De meest opvallende trends op de vt wonen&design beurs

Swipe to the left
13 oktober 2019 Geen reacties

De vt wonen&design beurs is dé plek om inspiratie op te doen voor jouw interieur. In onze stand met verschillende slaapkamerstijlen, maar ook in stands van andere bedrijven met volop inspiratie voor de rest van het interieur. Wat worden de trends van komend najaar en zelfs al van 2020? Gaan we voor kleurrijk, neutrale tinten of prints? Je leest het in deze blog.

Wat ons opviel op de vt wonen&design beurs

1. De trendkleur

Jaarlijks presenteert Flexa op de vt wonen&design beurs de kleur van het jaar. De kleur van 2020 is Tranquil Dawn, een lichte blauwgroene kleur. Dit is wat Flexa er zelf over zegt: “In 2020 gaat er een nieuw decennium van start. Een nieuw begin. Onze wereld wordt steeds hectische en digitaler. We voelen een drang naar bezinning en hartelijkheid. Onze kleurexperts hebben zich daarom laten inspireren door de kleuren van het ochtendlicht en als verwijzing naar een rustige dageraad de nieuwe tint Tranquil Dawn ontwikkeld.”

 

Het ochtendlicht, rustige dageraad. Als je het ons vraagt de perfecte kleur voor je slaapkamer!

 

2. Velvet

Trendmateriaal velvet was vroeger zeldzaam en alleen voor de elite weggelegd. Tegenwoordig is deze luxe stof niet meer weg te denken uit het interieur. En dat bleek op de vt wonen&design beurs! Boxsprings, banken, beddengoed, kussens, plaids, noem maar op. Alles is velvet!

  1. At Home by Beddinghouse Tender Dekbedovertrek
    At Home by Beddinghouse Tender Dekbedovertrek
    vanaf Special Price  59,95

3. Klassieke kunst

Niet alleen wij hebben ons met onze nieuwe Van Gogh beddengoedcollectie laten inspireren door de Oude Meesters, maar we zagen dit ook terugkomen bij verschillende andere stands. Grote schilderijen aan de muur, in de vorm van sierkussens, dekbedovertrekken en andere accessoires met een klassieke uitstraling.

4. Aardse tinten

Als je de beurs bezocht hebt, heb je het vast niet gemist: vtwonen city. Deze stad bestond uit drie huizen, ieder in een ander thema. Eén van de huizen was ingericht volgens een trend die we waarschijnlijk in 2020 vaak gaan terugzien: Earth Huis met veel aardse materialen en bruintinten.

 

Warme buiten tinten, donker en licht door elkaar heen. Gecombineerd met een roze kleur die neigt naar de kleur van zand, klei en de woestijn. De materialen zijn puur en robuust. Denk bijvoorbeeld aan steen, marmer, linnen, keramiek en glas. Zo haal je de natuur naar binnen!

  1. vtwonen Natural Stone Dekbedovertrek
    vtwonen Natural Stone Dekbedovertrek
    vanaf Special Price  69,95

Is jou nog iets anders opgevallen op de beurs? En welke trend is jouw favoriet?