Vijftig tinten grijs in je slaapkamer

Swipe to the left
8 februari 2018 Geen reacties

Grijs in je slaapkamer saai? Nee hoor, grijs is helemaal hot! Door gebruik te maken van verschillende tinten grijs creëer je een spannende look. Hou het rustig door te combineren met warme en natuurlijke materialen zoals hout. Of kies juist voor felle kleuren en voeg sierkussens toe met prints en warme plaids om je kamer een compleet andere sfeer te geven.

Tekst gaat door onder de afbeelding.

Vijftig tinten grijs in je slaapkamer | Swiss Sense

Grijs in je slaapkamer saai? Nee hoor, grijs is helemaal hot!

Moderne look

Ook in de styling van Jubileumboxspring Edition III hebben we gebruik gemaakt van grijze tinten. De klassieke basis in deze slaapkamer bevat veel grijstinten, aangevuld met moderne elementen. Donker, veel en gedurfd, maar probeer het toch eens! Een muurtje schilderen is slechts een paar uurtjes werk, maar zorgt voor een compleet nieuwe look. Bovendien kun je het ook zo over schilderen als de kleur je niet bevalt.

Vijftig tinten grijs in je slaapkamer | Swiss Sense
Vijftig tinten grijs in je slaapkamer | Swiss Sense

Subtiele details

Je kunt er ook voor kiezen om het klein te houden. Vervang bijvoorbeeld je dekbedovertrek door een grijze variant of kies voor grijze sierkussens. Heb je al zin gekregen om hiermee aan de slag te gaan? Bekijk hier dan snel ons aanbod grijs beddengoed. Vergeet dan ook niet een foto van jouw slaapkamer met ons te delen!