combineren met verschillende natuurlijke materialen, fotobehang en échte planten blijft het geen saai geheel. De combinatie van rechte met ronde vormen – zoals de stoere hoekige kast en ronde spiegel – geven de slaapkamer een speelse look. Met de zwarte metalen kast en kurkwand maak je je slaapkamer persoonlijk en kun je blijven variëren met foto’s en accessoires.”

 

Daarnaast adviseerde hij Martijn enkele producten die deze slaapkamer helemaal af zouden maken: Boxspring Lifestyle by vtwonen Pepper in een zachte stof en groene kleur en effen dekbedovertrek Beddinghouse Basic.


Actievoorwaarden

23 april 2020

 

Algemeen

1. Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de door Swiss Sense B.V. uitgeschreven actie: Win een compleet stylingplan.

2. Deelname aan deze actie is gratis. Deelname vindt plaats wanneer u een (link naar) een slaapkamermoodboard, foto’s en afmetingen van uw huidige slaapkamer stuurt naar social@swisssense.nl. Vanaf dat moment maakt u kans om te winnen.

3. Deze actie loopt van donderdag 23 april tot en met dinsdag 5 mei.

4. Elke deelnemer maakt kans op een compleet, vrijblijvend stylingplan, bestaande uit een sketch (visual), toelichting en een lijstje met aanbevolen producten.

5. Swiss Sense kan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze actievoorwaarden gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden de actie wijzigen, aanpassen of stopzetten. Een eventuele herziende versie van de actievoorwaarden zal op de website worden geplaatst voorzien van een datum.

6. Door deelname verklaart de deelnemer akkoord te gaan met de inhoud van deze actievoorwaarden.

 

Deelname

7. Iedere deelnemer kan maximaal één keer deelnemen aan de actie.

8. Deelnemers zijn verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie bij deelname aan de actie.

9. Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 16 jaar en woonachtig zijn in Nederland of België. Alle andere deelnemers zijn uitgesloten van deelname.

10. Medewerkers van Swiss Sense en aan haar gelieerde vennootschappen en overige personen die zijn betrokken bij de organisatie van de actie zijn uitgesloten van deelname.

11. De persoonsgegevens die in het kader van de actie worden verkregen, worden alleen gebruikt door Swiss Sense voor de desbetreffende actie en worden niet verstrekt aan derden.

 

Uitslag

12. De trekking van de winnaar geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze.

13. Winnaars worden binnen 3 werkdagen na sluiten van deze actie persoonlijk geïnformeerd via de mail.

14. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

15. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.

 

16. In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien zal een besluit worden genomen door Swiss Sense.

17. Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname.

18. Voor vragen en/of klachten kan contact opgenomen worden met de klantenservice van Swiss Sense via +31 (0)413-820 820 of per e-mail via contact@swisssense.nl. U ontvangt binnen 7 kalenderdagen na de ontvangstbevestiging telefonisch of via e-mail een reactie.